Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *70*
Raspunsuri - Pagina 15
lutoniana spune:
Un politai statea intr-o intersectie mare pe bulevardul Magheru si conducea circulatia gesticuland si fluierand foarte elegant. La un moment dat apare masina politiei cu girofarurile in functiune si opreste in fata artistului.... de politai ...
- Sa traiti dom. colonel, sunt sergent Bucica la postul....
- Ma dobitocule mars acasa si schimba-te, te vede o lume intreaga aici in mijlocul capitalei, nu vezi ca ai o cizma neagra si una alba ?
- Permiteti sa raportez: si acasa tot asa le am !
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Anomis dar ce cadou splendid vei primi de Ziua indragostitilor....va fi cumva dat cu ciocolata ?

Kawaichan am vazut ca ai zis ca i-ai dat lui Shogun niste banana ...ai mai pus ceva in ea sau doar asa ? Ai ales una mai coapta sa fie dulce si buna ? (stiu ca sunt intrebarit tampite dar nu mapot abtine....de parca testez copilul cu cine stie ce arome si mancaruri alese....cand de fapt ia si el o gura de banana....offff ce ma mai agit .....asa faceti si voi ?)![]()
![]()
Viky cine sta cu fetita cand incepi treaba ?
Ioana ai fost mortala cu cadoul=pat....dar copilul are deja pat. Era cumva cineva care nu a fost pe la voi ? ![]()
![]()
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
anomis28 spune:
draga Lucia,
mi-e imi surade reteta asta, pare usor de facut
http://gospodini.blogspot.com/2009/01/cheese-cake.html
si
usor
anomis28 spune:
Kawaichan am vazut pozele cu Josh
cred ca il papi dimineata la prinz si seara si intre mese

La cat mai multe lunite!
SelenEbruska e o minune
Bruculinu un viking scump
si pe mami a lui.
Alex Alessia a crescut si se transforma intr-o domnisoara, abia astept sa o revad live
.
Andra super copil, super botez, super parinti totul a fost super super super. Felicitari!!!!
unombun nu ne trimiti si noua cateva poze cu Teodor Mihai?
Cum il alintati? Sa fie sanatos si la cat mai multe lunite vesele si papacioase si (kkcioase, ca vad ca ai nevoie)
Croco, si noi am avut probleme cu constipatia si a rezolva-o lass baby (dimineata si seara ii dadeam). I-am dat 3 saptamani si s-a reglat, iar acum avem placintica zilnica sau chiar 2 fara sa mai ia nimic. bafta![]()
maintorc si eu la 
fete dragi
Nela, predau stafeta si ii las o frapuccina

