Buna , etita mea de 9 luni are somnul foarte agitat noaptea ,nu stiu din ce cauza,dintisori are deja iesiti 4 de vazut nu vad sa aiba gingiile umflate,vreu sa va mai spun ca acum 1luna a avut o bronsita f urat si i-am dat augumentin si gentamicina injectabil vreo 4 nopti mi-a dormit numai in brate in acea perioada,iar dupa aceea imi tresare noptea din somn si plange nu se tezeste pt ca are patutul langa patul meu si cum o aud misc de patut si adoarme din nou ,dar se mai trezeste de 4 ori pe noapte dupa aceea tot asa procedez ar trebui sa o las sa se trezeasca si sa ii dau laptic oare ii e foame?Ce ma sfatuiti sa fac ?
Eu cred ca daca de obicei papa noaptea lapte ii este foame.Ma gandesc ca daca nu se trezea pana sa fie bolnavioara si pana sa doarma la tine in brate,atunci este nevoia de a te avea aproape.S-a obisnuit sa te simta aproape si vrea sa fie langa tine din nou.Orice copil se simte muuult mai bine langa mama,mult mai protejat.Acum fiecare are conceptiile sale despre cresterea copilului si de cum vrea sa si-l educe.Daca te tii tare reusesti pana la urma sa o faci sa doarma la ea in patut.Daca o poti lua langa tine,va veti simti amandoua bine si te pregatesti sa o vezi in patul tau mult si bine
Oricum ar fi tu esti singura care poate stii exact ce anume o deranjeaza.