Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
beluistef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo1901 mi-am schimbat semnatura.... Ramona 14+ ....cu o scumpica de |
Atunci te pun si pe prima pagina cu caruciorul ????? este frumoasa semnatura
Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
bumblebee spune:
Neata burtici, multumim de ciocolata si croissant Racusor.
Ramo, felicitari pt fetita.
Maya, multumim mult pt rugaciune.
Alina 15+ cu
gargarita
bumblebee spune:
Faina semnatura mea, am fost aseara la echo, am vazut poznasul, si gine meu a vazut "bijuteriile", ne-a masurat tot, am vazut degetel cu degetel, m-am topit, i se vedea nasucul atat de bine, ca sotul m-a intrebat cu cine seamana de are nasul carn .
Offf mai fetelor, parca pluteam aseara, dup-aia am fost la nasii nostri ( a fost ziua nasei) si am papat binee (dar am simtit si azi dimineata cat de bine).
Mie doftoreasa mi-a zis ca ar putea fi bb ce am simtit eu.
Mi-am facut si eu poze azi dim, ca a inceput sa se vada burtica, le pun imediat pe contul comun.
Tratamentul meu merge la fel pana la 20 sapt, dup-aia a zis ca renuntam la prog. inj., ramanem pe utrogestan.
cam atat mi-am putut aduce aminte
Alina 15+ cu
gargarita
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo1901 mi-am schimbat semnatura.... Ramona 14+ ....cu o scumpica de |
felicitari pentru fetita :)
Bulina 19 +
beluistef spune:
Alina felicitari pentru sa creasca mare si sanatos si de asemeni pentru vestile bune pe care ti le-a dat doctoresa.
Asteptam pozici cu bebic si cu burtica.
Adriana
Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
tina_80 spune:
Buna dimineatza!
Racusor! Multumim pt micul dejun!
Alina, felicitari pt "bijuteriile" vazute! Pai si cu cine seamana? ....abia astept sa merg si eu la dr.
Am si eu o intrebare....stie cineva cat se compeseaza utrogestanul si acidul folic?
Sa aveti o zi buna!
tina 16+
bumblebee spune:
Multumesc fetelor, oricum, nu ma mai prezint la cabinet la 2 sapt, ma prezint la 3, deci, suntem mari, dar mi-am intrebat doftora de o miscare, inot, cateva min. de bicicleta medicinala, a facut niste ochi , si mi-a zis ca plimbarile sunt suficienta, tot e bun, tinand cont ca pana acum nici astea nu erau permise.
Tina, utrogestanul in lista de medicamente se compenseaza 50% la pretul de lista al farmaciei. Eu acid folic n-am luat pe reteta, asa ca nu stiu.
Alina 15+ cu
gargarita
racusor2010 spune:
Tina mie doctorita de familie mi-a dat 75% compensat
de acid folic nu stiu,ca eu iau materna, care are si acid folic, si astea nu sunt compensate
Bulina 19 +