Copii nostrii speciali!*12*-suntem invingatoare!!
Raspunsuri - Pagina 6
wnimra spune:
hello
Adriana ms de coffe...tare buna...si de la mine iti trimit putin soare
Leditia bine ai venit la noi, iti doresc multa putere si multa sanatate baietelului.
vera va poop si va doresc plimbare placuta
paula ma bucur ca Alexa este mai bine,pana lunea viitoare are timp sa isi intre in forma
kari te pooop , iti doresc o zi frumoasa cu mult soare si voie buna
dodo felicitari pt dintele nr 8 , inca putin si se umple gurita de dintisori, pupici la copii si pt tine muulte nopti linistite
stefanut ai un baietel tare puternic,chiar daca ii mai tremura putin ochisorii si ia tratament el nu se lasa, se zbenguie , vrea sa se ridice, este super, poate incet incet scapa de toate problemele, ii trimit un pupic maaare
pup pe restul fetelor
Azi tre'sa merg la centru , are doua ore de terapie, dupa acasa cu diverse treburi si uite cum a mai zburat o zi.Caut medicamentul Carnil, pt dezvoltarea masei musculare, ne-a recomandat dna Dr neuro, ca sa il mai ajute putin la statul in 4 labe, ca na cu ce sa stea cand masa musculara e zero.Am fost si la control, a zis ca are o evolutie favorabila, nu il operam la picioare pana nu merge in 4 labe bine, deci mai asteptam, m-a linistit ca nu are microcefalie....ca cei cu tetrapareza uneori dezvolta si o microcefalie, alex are perimetrul cranian 47 si este mic pt un copil de 4 ani jumate dar are 92 de cm inaltime si perim. toracic este de 51, se incadreaza in grafic, si mi-a zis ca pare asa de mic ca nu are muschi si grasime, cu toate ca papa foarte bine, poate de acum incolo sa isi mai revina putin si sa puna niste carnita pe el.
Tre'sa pregatesc dosarul pt certificatul de handicap si sa ma inarmez cu rabdare de stat pe la cozi la prot. copilului,apoi sa merg pt contractul meu de munca , sa vad daca imi pot baga si anii de munca dinainte de necazul cu fimiu si sa imi recalculeze la salariu, macar incerc, ....m-am saturat sa tot nr banii pt terapie, ma bate gandul sa mai fac ceva si acasa ca sa castig un leu, sotul baga la greu ca sa castige mai bine ,macar cu atat sa ne ajutam baiatul.
Gata o iau din loc ca am stat destul si m-am intins ca o placinta.
O zi buna tuturor
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
mdanicoleta spune:
buna fetele
ioana a facut sapt trecuta iar enterocolita si a varsat , a varsat ....si febra....2 zile nimic de pus in gura, nici apa , nici ceai doar varsaturi...nu stiu ce mai varsa ....e slaba acum...si inainte era dar acum....
dupa toata faza, duminica a reusit sa manance putin si luni am reluat terapia deoarece mi-a fost frica ca da inapoi ca in urma cu 3 luni
nu a pierdut mult decat ca si greutate
in rest alergam la terapie pt ca de luni eu voi incepe munca si o luna voi face cursuri si o va duce doar tati....
va pupam si tot binele din lume
andru_mami spune:
stefanut La multi ani,sa fiti sanatosi,sa aveti parte de tot ce va doriti mai mult de la viata,sa fiti iubiti de toti cei dragi voua si fie ca DD sa va indeplineasca toate dorintele voastre!
POZE
Pentru copii-Donatie
Haideti sa ajutam la "Bazar"
andru_mami spune:
poop toate mamicile speciale si toti copiii si va doresc o zi frumoasa cu mult soare azi de dragobete!
ptr toate mamicile speciale fiindca isi dedica atat de frumos viata copiiilor lor
POZE
Pentru copii-Donatie
Dodo-pui spune:
La multi ani!Stefanut08
mdanicoleta bine ca a trecut ...spor in toate
Vera,Kari,Mihaela,Adriana......
Bazar general pe DC
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
andru_mami spune:
aruncati un ochi aici va rog mult si spuneti-va parerea si voi
eu zic ca nu e corect
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149063
POZE
Pentru copii-Donatie
adrianapop spune:
STEFANUT
SA FII SANATOASA ,FERICITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BINE!!!
Sa iti de D-zeu putere si credinta sa poti lupta pentru copii tai , multa sanatate si intelegere ca sa puteti sa va bucurati de ei cand vor fi mari.
Petrecere frumoasa si numai bine
A iesit soarele si la noi ,,ALELUIAAAAAAAAA,,,,,,PARCA SANT MAI FERICITA,,,
va pup pe toate si va trimit un brat de flori
wnimra spune:
stefanut, la multi ani cu sanatate! iti doresc tot binele din lume, sa fii fericita si iubita .
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
paula2003 spune:
La multi ani!
Azi a plans toata ziua ca vrea la gradi. Se simte bine si sta numai la usa. Nu am fost atenta, am trecut pe hol si aveam usa larg deschisa. Noroc ca nu mi-a plecat. Este topita dupa copii si educatoare.
Diseara o duc la dr. si poate de maine o duc la gradi.
Va pup.