si cateva cafele sa ai de servit la cine iti mai vine in vizita de dimineata
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Dupa o seara plina de nervi din cauze ce nu tin de bebe, m-am trezit de dimineata cu o durere de cap de nu mai pot
, dar am citit tot,tot.![]()
Josh arata demential, m-a dat pe spate parutul lui.
Luto eu ma bucur tare ca povestesti cum a fost la gradi, ca la noi nu exista asa ceva si eu una sunt curioasa sa aflu cum mai e prin alte parti.
Cat despre diversificarejur ca pui aceleasi intrebari pe care le am si eu in cap, te pup!
Raluk cat esti tu de constiincioasa si cum raspunzi tu la toata lumea
, pozele noastre le gasesti mereu la semnatura si sunt albume separate.
Anomis si eu abia astept sa ne mai vedem, mai am putin si ma dau cu capul de pereti in casa, simt ca nu mai am aer....dar si cand o veni vremea frumoasa, sa te tii!
Multumim de aprecieri.
Ochiosul Mihnea ce mai face?
Iulika seamana Brucu leit cu tine, o frumusete!
Si noi ne-am reglat cu kk dupa ce am schimbat laptele...inainte a functionat o perioada LassBaby si cateodata supozitor, sa vedem cum o fi dupa diversificare....a, si cand alaptam cel mai bine era cand mancam ananas proaspat...poate va ajuta.
Daca ne ajuta DD maine facem si noi vaccinul si de saptamana viitoare avem liber la diversificare...vom incepe direct cu piureute de fructe si legume...va tin la curent.
Gata, mandra a adormit din nou dupa papa, asa ca ma mai intind si eu o ora, va pup!
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monica_dicut spune:
Buna dimineata. Dau
muuulta
In primul rand sunt wow
la torturile puse de raluk si musai sa imi spuna cine le face si cum s epot comanda. Sunt bestiale 
Sper ca Alexutu e bine dar cu placintelele nu stiu ce sa iti spun. Sunt tare trista cand aud de bebeasii chinuiti care fac la cateva zile pt ca stiu personal ce inseamna si cat chin este si ei sunt asa de mici 
Apoi de Andra si al lor botez NO COMMENT 
Micutul Josh de Kawa nu se deszice
Este o dulceata scumpa 
CU vomitatul, Zgatix zis si Atomix vomita zilnic, uneori in jet alteori branzit cate putin in coltul gurii. EU nu m-am ambalat decat atunci dupa Craciun ca a fost mai ciudat. Altfel mi se pare NORMAl (cum ar spune health visitorii din UK
) pentru ca el se agita extrem de mult si imediat in secunda doi dupa ce papa. Va jur ca se aude lichidul gal gal la el in stomac
si apoi baaac. Evident ca dupa ce a eliminat surprusul imi trage un zambet smekeros de parca nu s-ar fi intamplat nimic.
Luci, felicitari pt socializare. Cat despre ce ai vazut acolo... asa sunt ei, nu le pasa. Anul trecut in Thassos era o familie de englezi cu un bebe de 6-7 luni caruia ii dadeau pateuri si biscuiti cu crema de ciocolata la micul dejun, cartofi prajiti la pranz etc si va jur ca nu exagerez nici un pic. Nu mai spun cum il lasau pe marginea piscinei de putea sa cada in orice secunda 
Nu aveau niciun stres 
ALtfel eu sunt cu
in sus azi ca mi-au venit niste musafiri nepoftiti si ma doare burta de numai pot iar fiul meu drag mi-a dat trezirea la 7 cand eram in somnul cel mai dulce si nu simteam nicio durere
Acum o simt din plin
Voua in schimb va doresc o zi excelenta
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
selen80 spune:
neatza
Kawa Josh e un scumpel si jumatate! deja are pleata mai lunga decat Ebru, ea are doar chica asa lunga...i-am zis eu ca nu se mai poarta freza cu chica dar nu ma asculta ![]()
Cristina si sora ta e o finuta ca si tine
de ulei de masline vroiam si eu sa intreb, daca e chiar ok sa-l bagam asa de la inceput...
IUlika sa-l pupe mama-soacra pe el de flacau voinic, ca tare-i frumos 
Fragutza super tare ce ai scris la semnatura (nu stiu daca o aveai mai demult, eu acum am observat
sunt vigilenta rau, nu?
)
Mary tinem pumnii pt ultimul examen si dup-aia tragem o bauta toate ca ai scapat, si inca cu brio! 
si Ebru regurgiteaza zilnic, cam dupa fiecare masa si mai ales daca o pun pe canapea si incepe programul de acrobatii
eu incerc ca imediat dupa masa s-o pun in bouncer sau in masinuta, ca sa stea mai ridicata, dar nu vrea de fiecare data....
azi incercam si noi marea cu degetu (nu, nu la propriu
), o sa-i dau putin cereale, azi si maine, ca sa pot sa-i las vineri lu soacra-mea cand ma duc iar la dentist, sa n-o mai tin flamanda atatea ore...nu vreau sa-i dau constant, adik nu incepem la propriu diversificarea, ci doar asa, ca o alternativa la biberon cand lipsesc eu....
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
monique02 spune:
Buna dimineata,
In primul rand il pupam pe Josh care este un dulce si uningeras. Miha asa tare imi plac pozele tale facue asa portret, tu ce aparat ai, din ala cu obiectiv separat?
Monica m-am distrat cu povestea cu englezii. Speram sa scapi repede de musafiri, macar poti sa ii folosesti sa ii pui putin la treaba sa te mai ajute cu ceva prin casa? 
vik-cj spune:
BUna dimineata!
iau eu o cafea de la Monica...ca am nevoie. Aseara nu am mai intrat ca mi-au venit niste amici din Germania si au uitat de ei...abia pe la 23.30 au plecat si ne-au dat tot programul peste cap. Era asa de obosita mamarutza ca mi-a plins non stop o ora (de la 12 la 1

) de imi venea sa pling si eu. In final a adormit...
Luto...mie imi place ce ne povestesti tu despre Davidelu' ca ma gandesc ca si alti copii fac ce face a mea. Iar despre gradi eu zic ca e ok sa socializezi si tu si el...despre imunizare...hmmm...eu aici am idei fixe...ca am zis ca mai repede de 2 ani nu o sa o duc la gradi. Pina voi fi la scoala va sta fie sotul (daca va fi in cluj) fie mama cu mamarutza. E vorba de citeva ore (3-5) trei zile pe saptamina...deci nu e chiar asa grav. In rest voi lucra de acasa partea de hirtogarii, redactat articole, rezumate etc etc.
Nela...te urmaresc pe blog...esti inspiata si cu un simt al umorului aparte, tare mult imi place ce citesc!
Va
, ma apuc de treaba, revin mai pe dupa masa!
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
monique02 spune:
Cristina uite reteta de clatite:
1 ou, 200 g iaurt, 70 ml lapte, o lingura ulei, 130 g faina, 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu.
Se amesteca intr-un bol oul, iaurtul, laptele si uleiul. Se adauga faina si bicarbonatul de sodiu (eu l-eam facut cu mixerul). In caz ca aluatul este prea tare se mai adauga putin lapte. Se incinge o tigaie de teflon si se pune f putin ulei. Se pune un polonic de aluat si se intinde clatita, tb sa fie mai groasa decat clatitele normale. Se tine pe foc pana apar basicute si apoi se intorc pe partea cealalta si se mai tin pana se rumenesc.
Noi lea-m mancat cu branza cu verdeturi, miere, dulceata de coacaze, bucatele de avocado.