Copii nostrii speciali!*12*-suntem invingatoare!!
Raspunsuri - Pagina 12
paula2003 spune:
Buna.
De o saptamana car bagaje, imachetez, despachetez, coordonez spre noul sediu. De luni acolo lucrez. A fost si vremea asta, am si ambii copii raciti, asa am reusit sa racesc si eu. Sunt cobza.
Eu sper ca pana luni sa le treaca celor mici si sa-mi revin si eu.
Va pupi,
wnimra spune:
salutari si de la noi
Copilul a facut bronsita si trage de o sapt , acum cred ca ma ia pe mine, asta e , ne revenim noi.
Am terminat cu prot. copilului , in sf , mai tre'sa ajung la mine sa semnez noul contract de munca si gata.
Alex sta mult mai bine in 4 labe , se ridica si sta cu fundul pe glezne si se sprijina pe manute, inainteaza ca un furnicar ,cu capul pe coate si funduletul in sus si se arunca in piscina cu bile, ma striga mama clar si frumos, sunt indragostita de el.
in rest suntem bine , supravietuim , de 8 martie am fugit 4 ore intr-un club si am dansat la greu apoi mai ceva ca cenusereasa am galopat spre casa .
Abea astept sa vina dna Dr din concediu sa incep sa ii dau lui alex medicamentele pt muschi si risatarun, tre'saimi calculeze doza si sa vad daca le pot administra pe amandoua, poate peste 3-4 luni o sa arate mai bine si sa progreseze.
pupici tuturor fetelor, data viitoare va iau la rand , acum il am pe alex in leagan si ma striga de 10 min ca sa il dau uta-uta...
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
wnimra spune:
La multi ani,Marie-Luiza!!! sa fii iubita, fericita si sanatoasa frumoasa domnisoara....sa ai parte de tot ce iti doresti si de o petrecere pe cinste ..
Kari, sa-ti traiasca fetita, sa te bucuri de ea, sa fii sanatoasa ca sa o poti creste mare si frumoasa si sa ii fii alaturi....pupici
MIIIIIII DE SCUZE ca nu am apucat sa intru ieri si sa o felicit.
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
kariguld spune:
fetelor, va multumesc de urari. multumesc lui dumnezeu ca am copii buni, cuminti si ascultatori. deocamdata! asemenea si voua, pentru ai vostrii copilasi, sanatate, multe reusite si toata binecuvantarea!
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Leditia spune:
Kari,sa-ti traiasca fetita.Sa fie sanatoasa,cuminte si fericita.
Imi cer scuze,dar de doua zile sunt cu gandurile in alta parte..m-a cutremurat vestea cu Carmen,iar acum am aflat ca a murit.Pur si simplu nu-mi vine sa cred ca s-a ajuns aici.M-am tot rugat sa-si revina...
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
paula2003 spune:
Dati copii din toamna la scoala? Eu inca nu ma gandesc, nu vrea sa vorbeasca, nu stie sa se imbrace singura(pt. ca nu vrea).
Leditia, scuze nu am citit despre Carmen, ce a avut? Dumnezeu sa o aiba in grija.
Azi fetita mea s-a trezit de la 5 si acum imi fac unghiile si ma uit pe net. Nu stiu ce are, de o saptamana se trezeste foarte devreme indiferent de ora la care o culc.
Leditia spune:
Paula,Carmen era o femeie care s-a chinuit mult sa aiba un copilas.A avut 2,prin FIV.Intr-o seara am auzit o stire cutremuratoare cum ca o femeie e in coma,din cauza suprasolicitarii si a muncii excesive.Se muncea in firma aia si pana la 1noaptea.M-am tot rugat sa-si revina din coma si sa revina acasa la cei doi ingerasi pe care-i are..insa aseara am aflat ca a murit.
Ieri am aflat ca face parte si din comunitatea DC si ca e vorba de first_carmen..Nu am facut legatura,nu ca ar avea importanta asta..dar ma doare sufletul ca mama,gandindu-ma cum o asteapta cei doi pui si tresar la fiecare zgomot,ca poate a venit mami..si ea nu mai vine niciodata la ei..Si s-a chinuit atat de mult sa-i aiba..dar a petrecut atat de putin timp cu ei.Ar fi atatea de zis..
Aici este un topic de condoleante..
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149815
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
babooo1979 spune:
BUNA FETELOR,NOI SUNTEM LA ZALAU...VREAU SA VA SPUN CA DAVID ESTE BINE...A INCEPUT SA PASEASCA TINUT DE MAINI...VOI CE MAI FACE-TI andru_mami...V-ATI INTORS DE LA RECUPERARE?
wnimra IMI PARE RAU PENTRU ALEX CA ESTE RACIT...STEFANUT,VOI CE MAI FACE-TI?L-AM VAZUT PE VLADUT,NEPOTUL LUI BABETTE...MI SE PARE FOARTE SCHIMBAT IN BINE SI MA BUCUR PNTRU EI...
KARIGULD LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE ...SA-TI TRAIASCA PUISORII...
CHIAR DACA URARILE VIN CU INTARZIERE...NU AM NET LA ZALAU...
MULTUMIM CA NE-AI TRECUT IN LISTA DE SARBATORITI...
PUPICI LA TOATE MAMICILE SI LA PUISORI....
paula2003 spune:
Letitia, azi am vazut in presa despre Carmen, dar nu am stiut ca este colega cu noi pe forum. Cand am intrat pe forum am vazut poza ei si atunci am facut legatura cu anuntul din presa scrisa. Nu am stiut ca tu vorbesti tot de ea.
Si mi-e imi pare rau de copii, tineretea ei, familie. Nimic si nimeni nu o va inlocui. Va fi foarte greu pentru toti, mai ales pentru cei mici.
Sincer imi pare rau ca a murit.