Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(16)
Raspunsuri - Pagina 9
albinutza spune:
fetelor, nu a fost nimeni la Iberostar Tiara beach, din sunny beach?
am gasit site-ul care zicea ca in pret e inclus si accesul la mini aqua park, este vorba despre plaja punct ro. le-am scris si lor un e-mail, sper sa-mi raspunda.
cge spune:
Albinutza, noi am fost la un hotel Iberostar dar in Cuba.
A fost super, noi personal, preferam hoteluri din lanturi internationale caci trebuie sa respecte anumite standarde.
Nu prea cred ca au fost fete din Ro, caci Sunny Beach e mai departe decat Nisipuri sau Albena.
Cauta pareri si pe site-uri straine, nu neaparat romanesti.
Eu am un catalog cu toate hotelurile Iberostar acasa, daca vrei, ma uit si iti spun daca topoganele sunt incluse sau nu.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
baby_boy spune:
Azi am platit si noi avansul pentru Duni la Marina Royal Palace
Sa vina varaaaaaaaaaaa!!!!!
albinutza spune:
cge, multumesc pentru raspuns. mi-au scris si cei de la agentie dar din pacate mi-au zis ca personal nu au vazut hotelul si nu stiu ce inseamna acel mini aqua park .
mie hotelul imi place, dar tare mi-as dori sa ii fac fericiti si pe copii, ei de fapt asta isi doresc, topogane la piscina si valuri la mare.
sper totusi sa imi raspunda si cineva care a fost la Iberostar la bulgari, cu ceva amanunte, prea departe nu este sunt multi romani care merg la sunny beach, chiar eu am fost in urma cu vreo 4 ani .
inca o data, multumesc !
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_boy Azi am platit si noi avansul pentru Duni la Marina Royal Palace Sa vina varaaaaaaaaaaa!!!!! Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) |
In ce perioada mergeti ?
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
yuppy spune:
Eu cautam oferte pt. vara, si sotul meu a venit cu ideea sa mergem mai intai de Paste, si pe urma ne hotaram pt. vara. Asa ca vom merge acum de Paste in Sunny Beach, vroiam Riu Evrika, dar nu am vazut ca ar avea piscina interioara(si vrem neaparat atat pt. copii, cat si pt. noi),asa ca am trimis acum cateva solicitari de oferte, vedem la ce hotel ne hotaram, mai suntem si cu alti prieteni......greu de hotarat, si sarcina mi-au pasat-o mie sa caut ofertele, sa vedem ce o sa iasa.
roxana c. spune:
Si noi am facut rezervarea. Tot Duni si tot Marina Palace.
Ieri cand mi-au trimis factura ma gandeam ca afara e zapada, ninge, iar eu sunt cu gandul la vara. Si la caldurile din vara Sa vina ca nu mai vreau iarna! Zapada mi-a ajuns ptr inca 10 ani de-acum incolo!
roxana c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui albinutza fetelor, nu a fost nimeni la Iberostar Tiara beach, din sunny beach? am gasit site-ul care zicea ca in pret e inclus si accesul la mini aqua park, este vorba despre plaja punct ro. le-am scris si lor un e-mail, sper sa-mi raspunda. albinutza |
Incearca si deschide un subiect pe softpedia, am cautat adineauri si n-am gasit nimic, am gasit numai despre Iberostar din Nisipuri.
cge spune:
Albinutza, sunt cu catalogul Iberostar in fata.
In Sunny Beah, sunt 2 hoteluri Iberostar: Sunny Beach Resort si Tiara Beach.
La Sunny Beach Resort au 4 piscine pentru copii separate, cik este de 5 stele pentru atmosfera familiala si pentru copii. Miniclubul 5-12 ani.Au si restaurant italian a la carte.
La Tiara, au piscina ptr copii integrata in cea de adulti si miniclubul este 5-18 ani.
Uite adresele de email:
hotel@ibsunnybeachresort.cm
iberostar_tiara@mail.bg
Sper sa iti fie de ajutor. Roxana, are o idee buna, de deschis subiect pe softpedia.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
albinutza spune:
cge, , multumesc pentru raspuns. stiam ca exista si Iberostar Sunny Beach, numai ca e putin mai scump si nu se pomeneste nimic de acel mini agua park. o sa vad ce hotarare o sa iau, o sa mai stau sa mai rascolesc netul astazi si poate reusesc sa ma lamuresc.
si noi tot asa preferam lanturile internationale, in urma cu 4 ani am fost la Riu Evrika, si in mare a fost ok.
roxanac, multumesc pentru idee .