Poznasi-dragalasi-ian-febr.-2004-'12''
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_G spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Adina Iulia
Deci ai cantat ceva pe la botez...sa-ti fie de bine petrecerea! Da-mi si mie un iepuroi ca am nevoie la ziua fii-mii |
Pai tocmai ce va zisei ca iar nu mai am niciunul. Mi-a iesit si mana prin palarie de goala ce e.
A_Iulia spune:
Ei,s-au ascuns ei bine de nu-i gasesti...doar stii ce repede fac astia pui, stai linistita ca nu s-au pierdut chiar toti
A_Iulia spune:
Pai a inceput dar nu de tot, adica umbla toti costumati deja pe strazi dar cheful e maine seara cu inmormantarea Sardinei (si sambata de la 4 dupa-amiaza mai e o inchiderea).
Azi a fost expozitie de masini de epoca - nu mi-a venit sa cred ce minunatii, niste bijuterii, atat de frumoase si impecabil aratau, fara nici o zgarietura! Piesa de rezistenta era una din 1917 :) minunata, zau asa!
Azi desi ziceau ca o sa fie urat, am facut plaja cateva ore bune. Aici la hotel avem si piscina incalzita (adica 22 de grade, fata de 18-19-20 cat ar avea apa din ocean). Asa ca ne-am harjonit la greu.
Asteptam cheful de maine, desi au spus pe weather.com ca o sa ploua toata ziua :(
Ma felicit mereu pentru ideea cu Tenerife, mai ales ca n-o sa mai avem ocazia anii urmatori...de unde atata vacanta 2 saptamani in februarie?
Roxana_G spune:
Pai si noi va felicitam pentru idee. Si va si invidiem! Sa aveti vreme frumoasa si sa va distrati pe cinste!
buli spune:
Adina, ce misto tre sa fie
eu zic ca merge si in anii urmatori, macar o saptamina - e vacanta in februarie
dar faci poze, da?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Esti sigura ca esti pregatita sa vezi asemenea poze? Iti trimit eu una cu nameti murdari de Bucuresti?
buli spune:
daaaaa, cu nametii de la ziua lui Alex
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
A_Iulia spune:
Eh, dupa ce am facut plaja pana acum, a sosit si ziua revansei: azi a plouat toata ziua si e cod portocaliu de furtuna asa ca cel mai probabil ciuciu carnaval
In fine, parada e sambata la ora 16:00, cand cica o sa fie vreme frumoasa, ca in seara asta...si eu, care-mi luasem palarie neagra cu voaleta de doliu pentru inmormantarea Sardinei...
A_Iulia spune:
Aici sunt 2 ore diferenta fata de RO si cica ar trebui sa inceapa dupa 9 seara - adica peste vreo ora jumate.
De cald e cald afara, 20 grade in continuare, dar ploua in rafale - ba se potoleste, ba incepe iar. Nu stiu ce sanse sunt.
In fine, noi sa fim sanatoase si sa avem maine zi de plaja