Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *69*
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
mai fetelor .. cand vad asa baieti frumosi, parca imi vine cheful sa incercam si de un bb3 .. poate poate .. insa s-au facut niste studii potrivit carora daca ai doi copii de acelasi sex, 80% al treilea va avea acelasi sex cu primul .. asa ca pofta-n cui ..
selen da, vin mult mai bine aranjate asa margelutele. am si eu multe pe stilul asta.
andre ce frumos ai scris .. "ochisorii nu-i ies in poze cum sunt in realitate, sunt de un albastru ... ma pierd de 15.000 pe zi in ei."
raluk mi-au dat lacrimile cand am citit postul tau .. in ce minune frumoasa si razacioasa s-au transformat cele doua liniute!
cristina hai ca m-am tinut sa te intreb .. cum ai alaptat-o pe emma in rochita aia?? ar fi trebuit sa te despoi de tot .. sau aveai laptic muls si i-ai dat bibi?
monique eu am vazut la megaimage magiun din ala .. vrei sa faci o praji, nu?
mada felicitari surioarei! Doamne ce frumos ..
gata cap .. trecut
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
anamaria1979 spune:
Am admirat o mireasa frumusica foc. Monique da ce rochita, ce picioare
Cristina ma sperii cu hemoragia. Eu in ultima vreme am niste ganduri mai ciudate, tot timpul ma astept sa se intample ceva rau. Va rog eu scrieti si de lucruri vesele ca ma doare capul. Sper sa scapi de problema asta mai curand posibil.
Andra face nani inca?
Iulika29 spune:
Am uitat så va spun! aseara la intalnirea cu cei de la munca( unii din ei, suntem vreo 150) a venit si un coleg cu fetita lui de un an jumate, nu a avut cu cine så o lase..Si am aflat atunci ca mama fetitei a plecat intr-o zi de acaså si nu s-a mai intors.Ea e asiatica ,el suedez. o splendoare de copil ..Cum så il lasi asa de izbeliste si så pleci??Si unde mai pui ca aseara striga fetita 'Mama!' intr-una..Si taicå-su ca så o faca ca o gluma sau eu stiu poate asa o fi ,cicå :, auzi mami mergem la bar diseara så gasim alta'
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
cristina_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 Cristina pai poti sa iei fier si din mancare asa ca mananca ficat, galbenus de ou, germeni de grau, friptura de vita in sange, tarate, spanac, seminte de floarea soarelui. Ce zice, ce meniu ti-am facut pt azi Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
Din toata lista aia am doar tarate si oua!
Hai ca ma duc sa iau punga de tarate si sa mananc cu lingurita!
Mai, voi stiti ca eu sunt panicata de felul meu. Sunt sigura ca nu am nimic grav si exagerez eu totul in mintea mea. Nu mi-a curs chiar asa de mult sange incat sa lesin pe aici. Chiar asa de ghinionista nu oi fi si io!
Eu ma tot intreb ce o manca Techiluta si gashca ei azi! Ca parca zicea ieri ca ramasese fara mancare.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
anamaria1979 spune:
Iulika doamne mi se rupe sufletul. Asta nu e nimic, dau si eu drumul la televizor intr-o seara si la stiri prezentau un caz horror cu un bebe abandonat in cimitir. Am renuntat la televizor cu ocazia asta
Mada felicitari surioarei tale.
Techila ce o face draga de ea?
cristina_ana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Papa fata, cum sa nu! Cristina, mami, sa mananci si o eugenie si-o punga de pufuleti sa simta gust cunoscut! |
POZE
cristina_ana spune:
Ellenuto, pai am luat lapte praf la mine si i-am dat cu biberonul. Desi pana acum i-am dat doar laptic de la mine, m-am gandit eu ca nu o fi asa o tragedie daca din cand in cand mai papa si lapte praf. Bine ca nu a facut figuri si l-a acceptat. La restaurant la un moment dat a luat Andrei biberonul si a inceput sa o hraneasca el pe Emma. Era asa de dragutz cum isi hranea el surioara!!!!! Am facut o poza dar nu se vede prea bine.
Anamaria, hai ca nu mai vorbesc de de-astea nasoale. Dar tu ce ai de te gandesti la ce e mai rau?
Iulika, ce trist e ce povestesti tu acolo! Biata fetita, probabil ca mama ei era bolnava psihic, ca altfel nu imi explic. Foarte trist, mi se rupe sufletul!
POZE
kawaichan spune:
s-a trezit.
iulik,nu e de la nimic,ca baga doar lapte praf deocamdata.asa vomita el de mic dar ii trece pana se insoara
cu intarziere vreau sa-i urez si eu mamei cu pisa un la multi ani calduros! sa fii fericita alaturi de cei dragi !!
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Am uitat så va spun! aseara la intalnirea cu cei de la munca( unii din ei, suntem vreo 150) a venit si un coleg cu fetita lui de un an jumate, nu a avut cu cine så o lase..Si am aflat atunci ca mama fetitei a plecat intr-o zi de acaså si nu s-a mai intors.Ea e asiatica ,el suedez. o splendoare de copil ..Cum så il lasi asa de izbeliste si så pleci??Si unde mai pui ca aseara striga fetita 'Mama!' intr-una..Si taicå-su ca så o faca ca o gluma sau eu stiu poate asa o fi ,cicå :, auzi mami mergem la bar diseara så gasim alta' www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
mititica!
..saracul tata...
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi