Copii nostrii speciali!*12*-suntem invingatoare!!
Raspunsuri - Pagina 7
babooo1979 spune:
Buna ziua fetelor
Leditia bine ai venit la noi,
in mica fam iti doresc multa sanatate si putere
D-zeu sa va ajute
Stefanut08
La multi ani !sanatate sa fii fericita sa ai parte
numai de realizari si tot ceti doresti
noi suntem bine mergem la gradinita pt copii cu probleme
este bine acolo numai ca david nu este obijnuit cu straini
si plinge sper ca cu timpu se va obijnui
Tot face crize dar mai rar nu asa des cum facea
in rest suntem bine se ridica tot mai des in picioare
se prinde de orice si ma intelege
mai mult ,tot cei spun
andru-mami ,wnimra
la toate mamicile
si la puisori D-zeu sa va ajute si sa fiti
sanatoase sinteti niste mame exemplu
ma-ti incurajat si mi-a prins bine va pup pe toate
am o stima pt voi
cu toate ca nu va cunosc personal
andru_mami spune:
nu stiu daca babette-Cristina are timp sa va scrie,asa ca va scriu eu cate ceva despre ei;
Vladut este foarte bine,sta mult mai mult in picioare,merge tinut de guler sau manuta,este ff vioi,esel si ar alerga peste tot,in 2 cuvinte sunt bine;
deocamdata sunt la constanta la hiperbara;
o sa ii transmit Cristinei salutarile voastre si gandurile bune
sunt sigura ca si ei ii este dor de noi toate,numai ca timpul o preseaza si nu poate intra si pe aici
multa sanatate si s va intoarceti cu bine Cristina
POZE
Pentru copii-Donatie
Haideti sa ajutam la "Bazar"
stefanut-08 spune:
Va multumesc la toate ptr urari!!!
Mdanicoleta - sanatate Ioanei si spor la terapie!!
Astazi a fost o zi frumoasa ptr mine.Irina mi-a adus dimineata un tortulet cu lumanari si mi-a cantat La multi ani.Mi-a spus ca sunt cea mai grozava mamica din lume!! Stefanut a avut o zi foarte buna cu rasete si voie buna.Inca nu i-a disparut tremuratul ochisorilor, maine mergem iar la doctor sa vedem ce sa facem mai departe.
De ieri avem piscina cu bile si este tare fericit in ea.
andru_mami spune:
stefanut ma bucur ca ai tai copii ti-au facut ziua frumoasa si te-ai putut bucura alaturi de ei
o seara frumoasa in continuare
POZE
Pentru copii-Donatie
Haideti sa ajutam la BAZAR
de fluturas albastru
Leditia spune:
Multumesc de primire.
La multi ani celor care isi aniverseaza ziua de nastere zilele astea sau au sarbatorit zilele trecute.Inca nu m-am obisnuit cu nick-urile sa le tin minte pe toate.
Multa sanatate puilor bolnaviori.
Noi am facut azi priorixul,ca l-am tot amanat din cauza unui rosu in gat.A plans saracutul,iar eu stau ca pe ghimpi sa nu faca temperatura sau alte reactii mai urate.Acum o luna la infarixul de 1 an mi-a facut temp de aproape 40 si abia daca-i scadea un pic cu novocalmin..in rest,era fierbinte rau..
Noi facem aerosoli zilnic cu pulmozyme si mai nou cu niste solutii saline,pt ca nu sunt fonduri,prin urmare ni se da mai putin pulmozyme de la spital.Ia kreon,pt malabsortia data de boala,niste vitamine luate din SUA,special facute pt cei cu fibroza chistica,siropele si chestii de imunitate,vaccinuri peste vaccinuri pt a-i creste imunitatea si pt a-l proteja,mancare hipercalorica,protejat foarte tare de raceli,viroze si boli in general,prin urmare nu-l iau prin magazine sau locuri aglomerate.. .Ar trebui sa inceapa si kineto si fizio terapia,dar chiar nu mai stiu cand si cum,ca nu suntem intr-o situatie buna din punct de vedere financiar..iar eu din cauza situatie lui nu pot revenii prea curand la munca,desi inainte sa aflu ca e bolnav,chiar voiam sa revin si sa-l dau la cresa.Acum se exclude cresa si cum n-am cu cine-l lasa acasa,trebuie sa stau eu cu el.
In rest,el e vesel,alearga prin toata casa,rade,e foarte cuminte,e o minune de copil si suntem topiti dupa el.
Noapte buna tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
stefanut-08 spune:
Buna dimineata!!
Andru_mami multumesc ptr urarile de bine.
Baboo ma bucur ptr David, cred ca o sa se obisnuiasca la gradi chiar daca la inceput e greu.La noi in oras nu exista o gradinita speciala, nu stiu ce fac mamicile cu copilasii speciali din oras.
La gradinita la Irina este un baietel care a avut diagnosticul de tulburare din spectrul autist dar a fost primit la gradi si acum dupa 4 ani este nesperat de bine.Vorbeste bine si se joaca cu copiii.
Ma bucur si ptr Vladut, nepotelul lui Babbete.Mare noroc ca are o bunica asa de puternica si razbatatoare.Am tot respectul ptr ea>.
Leditia - capul sus, eu cred ca D-zeu ii vegheaza pe copilasii cu fel si fel de probleme si ne da noua mamicilor putere sa trecem peste toate.Sigur or sa vina si zile mai bune ptr ingerasul tau.
In rest toate bune si la toata lumea.
paula2003 spune:
Neata, va invit la o cafea.
Sunt singura acasa. Azi si maine ma pot bucura de putina liniste, relaxare, dupa cate am tras. Alex este la gradi, vad cum o ajuta pe educatoare, sta la masuta si face lectii. Nu am vazut copil asa dornic de scoala, carte, copii. Numai cand vine profa de logo. face fite.
Astept sa treaca de 10 sa pot pleca la plimbare prin magazine.
Sanatate multa va spun si spor la treaba.
andru_mami spune:
o felie de placinta si ptr voi
e cu branza,e delicioasaaaa
http://community.webshots.com/album/574202680eQPSMo?start=120
POZE
Pentru copii-Donatie
Haideti sa ajutam la BAZAR
cu fluturasul Andrei (23.08.2007)
paula2003 spune:
Multumim de placinta.
Azi nu a intrat nimeni. M-am plictisit de mor acasa, abia astept sa vina luni sa merg la job. Ce bine ca nu stau acasa, cred ca m-as inbolnavi psihic sa stau toata ziua acasa si singura.
Va pup.
O zi buna si un sfarsit de saptamana bun.
Nu se stie cand mai intru, de la job nu prea am timp, acasa cand vin nici atat.
Fetele, am si eu o intrebare.
Alex nu vrea deloc sa vorbeasca la ora de logopedie, se incapataneaza si sta si se uita. Nu reactioneaza in niciun fel. Voi ati patit asa? Cum ati procedat? Eu am deja un raspuns, dar nu vreau inca sa-l aplic. Ar conta si parerea vostra.