Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *69*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mie cel mai mult si mai mult mi-a placut poza cu strugurele!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Andra manusile au fost mortale,ati aratat toti 3 de milioane. Felicitari,sunteti o familie foarte frumoasa.

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Andra totul a fost superb, foarte frumosi cu totii, sa fiti sanatosi si fericiti, asa cum meritati!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Mie cel mai mult si mai mult mi-a placut poza cu strugurele!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

si mie!!!

sunteti frumosi Andra! papusica a fost tare dulce si cuminte (asa vad eu din poze)..mi-a placut bentita cu floricele din caputul ei drag!
tu ai fost eleganta si zambareata ca-ntotdeauna!
aranjamentele florale..un vis!!!
sa va fie de bine! sa fie sanatoasa papusica!

aa..si mi-a mai placut tare mult o poza de la inceput..cu sotul mamei tale si sophie..o tinea tare dragastos in brate!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mda .. anna are 38 in popo .. deci 37,5 .. stare subfebrila. i-am dat 2,5 ml panadol .. sa fie de la rotarix? i l-am facut pe 5 februarie ..

hai fetelor .. ca ma si distrati .. asa e in viata .. ii crestem, ii ocrotim, ii facem mari si apoi pleaca care pe unde, nu mai suna cu zilele si din astea .. din pacate, nu avem cum sa oprim timpul in loc si sa ne gandim ca si noi am furat baietii de la soacre (sac) .. asa cum si ei ne-au furat de la tati .. si daca vom avea ceva de impartit cu nora/ginerele trebuie sa ne gandim ca tot noua ne va fi rau, tot noi vom fi cele indepartate .. putin barbati/femei casatoriti/e (din cate am vazut eu so far) continua sa fie lipiti de fusta mamelor ..

alex

moni l-am vazut si pe puiul tau cel pletos! Doamne ce scump e si ce ochisori are!

cristina tin pumnii sa fie totul ok la dr!

iulika vai ce mama .. cum o fi rabdat-o sufletul?

cristina aha lapte praf .. si anna mai gusta cand intarzii eu pe la cumparaturi ..

lali sotiorului! sa fie sanatos si sa fiti fericiti cu totii pana la adanci batraneti! ce taneri sunteti!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Elle chiar ma gandeam mai devreme la voi, abia astept sa vina caldura sa ne vedem pe afara! Pupam si fata sa ii treaca, poate e doar o stare trecatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

vreau si io sa vad pozeeee! unde le gasirati?

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

andra nu pot sa spun decat MINUNAT, SUPERB!

este, fara exagerare, cel mai frumos botez pe care l-am vazut vreodata .. ce aranjamente superbe, ce tinute superbe a avut sophie si cat de frumoasa e, mamica ei parca era un star de la hollywood, tati un cavaler aratos .. iar tortul .. nu am vazut ceva asa minunat de foarte mult timp .. tare tare frumoase pozele si inspirate .. se vede ca mamica este actrita .. foarte artistice si inspirate!

daca nu ti-e cu suparare, poti sa-mi spui unde ai facut tortul .. am o prietena care tb sa-si boteze fetita si cauta un tort special ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

vreau si io sa vad pozeeee! unde le gasirati?

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

La semnatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ziua buna

Mada felicitari pt vesti! sa aiba surioara ta o sarcina si o nastere usoare! o sa fie tare frumos sa fie verisorii asa apropiati ca varsta

Luci minunat filmuletul, minunat Davidosu/gargarita si minunata tu, se simte dragostea imensa in vocea ta

Katteryna sper sa sjungeti cu bine si sa rezolvati problemele micutzei cat mai repede

Cristina si soacra-mea a avut o tentativa de a-mi da niste camasi de-ale mai vechi, ca ei nu-i mai vin, si am zis nu din start...a pus bot, of course, ca ce are, ca-s niste camasi, pe sub sacou merg la munca, dar i-a explicat sotz frumos or fi ele doar camasi, dar au si ele o moda si totusi, muncesc la o banca, nu la aprozar

Raluk azi aniversati cele 2 liniute, am inteles bine, nu? felicitari pt cea mai frumoasa perioada din viata ta si sa urmeze altele din ce in ce mai frumoase!
si ai fost criminala cu noul capitol [pk}

Fragutza nici a mea nu MAI accepta biberonul desi a papat de multe ori pana acum din bibe, pur si simplu deodata s-a hotarat ca nu-i mai place...si eu plec cu inima stransa acum la dentist, ca din cauza zapezilor nu stiu cat de repede ma pot intoarce si sigur vine ora de masa....eu sper ca totusi de foame sa-l accepte iar...

Monica ce minipovestioara ai facut tu cu emoticoanele astea

Mangulico pai cum sa te dai batuta mami, ramaneti asa, in doua case? le dai tu de cap stai linistita

da nu v-ati dezis aseara fetelor, in liniste in liniste, dar tot nu v-ati lasat de party

Monica vezi ce zici mami, ca acum se razgandeste Cristrina si nu ti-o mai da pe Emma

Cristina ce dragutza ai fost ca te-ai oferit s-o ajuti pe Raluca! esti de milioane, ce mai

Kawa imi place de tine ca esti optimista, nu te panichezi din cauza lui Josh asa si trebuie, de fapt

of, IUlika ce povestesti tu acolo oare cum poate o mama sa faca asta?! nici nu merita de fapt sa fie numita mama...

Lali sa-ti traiasca sotiorul!

Croco ma bucur ca ti+a fost de ajutor reteta

wooow, a pus Andra poze, imediat ma bag sa savurez

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput