Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

buna dimineata burticilor....

sunt prima pe ziua de azi...., asa ca va doresc o zi usoara la toate si va invit la o mica. azi merg la medic sa il mai vad pe bebe. sper sa fie ok ca mi-e tare dor de el. as vrea sa stiu ce este,dar cred ca e prea devreme ....

va burtici si intru mai traziu sa va povestesc....

Ramona 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

ca ziceam mai devreme de o mica, vroiam sa va rog sa ma ajutati cu o parere. dupa paste facem si noi cununia civila, si as vrea sa fie intr-o zi mai speciala.ceva sugestii?...

nunta va fi impreuna cu botezul,in 30 oct...(2 in 1)asa imi place mie sa spun...

sper ca nu va plictisesc...cu "ideile" mele..

la toate

Ramona 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata

Ramo multa bafta la eco astazi si sa intri sa ne dai vesti bune.

Aelita sincer eu abia imi stapanesc rabdarea inca 3 sapt. pana la urmatorul eco, dar tu pana in mai ...cred ca nu as avea atata rabdare.

Crissy cand mai deschizi capitol nou, la link-ul de pe ultima pagina cand il pui ca sa intram in noul capitol pui link-ul de pe prima pagina a NOULUI CAPITOL.Adica il deschizi pe cel nou si copiezi in mesaj ce scrie sus : http://.........., cred ca m-am exprimat corect ca sa intelegi.

Lia felicitari pentru analizele bune, acum ai scapat de stres.

Elena, 18+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici!
Si eu merg sa vad azi comoara.
Ramo, orice zi ai alege, va fi deosebita, va fi a voastra! Plus ca o sa fie primavara, ce frumos! copaci infloriti, caldut, perfect

Alina 15+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

Ramo, orice zi e speciala indiferent pe care o vei alege...asteptam poze oricum
si tinem pumnii stransi sa vi cu vesti foarte bune de la madic

bumblebee te asteptam cu vesti bune si pe tine

eu l-am simtit pe bebe prima data exact cand am intrat in 16 sapt

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

mi-am scos ghipsul ieri...si acum ii simt lipsa :). Ma doare, nu pot sa indoi gnunchiul si articulatia e instabila(dupa ce nasc ar trebui sa ma operez). O sa incep fizioterapia luni. Mai nasol e ca trebuie sa merg la servici si eu abia ma misc...iar afara e numai gheata peste tot. Abia astept sa se decongeleze, macar sa nu imi mai fie frica de alunecare. Sper sa pot sa il car pe bubu cand mai creste burta...uffff. Am ajuns sa imi fie frica sa pasesc, cred ca daca nu eram cu burtica nu eram asa de panicata. Si nici nu pot sa iau pastile pt dureri.
Altfel sunt bine :) . Pupaturi.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata burtici,

greu v-am mai gasit :) ma si panicasem

am nevoie de un sfat :( de cand cu raceala asta parca numai belele pe capul meu....mi-au aparut niste pete albe pe limba si o simt iritata...mama mi-a zis ca sigur am facut o ciuperca de la raceala eu credeam ca m-am iritat de la voseptol, ca am adormit cu el in gura (mi s-a mai intamplat de la vitamina C cu propolis, ca dormeam cu pastiluta in gura si imi ardea limba )

am inceput de aseara sa ma clatesc cu ceai de musetel....nu stiu cum sa scap si daca o fi grav ...mama mi-a zis ca la bebelusi se da glicerina boraxata, dar cine stie, o fi permisa in sarcina, nu o fi permisa??

mi-am facut luni programare la doctorita de familie, sa vedem daca a trecut si raceala si de asta

off, de ieri am intrat in panica pentru ca iau prea multe pastile si imi este frica

mi-a dat doctorul sa iau si niste ovule :((

eu nu inteleg pe toate medicamentele astea pe care ti le dau doctorii si iti zic ca sunt ok, daca citesti prospectul, scrie ca nu sunt facute suficiente analize si ca se recomanda totusi evitarea lor in sarcina.....noi de unde stim ca bebeii nostri sunt sanatosi?

raceala vad ca da semne sa dispara, mai tusesc uneori si mai am nasul infundat..

imi pare rau ca vin numai cu probleme cred ca de raceala, lipsa miscarii si statului numai intre patru pereti m-a luat depresia

incerc sa ma anim ca sa il inveselesc si pe bebe

Bulina 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ramo1901

eu am facut cununia civila in februarie, dar nunta in mai...primavara este o minune!!! flori, soare, verdeata...orice zi ai alege o sa fie speciala....

m-am mai inveselit ca mi-am adus aminte de nunta noastra...noi am facut nunta la Sighisoara, in mai anul trecut...si am avut o zi superba! nici cald, nici frig, soare...m-as mai marita o data

Bulina 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

ramo1901

...noi am facut nunta la Sighisoara, in mai anul trecut...si am avut o zi superba! nici cald, nici frig, soare...m-as mai marita o data

Bulina 18 +

cum a-ti ales sa faceti nunta la Sighisoara?....e un orasel care mie mi se pare foarte frumos

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Ramo poti sa iti dai pe limba cu glicerina boraxata cu nistatin...nu face nimic rau doar te scapa de ciuperca si se da si la bebelusii care fac ciuperca din cauza laptelui. Si nu se da numai la bebelusi ci si la copii mai mari si la adulti. Pui de un betisor de ureche si apoi freci bine limba si gingiile si partile interioare ale gurii. In cateva zile trece.
Si referitor la cununie este suuuuper primavara cu pomii infloriti si mirosul acela proaspat de verde, flori dupa o luuuuunga iarna si ger.

Pufescu este bine ca ai scapat de gips, acum ai grija si nu te mai gandi ca nu poti cara burta , ca daca nu poti tu sa o cari... te cara ea pe tine ...asta ca sa te descretesti un pic.

Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput