Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *69*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Madalina, draga mea, felicitari din suflet pentru sora ta..., scuze..dar, sunt tare bulversata.

Ma bucur nespus pentru fiecare femeie insarcinata. Sa aiba o sarcina usoara si sanatate multa .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

pazea .. incarca andra pozele de la botez .. eu am tras deja cu ochiul .. sublim!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi! Multa sanatate si la lunite cat mai multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Clau, multumesc frumos! Am salvat mesajul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

neata ! vreti un banc? io am numai de-astea usor macabre..

Morris se intoarce de la doctor si-i spune sotiei ca doctorul i-a spus ca mai are de trait doar 24 ore. In aceasta situatie, Morris Ii cere sotiei sale sa faca dragoste. Bineinteles, ea e de acord.

Peste 6 ore, Morris se duce la ea si-i spune: Iubito, stii, mai am doar 18 ore de trait. Crezi ca am putea sa mai facem dragoste inca o data? Sotia este din nou de acord.

Mai tarziu, cand se duce la culcare, se uita la ceas si vede ca acum au mai ramas doar 8 ore. Atunci ii spune sotiei: Iubito, te rog... inca o data inainte sa mor. Bineinteles, dragul meu, si fac dragoste pentru a treia oara. Apoi sotia se intoarce cu spatele si adoarme.

Morris, insa, ingrijorat se tot intoarce in pat, neputand sa doarma pana cand vede ca au mai ramas 4 ore. O trezeste pe sotia sa. Iubito, mai am doar 4 ore. Crezi ca am putea...

In acest moment, sotia se ridica si spune: Uite care e problema Morris, eu trebuie sa ma scol maine dimineata... tu nu.

inca n-am citit nimic, revin

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi... mai dar ce harnicute sunteti.Aseara cand v-am zis eu erati cu aproape un capitol in urma.Am de recuperat. Am intrat sa va spun buna dimi,sa vad ce faceti si sa va fac cinste cu si o prajiturica. Azi sotul meu implineste 25 de ani.

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Hepilica stii ca si eu am trecut cu Alessia prin astfel de probleme si inca mai sunt, dar nu atat de grav, iti pot spune doar cum am procedat eu, poate te ajuta: in primul rand(aveam Avent de silicon si am trecut pe Chicco WB de cauciuc, care se potrivesc si la bibele de la Avent) am verificat daca nu cumva nu ii mai plac tetinele si le-am schimbat, apoi dupa o perioada destul de lunga de mancat prost am decis sa ii schimb laptele (eu ii dadeam tot Topfer si am trecut pe Nan)...sa stii ca s-a simtit diferenta (inclusiv eu am simtit diferenta de gust). Acum papam cam 150 la o masa, cea de seara este de 210, insa are zile in care are mese de 40-80, dar rar. Nu stiu dc la voi e tot de la tetine sau de la laptic, insa nu strica sa incerci....eu ma gandesc la voi, pentru ca eu am clacat de cateva ori din aceasta cauza, si inca mai am momente cand imi vine sa ma arunc pe geam.

Va pup si va doresc numai bine.

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

hepilica ...incearca sa nu te ingrijorezi! poate pur si simplu laptele este consistent si ii ajunge putin! sa ne spui si noua ce zice medicul, sunt convinsa insa ca e bine!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete
Azi sotul meu implineste 25 de ani.

sa fiti fericiti impreuna si sa va bucurati de Paul

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

hepi si Carol avea apetitul scazut in zilele in care lua calciu. poate o fi de la bibe sau de la tetina sau chiar de la lapte. nu stiu ce sa zic!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput