Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 15
maya71 spune:
Burtici, uitati ce am gasit... sper sa va fie de ajutor:
Rugaciunea femeii insarcinate
Imparate Sfinte, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Izvorule al vietii si al nemuririi, iti multumesc ca in casatoria mea m-ai facut vas ales al binecuvantarii si al darului Tau.
Caci Tu Stapane ai zis:”cresteti si va inmultiti, umpleti pamantul si-l stapaniti!”
Iti multumesc si ma rog: binecuvinteaza acest rod al trupului meu care mi-a fost dat de catre Tine; ocroteste-l si-i da viata intru Duhul Tau cel Sfant; da-i lui crestere intru sanatate si trup curat cu madulare bine intemeiate.
Sfinteste trupul lui, mintea, inima si toate simturile si daruieste acestui prunc care se naste suflet intelept si intemeiaza intru el frica Ta.
Inger credincios, pazitor sufletului si trupului ii daruieste. Pazeste-l, tine-l, intareste-l si-l adaposteste pe el in pantecele meu pana in ceasul nasterii lui si nu-l tainui pe el in pantecele maicii sale pentru ca mainile Tale l-au alcatuit dandu-i viata si sanatate.
Doamne Iisuse Hristoase intru Atotputernicile si parintestile Tale maini incredintez copilul meu. Aseaza-l pe el sub mana Harului tau si prin Sfantul Duh sfinteste-l si-l inoieste intru viata vesnica ca sa fie madular al cerestii Tale Imparatii. Amin.
Intru tot Milostive Doamne Iisuse Hristoase, dumnezeul nostru cauta si ma pazeste pe mine roaba Ta de frica si de duhurile rele care cauta sa strice lucrul mainilor Tale, iar cand va veni ceasul si timpul meu, izbaveste-ma de dureri. Lumineaza-mi neputintele cele din timpul iesirii si da-mi putere la nastere. Fa-o grabnica prin Atotputernicul Tau ajutor ca slava lucrului Tau este aceasta si taria Atotputerniciei Tale, lucrul Harului Tau si a inimii Tale milostive. Amin.
Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea, Maica Lui Dumnezeu, bucuria celor necajiti, ajuta-ma ca sunt fara de ajutor. Mijloceste Tu si roaga-te la Fiul Tau Iisus Hristos, Dumnezeul nostru, sa-mi binecuvinteze timpul acesta in care port prunc, sa usureze greutatea sarcinii si sa daruiasca binecuvantarea Sa peste pruncul pe care il voi naste; ca nu stiu alt ajutor mantuitor si nici alta nadejde si scapare ca sa ne pazeasca si sa ne apere. Ca intru a ta mijlocire si ajutor, slava si multumire intru toate inaltam, unuia Dumnezeu in Treime, Facatorul tuturor, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo1901 buna seara burtici... am venit de la medic si am intrat asa cum am promis cu vesti.....buuuune. bebe e ok, in grafic,avem 8 cm si 84g,doar ca statea in cap....va vine sa credeti ce pozitie poat avea????m-am socat, dar dr a zis ca asa se sucesc ei...aaaa si dadea din piciorute.... sunt mai linistita acum. peste 3 sapt facem TT sa fiu sigura ca e ok... si cel mai important amanunt, cam 80% suntem ...woooooooowwww. sunt bucuroasa pupici la toate... Ramona 14+ |
Felicitari Ramo. si numai ganduri bune!
maya71 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 1,2 proba de microfon :P sa vedem daca s-a activat PM mercic maya Adriana, am primit PM dar nu mergem link-ul momentan, mai incerc.. Bulina 18 + |
Cu placere Racusor, si alta data...
