Timisoara, Impreuna! (167)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

La multi ani Alex!Sa aduci in casa tot atata bucurie sa lupti pentru ce iti doresti sa ramai mereu cel mai bun!Ana sa iti traiascaI-a placut cadoul?
Daca e vinerea viitoare intalneala ma inscriu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

LA MULTI ANI ALEX!
Ana sa-ti traiasca baiatul si sa aiba parte de toate cele bune!
Anda ma bucur ca v-ati facut bine si-o trecut repede boala.
despre intalneala, in principiu ar fi ok vinerea viitoare, mai vorbim.
dau cafeaua de pranz si fug la munca

salutari la toata trupa

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Ana, La multi ani lui Alex, sa fie sanatos si fericit - si voi la fel.
Saru` mana pt. tratatie - binevenita :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

As trage o injuratura ...dar sunt prea Duamna...am scris un cearceaf intreg...v-am luat la rand...si am asudat..si nu a ajuns acia...data aviatoare inainte sa-l trimit il salvez...ca nu mai merge asa...

dar esenta o mai scriu inca o data:

La multi ani Alex...baiat frumos si destept...sa fii sanatos...si sa-ti faci mereu maicutza fericita!...cati ani implineste...Anuk...o sa te intreb si la anu ca nu mai tin minte ...si la mine tre sa socotesc...deci sunt din 74...deci fac 26...

va pup pe toate

aiduk...mai sagetat direct in inima cu refuzul...silva...n-am cuvinte pt asa oferta...

va pup pe toate...tot imi vine sa va zic we fain...

mihi

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

hai sa luptam pt viata lui Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La multi ani Alex! Ana sa va traiasca fecioru sanatos si norocos! Multe impliniri si fericire ii doresc
Mihi, ce-mi place socoata ta inseamna ca eu am 24
Maria, stai ca asta nu e tot am uitat sa zic de iahturi , masini de lux , proprietati si multe alte bunuri care inca nu au fost estimate

ma duc sa-mi termin cafa ca inca visez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

La Multi Ani Alex! Ana, sa-ti traiasca feciorul sanatos si fericit ani multi cu bucurie.

Eu am o zi kkcioza , nimic nu se leaga, toate imi asa ca-mi iau jucariile si ma ascund in camera mea, sa nu fie cumva molipsitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
ii doresc lui Alex sanatate multa, bucurii si impliniri intr-o viata lunga si frumoasa.
Ano, sa-ti traiasca minunea, sa fiti fericiti cu totii, pup mandretea de baiat, felicitari pentru toate reusitele lui, si la mai mare
Multzam de tratatie, nu zic nu .

Saru-mana!
Multa sanatate , Andule!

Citat:
La multi ani Alex!Sa aduci in casa tot atata bucurie sa lupti pentru ce iti doresti sa ramai mereu cel mai bun!Ana sa iti traiascaI-a placut cadoul?

Deya , multumesc frumumos!Inca nu i-am dat cadoul...diseara!Dupa cantarea cantarilor!

Citat:
LA MULTI ANI ALEX!
Ana sa-ti traiasca baiatul si sa aiba parte de toate cele bune!

Multumesc , Geta!Si voua numai bine!

Citat:
Ana, La multi ani lui Alex, sa fie sanatos si fericit - si voi la fel.
Saru` mana pt. tratatie - binevenita :).

Multumesc , Monica!Si voua tot binele!

Citat:
La multi ani Alex...baiat frumos si destept...sa fii sanatos...si sa-ti faci mereu maicutza fericita!...cati ani implineste...Anuk...o sa te intreb si la anu ca nu mai tin minte ...si la mine tre sa socotesc...deci sunt din 74...deci fac 26...

Mihilica draga , multumesc! 14 se implinesc...facem bolentinu'

Citat:
La multi ani Alex! Ana sa va traiasca fecioru sanatos si norocos! Multe impliniri si fericire ii doresc

Multumim, coana mare,Silvano!Pot sa ma inscriu si eu la baiatu' american cu casa de vacanta?!Promit sa stau la rand , parole!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danitin

La Multi Ani Alex! Ana, sa-ti traiasca feciorul sanatos si fericit ani multi cu bucurie.

Multumesc , Danuta!
Lasa ca si vremea e kkcioasa...poate de aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

anooo, ai ajuns sa ai baiat cu buletin...pff cit te invidiez
poza cu buletinu, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

acum am ajuns de la munca, obo de numa...

Ana, sa-ti traisca minunea de baiat!sa va multumeasca mereu sufletele ca pana acum!

Alex , un sincer La multi ani si din partea noastra!

Felicitari pentru buletin! cand a zburat timpul?

Mergi la inceput