Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *69*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

pupici pe caputul frumos al lui JOSH!!!
sa creasca mare puiul drag!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

am trimis sms Iulei..i-am spus sa-mi dea beep ca sun eu..pana acum, nimic

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Luci,l-am vazut pe Mister Atlet.E tare de tot cum se taraia el pe parchet

Maria,cum au zis si fetele,din Aidan va iesi un baiat de baiator sa stea fetele la coada dupa el.Pozele la san sunt atat de minunate,i se vede sclipirea din ochi......offf,iar ma apuca plansul ca picii mei nu s-au bucurat asa mult timp de tzitzi

Raluk,stiu ce e in inima ta azi.te cu drag si sa intri sa faci cinste cu maslina,un fursec ceva

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

la multe muuulte muuuuuuuuuuuuuuuulte lunite joshua, eduard toma si teodor mihai!

buna de dimineata dragele mele! ma bag la citit din urma

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Fragutza, draga mea, eu am inceput undeva pe la 4 luni si jumatate cu cereale de la Humana de 4 luni(nu i-au placut) si ulterior de la Milupa
tot de 4 luni (i-au placut) la masa de la ora 6. Din pacate lapticul s-a pierdut devreme undeva pe la 2 lunite doar...
Ulterior i-am dat mar dimineata si un pic de banana date la blender si facute pasta.
Ii dau de la 5 luni aproape si morcovel la pranz cu dovlecel si ulei de masline.
Asa a mancat si prima printesica pana aproape de un an, nu s-a plictisit deloc si eu nu prea am mai variat mancarea.
Lapte dimineata si seara. La 10 fructe (mar, banana, mango, para) cu iaurt sau branzica de casa (acolo inca nu am ajuns, ma gandesc spre 6-7 luni), la ora 2 morcov cartof si dovlecel (de baza, cu adaugiri ulterioare de albitura, telina, etc), cu ulei de masline si fara sare deloc, si la ora 6 cereale de la Humana. A mancat copilul meu (primul) de la 4 luni la un an acelasi meniuin fiecare zi si nu s-a saturat .
La cea mica nu suntem f avansate, bea lapte si noaptea de vreo luna din nou, dimineata papa fructe, la ora 6 cereale si am succes cu ele, la pranz am incercat un morcovel fiert (eu le fierb in putina apa si nu la foc mare, in fine, apa o scurg, pun ulei de masline si la blender) - e groaznic acest piure dar am avut succes si la Alessia la greu cu el.

Cam asta, sa stii ca marul copt constipa, marul crud scoate, mai toate fructele care incep cu "p" in limba romana te scot afara (adica pe copil of course), adica pruna, para, piersica, portocala, insa asta mai incolo.

Fructele si legumele sunt controversate mai toate, ca sunt coapte, crude, cu seminte, fara, eu as ocoli cu adevarat capsuni si Kiwi pana la un an (si pentru cei cu dermatita atopica pana la 2 ani), miere pana la un an e interzisa, nu ca ar face nu stiu ce alergii dar pt ca are o bacterie pe care copiii nu o pot digera, si as ocoli si glutenul (din grau aka biscuiti, etc) pana pe la 8 luni - cu flexibilitatea de rigoare. Cam astea sunt regulile mele. Bineinteles ca nu dau prajeala si porc si maioneze si untura si chestii din astea de "pofteste" copilul.

Iar m-am intins si probabil edeja Andra a pus poze, hai ca sunt iar cu discutia pe langa

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

ce distractie pe voi aseara.. da' nici azi de dimineata nu v-ati dezis.

eu sa zic felicitarile de pe lume matusii madalina.

monique magiun d-ala gasesti sigur la Mega Image.

l-am vazut si eu pe domnu' David. e absolut mortal.

de dureri de spate nu mai zic nimicuta ca deja simt muschii pe fiecare grupa in parte nu alta. mai face domnu' un masaj da' tre' sa ma duc la profesionisti ca nu mai tine.

numai stiu ce vroiam sa zic. cred ca ar trebui sa incep sa notez ca deh, nu intinerim

Pataniile noastre

Mergi la inceput

unde-s pozeleeeee???????

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

neata!

cred ca daca apar pozele se blocheaza contul!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

In primul rand trebuie sa o felicit pe Luto pentru energicul David care a ridicat sala in picioare . Ce avans a luat micutul si ce fericit e el in incercarile de a o "lua la fuga". Mami esti tare . Abia astept sa ne povestesti cum a fost la cursuri...

Fragutza - am reusit de ieri sa iesim din nameti...de fapt sot, ca eu unde sa ma duc cu jucaria mea de masina...? el a fost la servici... culmea, a reusit sa iasa dimineata de aici de la noi, dar prelungirea ghencea era inchisa. l-a deviat un politai la bariera domnesti.

De Maia, ce sa va spun? Sunt un pic supi pt ca mananca din ce in ce mai putin. Ieri am crezut ca a stabilit un nou record..a luat doar 570 ml (de obicei lua intre 600-700), dar se pare ca azi va fi crunt. Dimineata nu a luat decat 70 ml (de obicei era masa cea mai buna din zi in care lua 180-200ml). Am sunat-o pe doc pt ca mi s-a parut grav ca dupa 10 ore (ultima oara a papat aseara la 22 - 80ml, noaptea nu se mai trezeste) ea sa vrea doar 70 ml laptic. Doc mi-a spus sa incerc sa introduc cereale: fulgi de orez de la Milupa sau Topfer. In casa aveam de la Topfer cereale de orez cu morcov si i-am facut repede. A luat 20 ml... Nici nu stiu, e bine, nu e... Am sunat-o din nou pe doc, dar nu a mai raspuns. Sunt confuza total si imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
Am observat, si i-am spus si doctoritei, ca in fiecare luna in perioada cand ii dau calciu ii scade apetitul. Mi-a zis sa nu-i mai dau . Dar, de data asta cred ca are si altceva..pt ca imi da senzatia ca ii e fomica, dar cum ia bibe trage de 2-3-ori si il scoate afara si incepe sa planga mititica de mise rupe sufletul. Imi e atat de mila de ea si asa as vrea sa o pot ajuta... Am crezut ca poate are vreo afta...m-am uitat in gurita, dar nu am vazut nimic. I-am dat totusi cu glicerina si nistatin (asta i-a placut ca imi sugea degetul si nu vroia sa ii mai dea drumu). Am crezut ca poate o dor gingiile, dar nu pare sa aiba vreun semn de dintisori...

Nu stiu ce sa mai fac. Acum, la masa de la 13-14, o sa-i dau din nou mar. Ieri a luat o lingurita jumatate de merisor dat pe razatoarea de sticla si cred ca lua mai mult, dar dupa prima lingurita am mutat-o in scaunul de la masuta de papa si am continuat sa-i dau. Au fost insa prea multi stimuli noi in jurul ei si nu s-a mai concetrat pe papa.

Vom vedea cum va fi la urmatoarele mese.

Va pup.

La multi ani puilor dragi sarbatoritai astazi. Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, pui dragi!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

mada felicitari surorii tale, sa fie o sarcina usoara si bebe sanatos si norocos!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput