Poznasi-dragalasi-ian-febr.-2004-'12''

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Gata s-a anulat evenimentul de azi, de fapt s-au anulat toate evenimentele din toata insula datorita culorii alea portocalii de cod asa ca nu mai iesim in seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

daaaaa, cu nametii de la ziua lui Alex

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Nu am apucat sa recuperez la sectiunea poze si cu party de la gradi sau cu weekendul trecut, dar ceva ceva tot am reusit sa descarc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ce frumoasa si mare e Alexandra si seamana cu tine, Roxana !! Si Andrei ce mare s-a facuuut !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

niste frumosi!!!
Alex e o minune de fetita si Andrei s-a facut baietel deja, gata bb

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello

Mai Rox, da' ce le'ai facut copchiilor ca s-au facut si mai faini!

Adina, e bine ca stiti sa va simtiti bine in ciuda ploii; bravo voua!

Baietii au "implinit" azi 100 de zile de scoala!
Mare petrecere s-a intamplat la scoala, au plimbat clasele celor cu "primele 100 de zile de scolari" prin toata scoala, la o mica parada.

In plus, am avut acasa de facut un proiect; sa adunam si sa lipim pe ceva 100 de "ceva"; Philip si-a strans in toamna ghinde si Yann niste melci; au fost f impresionati ca le-au placut colegilor lucrarile lor.

Cand i-am luat de la scoala aveau coroane de regi pe cap, cu 100, insigne cu 100 si inca o gramada de nebunii.

Super happy au fost;

Maine mergem la ortoped ca ne-a trimis pediatrul; calca un pic in interior si sa vedem de e nevoie de talonete.

A, daca e sa ma iau dupa dr meu, mai am 8 sapt si nasc....!

tuturor

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Cum mai Ioana 8 saptamani?????

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Gata s-a anulat evenimentul de azi, de fapt s-au anulat toate evenimentele din toata insula datorita culorii alea portocalii de cod asa ca nu mai iesim in seara asta.

Offf, ce rau imi pare. Dar sigur gasiti voi ceva distractiv de facut! Hai, distractie cat cuprinde si vreme frumoasa in contra codului portocaliu!

Mergi la inceput

Multumim de aprecieri. Nici mie nu imi vine sa cred ca au crescut copiii.

Monica,

Ioana, felicitari pentru cele 100 de zile si pentru lucrarea lor extraordinara. Mari mesteri mai sunt Arturicii! Ca mama lor.

Mergi la inceput

Vad ca sunteti absente. Asa ca va trimit si eu o www.trilulilu.ro/oceanflower1/15035d163e5ddd" target="_blank"> melodie , nu doar Imelda.

Pupici.

Mergi la inceput

Eu inteleg ca Olivia si Adina sunt la distractie, dar restul? V-am speriat cu melodiile mele?

Eu va imbratisez tare, o sa plecam diseara la Bran. Am reusit sa conving instructorul Alexandrei sa vina special pentru ea, iar Alex abia asteapta schiul.

Pupici si un weekend exceptional!

Mergi la inceput