In gradina cu pitici-eOFICIAL-un BB de Olanda!(69)
Raspunsuri - Pagina 10
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaa
multumim de !!!
zuzooooooooo,femeile nu prea au
voie la sport,decat cu acordul medicului!
si al nostru,bineinteles.
amy, big day tomorrow.
iti trebuie 2martori,cum sa nu vie??
de fapt,venim si noi, ce mai...
ai de unde alege!
adria, back.
micomic,da, asa e.
doar pune culturile la crescut
si io tre sa fac.
mona zicea ca in 1 sapt de la cm.
monaaaaaaaaaaaaaaa,asa-i?
multumim pt voturi lumi2in1 si adria.
restul,pe unde umblati??
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
menics spune:
neatzaaaaa, am venit si eu la
dragelor chiar ca aveti spor nu gluma..
intai de toate
Mona - doamne ajuta!
Galli- merci d etel, dar sa stiti ca nu am facut gogosele...ci un check ieftin rapid , mai ales ca lui G ii place tare mult...
gina, nu vreau sa intarzii CM, eu iau Acdeci daca as vrea sa sar peste, incep folie noua , dar nu mi se pare sanatos... lasa-l sa vina.. ca ne descurcam noi intr-un fel...
Manu
soricica spune:
neata dragutelor,
lumy,felicitari pentru micul olandez.
amy, ce daca ploua,ploaia aduce belsug .oricum soarele din inima voastra va insenina ziua de maine.
monicuta, iti tin pumnii.ma bucur ca esti pozitiva, o sa fie bine
eu testul merg sa il fac maine si sincer imi e cam teama.soarecul vrea sa ia el rezultatul ca eu nu sunt intr-o stare f buna.
trebuie sa recunosc ca ieri v-am citit, am fost cu voi, dar nu am putut scrie pt ca am cam dat apa la soricei.asa ca fetele pe unde a plouat, scuze , poate era de la mine.
imi e teama si de rezultat(ieri am fost la faza de intreabari, de ce, ce-am facut...), dar mai ales sper sa fiu ok sa imi refac analaizele(mai ales la sanul cu prbl) ca sa pot mai incerca odata.
va pup mult, mult de tot si ma bucur mult ca existati si stiu ca voi sunteti singurele care puteti intelege ce se intampla in sufletul nostru in astfel de momente.
Mona40 spune:
Fato...tu intelegi doar ...stil brocoli.
Habar n-am ce si cum, doar mie mi-a zis doc ca este indicat...in prima sapt dupa CM. Eu cred ca de fapt e vorba de perioada de dupa oprirea sangerarii, pana la ovulatie.
Asta pentru a nu afecta o eventuala mica sarcina daca s-ar prinde intre timp.
Pup fata creata ( ca brocoli)
menics spune:
galli, sunt aici...
ei cum esti azi??? mai fetelor am tras o repriza de nervi...m-am inzapezit in floscaiala de afara... beah, noroc cu un vecin care m-a impins... ca dl G era pe tron si nu raspundea la tel... moamaaaa ce m-am enervat... si pecand inotam plin zloata... spre iesirea de pe alee suna dragul de el: "draga mea ce s-a intamplat???" mamaaa bine ca nu a fost in preajma
asa.... m-am calmat... deci ieri am facut supa de pui ala grec...hihihi pt grecul meu ( mechedon) si orez cu pui la cuptor...iar cand eram cu zarzavatul taiat, checul in cuptor, orezul la inmuiat, animalul la dezghetat... a se intelege puiul... dl G suav ma suna sa ma intrebe , ce fac, nu iesin sa mancam niste paste??? what??? pai eu...ohh nuuuuu... el cica incearca sa nu mai manance dupa sase seara.. sa mai slabeasca... povesti vine la mine .. si primul drum e la frigider sau la aragaz... nico ti se pare cunoscut?!?! deci ieri l-am refuzat cu pastele... ca eu gateam... cand a venit eram in plina desfasurare...sexi balamuc, mirosind toata a mancare ...ceapa calita beah...
una peste alta galli cand ti-am raspuns...eram rupta, facusem o baie, si ma prelingeam pe canapea la tv...
Manu
soricica spune:
babyblue, super veste.
cum merge stimularea?
te-ai descurcat cu menopur?eu l-am facut la IA din vara, de fapt C mi le facea im.
sa dea DD sa fie cu noroc.
pupici
Mona40 spune:
Soricico,
Te pup si te inteleg.
Noi ieri eram la alte scenarii monstruoase...ce ne facem daca se prind toti trei?
E naspa....
Manu, ceapa poate fi un bun afrodisiac. Numai imaginatie sa aveti
galliciana spune:
extaz total,
sunat ieri la 16,45 madama de la bank.
nici o zi fara bank!
tre sa ii duc 1hartie,iar.
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
menics spune:
dragelor... mie mi-a zis medicul ca pot face oricand lama si pap...normal ca nu cand pe CM... ca doar nici la control nu mergi atunci...
soricica la noi azi au ajuns ploile.. sper ca nu sunt tot de la tine
mona tu nu ai plecat la intepat???doamne eu in locul tau eram deja cu vre-o 3 teste facute... cam asa faceam eu... ce vanzare le-am facut astora.. si bonus nimic ...
Manu
galliciana spune:
aliooooooooooooooooooo!!
aici provincia! big mamma calling!!
v-ati inzapezit??
soro,niciuna nu intrati p-aci???
bucuresti-inzapezite-samira,soricica,lumi3in1,nico,beatrix,cinezee,
micomic,bebenov,adria,bluefl.
pe langa bucuresti,
mami vreau,amy 2007,ellyshor
inzapezita prin constanta - menics
zona moldovei
sorinake,fam librutilor,simonia?
pe strasse in cluj,
ada29,danny1
se incalzesc la soare
brunica -cu examene si cu mine
prin tari nordice,
mayan-azi scoala,lumi2in1
in tari calde,
sabina,mona