Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(16)
Raspunsuri - Pagina 10
misty spune:
Doamnelor, stiti sigur ca mai exista Iberostar in Sunny Beach? Eram si noi foarte interesati, pana cand am constatat ca pe pagina oficiala iberostar nu mai figureaza hoteluri din Bulgaria. E posibil sa fi ramas doar numele?
Si noi cautam un "lant" mai accesibil la Sunny Beach. Mai exista Neptun (lti) si Calimera (ITS, dar pare ca doar 2 din 3 hoteluri ale complexului, si nici o agentie nu mi-a mai raspuns cand am cerut lamuriri ). De asemenea Strandja era marketat PrimaSol, dar nu exista pe siteul respectiv.
Nu stiu ce sa mai cred, poate ne mai lamurim impreuna?
andrusca79 spune:
eu merg cu Eurotravel tgv( www.vacantein bulgaria.ro)de 3 ani si sunt f. multumita. daca aveti orice fel de probleme ei au acolo reprezentant al agentiei ( cetatean roman)care va ajuta daca intampinati probleme la hotel(ceea ce nu s-a intamplat niciodata)si cred eu ca au si cele mai mici preturi.
roxana c. spune:
Nu ma pot abtine: Eurotravel cele mai mici preturi? Pe Bulgaria? Mie mi s-au parut cei mai scumpi, cel putin ptr suite, la alte preturi nu m-am uitat ca nu m-a interesat. Anul trecut de ex potr Duni la M. Palace aveau in sezon de varf 110 eur/pers in suita, eu am gasit cu 73, anul asta....au pt camera dubla 59 eur, pret pe care eu il platesc ptr suita, si 67 ptr suita. Ca sa nu mai spun de taxa de statiune care e de 1 eur/pers/ZI, adica la un sejur de 10 zile...20 eur ptr 2 persoane, nu mai pun si copiii. Si asta inseamna ca au preturi bune?
baby_boy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
In ce perioada mergeti ? Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
26 iunie-2 iulie
misty spune:
Tot eu, rectific, din ce in ce mai confuza...
Fata de saptamana trecuta, cand verificasem eu, astazi sunt iberostar Nessebar Palace (eu credeam ca e sol melia, dar macar sunt tot spanioli ) si Festa Panorama, in Nessebar.
Oare sa mai astept pana apare si ceva in Sunny Beach? ca nu mai inteleg nimic..
cge spune:
Misty, eu zic sa incerci sa le scrii la adresele care le-am dat eu (eu am catalogul Iberostar din 2009)
Daca raspund, daca nu, nu
Sa imi spuneti si mie daca ati fost la Iberostar in Suny Beach si cum a fost.
Este un hotel Iberostar si in Nisipuri.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
LYADA spune:
Albinutza Eu nu am stat la Iberostar insa am cautat impresiile postate acum 2 ani in care am punctat cateva aspecte pozitive despre Iberostar Sunny Beach. Nu cred ca poti da gres cu el. Imi aduc aminte fetele fericite ale turistilor nemti, o atmosfera placuta pe ansamblu.
http://209.85.135.132/search?q=cache:f2vkM_k6VfMJ:forum.desprecopii.com/forum/topic.asp%3FTOPIC_ID%3D122302%26whichpage%3D19+iberostar+sunny+beach+desprecopii&cd=2&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-a
La Tiara nu am intrat- retin doar ca este situat in zona mai "trista" a statiunii ( intunecata si cu putine hoteluri) si nu ne-a atras cu nimic atentia. Nu cred ca e un hotel solicitat, citesc de ani de zile pe softpedia si pe tripadvisor impresii si nu retin nimic despre Tiara.
Poate te ajuta- chiar daca sunt doar impresii din exterior.
yuppy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cge Misty, eu zic sa incerci sa le scrii la adresele care le-am dat eu (eu am catalogul Iberostar din 2009) Daca raspund, daca nu, nu Sa imi spuneti si mie daca ati fost la Iberostar in Suny Beach si cum a fost. Este un hotel Iberostar si in Nisipuri. Cristina, mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005 |
Noi vom pleca de Paste la Iberostar Sunny Beach, saptamana viitoare vom plati biletele. Deci dupa ce ne intoarcem , te pot ajuta cu impresii proaspete.
misty spune:
Gata, am o concluzie, si anume: siteul iberostar e varza, cred ca acum se construieste. A aparut si Sunny Beach , dar daca cer o oferta pentru Bulgaria ma trimite in Croatia sau Muntenegru.
Cum trebuie sa ma hotarasc pana la sfarsitul lunii ca sa capat discount, cred ca aleg ITS anul acesta, sper sa aiba si nemtii standarde .