Cresa Aleea Sinaia
Buna ziua.
As dori sa aflu informatii despre cresa/gradinita din aleea sinaia 2-4, de la parinti ce au/au avut copiii inscrisi aici.
astezi a trecut sotul pe acolo, i s-a spus ca acum ar fi gradinita, nu cresa, ma indoiesc, i s-a parut curat, insa spune ca erau f multi copii si putine asistente/ingrijitoare(vreo trei a vazut el).
Ma intereseaza cum se ocupa de copii - cat de implicate/atasate sunt doamnele, ce fel de mancare primesc acestia, ce conditii sunt....orice informatii ne ajuta.
Multumesc.
Sunt binevenite si informatii despre gradinite de stat din Colentina unde ar primi copii care sa nu aiba 3 ani impliniti in sept 2010(a noastra fetita ar avea 2 ani si 10 luni).
Am cautat sa vad daca exista alt subiect unde as putea obtine respectivele informatii, nu am gasit, de aceea am deschis acest subiect - in plus forumul merge extrem de greu.
Raspunsuri
roxana971 spune:
o prietena a avut acolo baietelul la cresa, a fost multumita de ingrijire si mancare, si sunt destul de pretentiosi,;stiu ca sunt 2 dmne la o grupa si ...cam atat;oricum copilul a plecat de acolo cu deprinderi de imbracat , mancat singur, deci ina peste alta o experienta pozitiva.
roxana971 spune:
o prietena a avut acolo baietelul la cresa, a fost multumita de ingrijire si mancare, si sunt destul de pretentiosi,;stiu ca sunt 2 dmne la o grupa si ...cam atat;oricum copilul a plecat de acolo cu deprinderi de imbracat , mancat singur, deci ina peste alta o experienta pozitiva.
roxana971 spune:
Androix spune:
Poate sotul a intrat in celalalt bloc unde este gradinita. Cresa este vis-a vis. Eu stau pe sinaia si mi-as fi dus pitica acolo ca e practic la parterul blocului dar pana la urma m-am lipsit. Nu stiu sa-ti spun conditii si alte treburi. La gradinita la fel am avut o tentativa sa-l inscriu pe fi-miu dar cum e o gradinita mica cu maxim 100 de locuri anul ala nu au facut grupa mica asa ca iar m-am lipsit. Mai sunt insa subiecte pe-aici nu stiu daca despre cresa, dar despre gradinita sigur. Pana la urma stii cum e parerile pot fi impartite. Eu nu stiu cum e organizata gradinita dar vreo doua vecine lucreaza acolo, nu stiu exact ce fac. Si cum nu ma dau in vant dupa ele si asta m-a influentat sa nu dau fata acolo. Am vrut s-o dau la Ciobanasului dar n-am mai prins loc asa ca stau ca ea inca.
Despre gradinite de stat care sa primeasca copii mai mici de 3 ani, eu stiam sau cel putin asa mi s-a tot cantat anul trecut ca copilul trebuie sa aibe 3 ani impliniti la data inscrierii, prin iunie candva. Poate s-ar face vreo exceptie daca ar implini 3 ani pana la incepere dar dupa nu cred. Poate doar sa cunosti pe cineva, directoare, educatoare, ingrijitoare, altfel chiar daca le dai bani nu cred ca ti-o primesc.
Succes si nervi tari ca e o adevarata incercare gasirea/alegerea gradinitei!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
ellis spune:
ROXANA - merci de informatii; de mancat singura, a mea o face deja, se si dezbraca, nu asta ar fi problema; incerc sa caut mai multe informatii pana ne decidem;
ANDROIX - da, cred ca sotul a intrat la gradi; i-au spus ca au locuri la grupa mica pt anul acesta; nici eu nu ma dau in vant dupa cresa de acolo(eu la cresa il trimisesem pe sot), urmeaza sa merg eu sa vad ce si cum...de gradi...au zis ca s-ar putea sa mi-o primeasca(inca nu am fost cu pile)...e ceva ce ma retine sa o inscriu si la cresa si la gradi; noi acum suntem la o gradi privata, probabil ca de aici vine si retinerea mea...as fi vrut sa o inscriu la stat in ideea de a face o economie, taxa nu e mare, dar noua ne e deestul de greu in momentul de fatza; insa fetei ii e bine la gradi la care este...fff greu de luat o decizie in situatia data; multumesc mult.