Copii nostrii speciali!*12*-suntem invingatoare!!
Raspunsuri - Pagina 3
andru_mami spune:
La Multi Ani Adriana,sa fi fericita alaturi de toti cei dragi tie si d-zeu sa iti dea putere sa faci tot ce e mai bine ptr copiii tai,sa razbati orice obstacol!
petrecere frumoasa alaturi de familia ta
Fie ca ,cararea vietii tale sa fie presarata cu multe
POZE
BAZAR pentru Alina Donescu
BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan
claudyyya spune:
Wnimra,noi mergem la o gradinita speciala pentru nevazatori(Gradinita Luminita)care apartine de centru,dar ni sa spus ca daca isi mai revine pana in toamna o putem inscrie si la o gradinita normala,unde am putea merge de 2-3ori pe saptamana,desi as prefera sa mai stea aici pt ca asa cum ai spus si u copii nu vor interactiona foarte bn iar iasmina nu merge singura trebuie sa fie tot timpul cineva langa ea si o sperie copii zgomotosi
pt toata lumea
andru_mami spune:
neata la toata lumea
dar aici nu mai da nimeni cafeluta???
haideti ca va dau o cisterna de calda si gustoasaaaa si cate un ceai cald si aromat,e bine???
unde ati disparut toate???
va pupic pe toate si toti copiii si va doresc o zi buna si frumoasa
POZE
Pentru copii-Donatie
Haideti sa ajutam la "Bazar"
kariguld spune:
hallo stilatelor,
in primul rand, ADRIANA, cu intarziere iti spun LA MULTI ANI!!!DD sa-ti dea puterea si taria sa razbati mai departe, esti un model de MAMA pentru mine!sanatate si binecuvantare!
am citit din urma, am facut si modificari la prima pagina si am descoperit ceva.....Claudyyya esti nascuta in aceasi zi cu mine!
sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai reusit si numai zile cu soare!pe fiecare, fara exceptie
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
andru_mami spune:
LA MULTI ANI VICTOR-FIU DE KARI,SA FI SANATOS SI TOT CE ITI DORESTI SA ITI INDEPLINEASCA D-ZEU,SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN SI MAI FRUMOS PE LUME!
Kari sa iti traiasca baiatul,sa te bucuri de el,sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce isi doreste![/b]
asteptam cinsteaaaaa
POZE
Pentru copii-Donatie
Haideti sa ajutam la "Bazar"
wnimra spune:
La multi ani Victor! sa cresti mare ,sanatos, fericit si frumos
kari, la multi ani ! sa iti traiasca baiatul si sa va bucurati de el, va doresc petrecere frumoasa , multe imbratisari si pupici pt sarbatorit
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
paula2003 spune:
Buna, Nu am intrat pe net de 2 luni de zile.
De ceva timp mi-a racit rau, este internata ambulatoriu si de 5 zile avem branula. Azi nu stiu ce s-a intamplat, dar mi-a cazut din nou la pat. Mi-a spabit 1 kg. saptamana asta si nu prea vrea sa pape nimic. Acum doarme, nu stiu cat va dura, de regula cateva ore bune.
Vine sfarsitul de saptamana si nu stiu ce va fi. Este asa de greu cand ai copilul bolnav si este week-end...
Dr. este optimista si mi-a dat ok, dar eu nu stiu ce sa spun. Al 7 simt de mama imi spune ca ceva nu merge! Astept sa vad cum este dupa ce se va trezi.
Va pup.
wnimra spune:
paula imi pare rau , este nasol cand ai copilul bolnav si nu iti poti gasii linistea...ii transmit multa sanatate Alexei si sper ca o sa se faca repede bine, pupici si pt tine
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
adrianapop spune:
LA MULTI ANI !!!Victor
Sa fi o bucurie si o mandrie ptr parintii tai,,,sa de-a D-zeu sa fii sanatos si sa iti atingi toate telurile,,,
Kari sa aveti aveti o zi minunata alaturi de sarbatoritul vostru si sa va dea D-zeu numai bucurie si sanatate la toti,,,ca sa puteti sarbatori impreuna multi ani fericiti!!!!
Eu va invit la saratele si la creveti,,,azi am bucatarit pana acum,,,.
ieri am fost cu adrian la dentist si i-a scos o masea,,,a fost destul de viteaz desi de abea se abtinea sa nu planga,,,mie mi-a plans sufletul cand am vazut cat efort face sa se controleze,,,,,iar in masina i-am zis ,,,Gata acum poti sa plangi ca nu te vede nimeni,,,si jur ca a plans atat de sfasietor cateva minute de am plans impreuna,,
Nu stiu de unde are atata putere si curaj,,,jur ca ne impresioneaza pana la lacrimi cateodata,,,,
In rest ,,va pup pe toti si va doresc mult soare,,,,