In gradina cu pitici-eOFICIAL-un BB de Olanda!(69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

da,da,manu,luat!
amy,multumesc pt cafea!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

da,da,manu,luat!
amy,multumesc pt cafea!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

ooo, buna dimineata doamna,
cum ai dormit?? cu insomniile cum stai? stampilasi ouale?
ce rasa e catelul tau??
eu am visat ceva naspa dar nu-mi mai amintesc mai bine...
ma gandesc ca in we sa merg si eu la coafor sa ma vopsesc...poate bag un pic de blond totusi...plus ca trebuie s ama programez si la dermato ca mi s-a busit fatza..haha... si uite asa prima mea se va duce usor si sigur...

dragelor la ce va ganditi pt ziua indragostitilor??? se lasa si secul, parca nu??
eu am sentimentul ca voi fi o buna bucata de zi home alone...G se va duce sa aduca de la buc sora...si parca am auzit ceva la ei de lasat sec la nu stiu ce verisoara... cu berbec placinte si altele ( nu-mi amintesc sa fi fost invitata )
mda...
nico ia mai dezvaluie tu din caracteristicile cornutei tale...mi se pare mie sau cand il ai pe el, te-ai ales si cu toata familia lui fata de care trebuie sa fii draguta, iubitoare, gata sa-i primesti si sa-i vezi la orice ora din zi si din noapte... sau e chestie pur machedoneasca??? nicooo??

Manu

Mergi la inceput

multumim pt voturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

neatza fetelor. eu declar Z1. de maine incep stimularea cu menopur.
luna asta facem IA. sper sa nu intervina ceva rau..

va pup!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Gagicoantze...neata buna.
Gali, multumim de casuta noua....si spercam ca si norocoasa
Manu, mai potoleste-te cu gatitu. Imi place ca bonusul tau...se risipeste pe asa indeletniciri...
Luminitelor...2 in 1 si 3 in 1
Amy, bucura-te cat mai mult de aceasta perioada.
E important sa ai amintiri placute.
Apropos, copii stiu?
Nico, vezi ce zodie avem....
Io sunt bine....
Maine am o zi greoaie.
La 6:30....da, da, vedeti bine...am dentist.....
Apoi merg la beta si apoi....asteptarea..
Da' azi mergem la film...
Hai pup tuturor

Mergi la inceput

mona,sa fie in ceas bun!
pt tine avem pe strasse
mona

Mergi la inceput

manu,nasol cu insomniile......
m-am trezit pe la 2 si, mergea tvul
nu gaseam telecomanda, a scapat-o tarzan din mana....
in fine, cu oooo,nuuuuuuuuuu,fara!

cainele? ceva corcitura de peckinez,cu ceva....
e marisoara cat un canish,numai mai scurta pe picioare!

Mergi la inceput

wow mona , cu noaptea in cap la dentist??
auzi eu sunt in urma cu vestile... tu ti-ai facut test d esarcina si vrei sa ti se confirme prin beta??? succes, doamne c emelancoli ma apuca ...eu nu ma mai caut de nimic

Manu

Mergi la inceput

gallii... si G face asa doarme cu ea in mana telecomanda fireste...

Manu

Mergi la inceput

daaaaaaaaaaaaaa,adoarme cu ea in mana,bustean,rau!!
eu macar programez tv....

Mergi la inceput