S/ar putea sa nu mearga daca cumva, uitata, mai ai deschisa o 'fereastra' cu 'Forum despre copii' (in cazul acesta da eroare daca vrei sa deschizi)
maya71 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 1,2 proba de microfon :P sa vedem daca s-a activat PM mercic maya Adriana, am primit PM dar nu mergem link-ul momentan, mai incerc.. Bulina 18 + |
'Functioneste'... ti/am trimis PM si
paula_m spune:
Ma bucur pentru tine, Cris, ca te-ai mai linistit, imi dau seama prin ce stres ai trecut , dar acum poti sa dormi linistita, stiind ca baietelul tau este bine.
Si tie Ramo felicitari pentru fetita ta acrobata.
Noapte buna tuturor si vise frumoase
paula, 16+
deveghe spune:
citat din mesajul lui ochidut ce faceti burticilor? sper sa ajunga mesajul meu, ca ultimul s-a pierdut nu stiu cum. Si mie mi-a placut filmuletul, simpatic tare! Noi suntem bine, bebe misca de la saptamana 16; acum cred ca face deja acrobatii cateodata.Am vazut ca ati vb despre ; nici noi nu stam bine, acum nu mai avem interdictie (am avut in primul trimestru) dar sotul este foarte stresat ca daca ii facem ceva lui bebe si aproape ca trebuie sa il fortez de raceala inca am reusit sa ne pazim, dar in ultima vreme nu prea am mers pe jos, doar cu masina, ma imbrac foarte bine si am inghitit si o tona de fructe cu vitamnia C, cred ca a contribuit si asta cu stomacul e inca bine, insa pe mine deja ma doare spatele destul de rau; cateodata rau tare tare. e adevarat ca am si niste probleme si imi e tare teama de durerile ce vor urma. Voi stiti daca se poate lua ceva pentru astfel de dureri sau cu ce creme ma pot da?? Il voi mai intreba pe doctor mai insistent. Prima oara mi-a zis ca nu ma pot da cu nici o crema care are antiinflamator; pe de alta parte la farmacie, mi s-a zis ca nici cu astea homeopate nu ma pot da fara avizul medicului, ca unele plante fac rau...... saptamana viitoare mergem la morfo si va anunt ce si cum, avem mari emotii. sa aveti o seara buna si sa vine primavara cat mai repede sa ne scoatem burticile la plimbare 18+ |
Din pacate nu prea poti sa iti dai cu nicio crema. Eu am dureri de spate foarte nasoale, de la discopatii. Caldura si putina gimnastica. Si am mai facut niste fizioterapie, da' nu s-a intamplat niciun miracol.
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 13+
Sheritra spune:
citat din mesajul lui Dragaica Sheri ultima menstruatie a fost pe 16 noiembrie, daca nu ma insel, punctia pe 30, transferul pe 5 decembrie. Asa mi-au calculat doctorii..... http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 12+ |
Ei atunci e f bine, asa iese la socoteala
Shery 16 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
tina_80 spune:
Maya, multumim de flori si de rugaciune!
Bafta la eco, Dragaica! Sa auzim numai de bine
Ochidutz! Si eu am dureri de spate care sunt generate de coloana cervicala. Pe mine m-a ajutat mult aerobicul si alergatul in aer liber, dar de cand am aflat ca sunt insarcinata, m-am ferit de efort fizic si acum fac doar cateva exercitii prin casa pt a preveni durerile. Cand nu reusesc si ma doare capul, coloana sau mijlocul ma dau cu un unguent mentolat "puterea ursului" si imi calmeaza durerea. Am intrebat doctora si mi-a spus ca il pot folosi. Fereste-te de frig si de curent! Multa sanatate!
Adriana, abia astept sa ne spui cum te descurci cu acele extensii.
Carmen, dar ce curaj ai sa mergi in vacanta dupa nastere! Bravo!
Ramo! Felicitari pt vestile bune de la eco!
Cris, cred ca e tare minunat sa ai o pereche!
Racusor, ma bucur sa aud ca te simti mai bine....multa sanatate!
tina 16+
Otiliav spune:
Dragaica, cum a fost la eco?
Ramo, felicitari pentru mica balerina!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)