Poznasi-dragalasi-ian-febr.-2004-'12''

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
In plus am incercat sa ma abtin sa va spun ca am o criza de bila, laringita acuta de abia scot sunete, si imi crapa capul.

Deci ai cantat ceva pe la botez...sa-ti fie de bine petrecerea! Da-mi si mie un iepuroi ca am nevoie la ziua fii-mii

Pai tocmai ce va zisei ca iar nu mai am niciunul. Mi-a iesit si mana prin palarie de goala ce e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ei,s-au ascuns ei bine de nu-i gasesti...doar stii ce repede fac astia pui, stai linistita ca nu s-au pierdut chiar toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Adina, incepu carnavalul?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Pai a inceput dar nu de tot, adica umbla toti costumati deja pe strazi dar cheful e maine seara cu inmormantarea Sardinei (si sambata de la 4 dupa-amiaza mai e o inchiderea).

Azi a fost expozitie de masini de epoca - nu mi-a venit sa cred ce minunatii, niste bijuterii, atat de frumoase si impecabil aratau, fara nici o zgarietura! Piesa de rezistenta era una din 1917 :) minunata, zau asa!

Azi desi ziceau ca o sa fie urat, am facut plaja cateva ore bune. Aici la hotel avem si piscina incalzita (adica 22 de grade, fata de 18-19-20 cat ar avea apa din ocean). Asa ca ne-am harjonit la greu.

Asteptam cheful de maine, desi au spus pe weather.com ca o sa ploua toata ziua :(

Ma felicit mereu pentru ideea cu Tenerife, mai ales ca n-o sa mai avem ocazia anii urmatori...de unde atata vacanta 2 saptamani in februarie?

Mergi la inceput

Pai si noi va felicitam pentru idee. Si va si invidiem! Sa aveti vreme frumoasa si sa va distrati pe cinste!

Mergi la inceput

Adina, ce misto tre sa fie
eu zic ca merge si in anii urmatori, macar o saptamina - e vacanta in februarie
dar faci poze, da?

Mergi la inceput

Esti sigura ca esti pregatita sa vezi asemenea poze? Iti trimit eu una cu nameti murdari de Bucuresti?

Mergi la inceput

daaaaa, cu nametii de la ziua lui Alex

Mergi la inceput

Eh, dupa ce am facut plaja pana acum, a sosit si ziua revansei: azi a plouat toata ziua si e cod portocaliu de furtuna asa ca cel mai probabil ciuciu carnaval

In fine, parada e sambata la ora 16:00, cand cica o sa fie vreme frumoasa, ca in seara asta...si eu, care-mi luasem palarie neagra cu voaleta de doliu pentru inmormantarea Sardinei...

Mergi la inceput

Aici sunt 2 ore diferenta fata de RO si cica ar trebui sa inceapa dupa 9 seara - adica peste vreo ora jumate.

De cald e cald afara, 20 grade in continuare, dar ploua in rafale - ba se potoleste, ba incepe iar. Nu stiu ce sanse sunt.

In fine, noi sa fim sanatoase si sa avem maine zi de plaja

Mergi la inceput