balonare de nervi?

balonare de nervi? | Autor: sorina0

Link direct la acest mesaj

buna
nu stiu exact cui sa ma adresez dar am o problema cu starea care o am cand ma supar ma umflu ca un balon aproape ca simt ca explodez nu pot sa ma asez pe scaun iar in ultima vreme cu toate ca nu am muncat mult si fac destul efort ca sa nu mai spun ca alaptez iar cel mic(un an #351;i o luna) suge noaptea si nu este invatat la biberon am inceput sa iau in greutate; ma enervez foarte repede aparent din chestii care pentru restul par normale (cand tipa sau topaie cel mare de 5ani #351;i jumatate)
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Buna Sorina,
nu stiu de balonare (banuiesc ca simti asta si din cauza kilogramelor in plus), dar starea asta excesiva de iritabilitate si imposibilitatea de a slabi imi suna cunoscut. esti o mama ultra surmenata care probabil te-ai lasat deoparte si nu ai mai avut o buna perioada grija de tine, ingrijorari cu copiii, alaptat etc.

eu as merge cat de repede la doctor pt un set complet de analize. neaparat sa ii ceri sa iti faca analiza pt tiroida

inainte sa mergi la DR poti da un google ca sa te informezi despre: anxietate si depresie post natala, deficienta de Magneziu, vitamina B12, si B6, oboseala cronica, hipotiroide, hipertiroidie sau tiroidita post natala.

eu am trecut printr-o stare excesiva de iritabilitate si tensiune combinate cu depresie, oboseala cronica dupa ce am mers la dr si am inceput sa am grija de mine asa cum trebuie sunt alt om.
Sanatate si ai multa grija de tine!

Mergi la inceput