Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Vai Crissy, ce frumos ni-a placut fff mult.

Alina 15+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata!!!
Racusor si eu am aceeasi problema cu limba. De ieri ma doare ingrozitor limba, nu mai prea pot vb, de mancat nu mai zic.Cred ca m-am ales cu niste afte de toate frumusetea, dar nu imi explic din ce cauza. Lumea in jurul meu glumeste ca mi-am muscat limba si astea sunt efectele otravirii.
Gluma, gluma, dar eu sunt cam disperata pentru ca mi-e foame si nu pot manca.
Am sa incerc cu glicerina boraxata, desi mi-am promis ca in sarcina asta sa nu iau absolut nici un medicament, decat cele recomandate pt gravide.Se pare ca nu o sa reusesc.
Sa aveti o zi cat mai placuta.

paula, 16+

Paula scrie repede 10 mesaje ca sa iti apara in timp real si sa le putem vedea

ce medic iti urmareste sarcina?

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si eu revad mereu cu placere filmuletul

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, o sa incerc sa scriu repede inca 7 mesaje.
Multumesc

paula, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui deveghe

Paula, bine ai venit!

Cris_ales, repeta analizele inainte sa intri in panica. Sunt de multe ori gresite.

Lia 73, eu, la sfarsitul lui 2008, am dat 300 de euro medicului cu care am nascut si 300 de lei anestezistei.

Carla 2008, imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Sa stai linistita si sa fii puternica! Sanatate amandurora

puiutz_mic, eu la prima sarcina am simtit prima falfaire la 18 saptamani, la a doua pe la 16, iar acum am asa niste mici falfaieli, dar inca nu e ce trebuie. Cam devreme totusi 3 luni jumate, da' fiecare cu corpul sau.

Isa Cris, la multi ani!

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 13+

merci iubita ...am intrebat sa-mi fac o idee cu cat tre sa ma pregatesc

+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Dr meu ginecolog este dr Margineanu. La el ma duc de mai multi ani si desi parerile despre el sunt f impartite, eu nu am avut nimic de reprosat.

paula, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Eram convinsa de despre filmuletul asta este vorba. E prea haios

Cris 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

mi-am scos ghipsul ieri...si acum ii simt lipsa :). Ma doare, nu pot sa indoi gnunchiul si articulatia e instabila(dupa ce nasc ar trebui sa ma operez). O sa incep fizioterapia luni. Mai nasol e ca trebuie sa merg la servici si eu abia ma misc...iar afara e numai gheata peste tot. Abia astept sa se decongeleze, macar sa nu imi mai fie frica de alunecare. Sper sa pot sa il car pe bubu cand mai creste burta...uffff. Am ajuns sa imi fie frica sa pasesc, cred ca daca nu eram cu burtica nu eram asa de panicata. Si nici nu pot sa iau pastile pt dureri.
Altfel sunt bine :) . Pupaturi.

14+

Neata!
Pentru alunecat poate gasesti niste acoperitori cu aderente. Aici e o gheata teribila si am vazut persoane care pun peste incaltari ceva sa nu alunece.
E normal sa simti asa dupa ghips, articulatiile sunt righide. Eu te sfatuiesc sa mergi la bazin. Nu trebuie sa innoti, balaceala in apa e benefica, e alt tip de miscare si oricum genunghiul nu e solicitat ca si in aer. Plus fizioterapie daca e cazul. Fata mea a inceput sa mearga cam intr-o luna dupa ce am scos ghipsul, a avut tibia rupta. Si n-a facut fizioterapie ca au zis ca nu e cazul (am mers la o consultatie). In schimb am fost la bazin aproape zilnic.
Bafta multa si poate fentezi operatia!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Buna dimineata

Ramo multa bafta la eco astazi si sa intri sa ne dai vesti bune.

Aelita sincer eu abia imi stapanesc rabdarea inca 3 sapt. pana la urmatorul eco, dar tu pana in mai ...cred ca nu as avea atata rabdare.

Crissy cand mai deschizi capitol nou, la link-ul de pe ultima pagina cand il pui ca sa intram in noul capitol pui link-ul de pe prima pagina a NOULUI CAPITOL.Adica il deschizi pe cel nou si copiezi in mesaj ce scrie sus : http://.........., cred ca m-am exprimat corect ca sa intelegi.

Lia felicitari pentru analizele bune, acum ai scapat de stres.

Elena, 18+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

chiar am scapat de stres ...si nu mi-am ros unghiile si nici de crosetat nu m-am apucat

+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Si acum clinica noua din Ms m-a pus intr-o mare incurcatura: nu stiu unde e mai bine sa nasc, acolo sau la spitalul judetean?
Oana, tu la ce dr mergi?

paula, 16+

Mergi la inceput