Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
bumblebee spune:
Lia si eu stiam ca Rennie e permis in sarcina, leacuri mai aproape, paine prajita si mancare mai de regim, fara prajeli... miere pe stomacul gol, si banana confera pansament gastric
Alina 15+
gargarita
Victo spune:
denisa, eu am luat in sarcian trecuta la indicatia dr. si rennie si maalox, cd asta nu mai functiona. deci, mere..:)
Paula cu Mihai 18+ si Stefan (30 oct. 2007)
bumblebee spune:
Denisa, eu cred ca i-ai simtit, dar o sa ti se confirme pe masura ce trece timpul si o sa devina miscarile constante si mai puternice.
Cand i-am spus unei prietene ca aseara sunt sigura ca era bb,( cat am stat de vorba cu soatza mai simteam cate un ghiont, cum zici tu, falfaituri, dar eu stiu ca boxeaza) ea mi-a zis ca-s eu hormonizata, tare m-am mai suparat, am sa-mi intreb medicul daca am luat-o pe ulei sau doar am simtit mai devreme, care si aici, depinde de la femeie la femeie.
Alina 15+
gargarita
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Lia si eu stiam ca Rennie e permis in sarcina, leacuri mai aproape, paine prajita si mancare mai de regim, fara prajeli... miere pe stomacul gol, si banana confera pansament gastric Alina 15+ gargarita |
de banana nu stiam...super...nu mananc banane sa nu am prob cu baia
+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
Lia73 spune:
si yo am simtit luni ca mi-a miscat ...ieri cand am fost la medic si i-am spus a zis ca e imposibil ca e prea mic
m-am necajit nitel...iar o prietena buna care este la odisee "Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 mi-a zis ca o sa vina vremea sa nu ma lase nici sa dorm....abia astept
paunita
carla_2008 spune:
Lia ,Victo legat de Rennie, scuze probabil sunt dezinformata
Denisa
14+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
paula_m spune:
M-am gandit si la al nostru mandru litoral, si desi eu sunt patrioata de felul meu, nu prea ma trage inima spre el... dar banuiesc ca nu prea voi mai avea de ales daca vreau mare.
paula, 16+
bumblebee spune:
Lia, te cred, si eu eram hotarata sa evit tot ce constipa, dar orezul, bananele sunt prea bune pt organsim, asa ca, daca mierea pe stomacul gol, prunele uscate, fructele cu lapte nu fac fata, ori bucatele de supozitor cu glicerina, ori Duphalac (e un sirop cu efect laxativ)-dar de asta am luat numai un capacel pana acum. Ambele sunt permise pe sarcina.
Alina 15+
gargarita
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Lia, te cred, si eu eram hotarata sa evit tot ce constipa, dar orezul, bananele sunt prea bune pt organsim, asa ca, daca mierea pe stomacul gol, prunele uscate, fructele cu lapte nu fac fata, ori bucatele de supozitor cu glicerina, ori Duphalac (e un sirop cu efect laxativ)-dar de asta am luat numai un capacel pana acum. Ambele sunt permise pe sarcina. Alina 15+ gargarita |
o sa incerc sa mananc una la 2 zile macar,...yo nu mananc fructe, mi-au creat arsuri mari si acum nu ma mai pot atinge de ele...imi vine greata doar daca le vad...orice fruct
paunita
Otiliav spune:
Mai ce dragute sunteti voi cum va stresati daca simtiti sau nu bb.
Relax ca toate ii vom simti mai devreme sau mai tarziu, sa nu mai spun de lovituri in ficat si taiat rasuflarea.
Si mie mi s-a parut ca in anumite pozitii simt ceva dar toate la vremea lor, o sa vina si ziua cand o sa fiu convinsa ca este micul locatar.
Denisa, Tina, nasol cu accidentele, bine ca au trecut fara urmari grave.
Paula_m, din cate stiu eu pana la 32 de saptamani poti circula bine mersi cu avionul. Dupa aceea numai cu acordul doctorului pana la 37s. Sau tu vrei sa nasti in avion bb iese direct cu cetatenie internationala
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)