Copii nostrii speciali!*12*-suntem invingatoare!!
Raspunsuri - Pagina 11
kariguld spune:
LA MULTI ANI!!!!
mamici dragi si prietene pretioase! o primavara plina de soare, cele mai bune lucruri sa vi se implineasca.
cafea, suc, prajiturele si flori, multe flori pentru voi.
pe toate, de la A la Z,
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
kariguld spune:
am uitat, succes andru_mami si babette, au plecat la terapie cu copilasii. sa aveti un timp bun si eficient acolo!
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Dodo-pui spune:
multa rabdare si putere dragi mamici super speciale si invangatoare
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
paula2003 spune:
La multi ani si de la noi!
Fetelor eu sunt nascuta pe 29.06.197....sectre, nu se spune. Sa ma treceti pe lista!
Ma bucur sa aud cat de bine ii merge lui Ema.
Eu inca nu ma gandesc la scoala...mai avem ceva de munca.
Ati mai auzit de un logoped dispus sa vina la domiciliu?
paula2003 spune:
Noi ne mutam ca si institutie in una noua, mare frumoasa si drep rasplata azi ne-a dat liber.
Ce credeti ca am facut, am fost la cumparaturi. Mi-a dat sotul meu drag o suma de bani si mi-a spus sa cumpar ce este pe lista... Eu ca o doamna ce sunt, am incercat sa nu-i uit si pe ei, adica sa le cumpar si lor cate ceva si de restul mi-am luat nuami mie.
Replica, sper ca nu mai vrei ceva cadou diseara?
Ce spuneti? Eu ma gandesm sa fac pe mofturoasa diseara si sa mai cer si ceva cadou surpriza in gluma, poate mi-o iau!
paula2003 spune:
Nu mai raspunde nimeni?
Alexa este putin racita, ca sa nu spun mai mult. Tocmai luni o duc la gradi. Asa m-am saturat.........
Dodo-pui spune:
Paula.. majoritatea usnt pe la terapii:babette,andru-mami...
eu azi sunt consemnata ca si ieri ca si maine....poate de luni e acceptabil afara sa pot iesi si cu fata iar Bodo sa-si continue terapiile
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Leditia spune:
Neatza.
Noi suntem acasa,e urat rau afara si suntem consemnati in casa.Asteptam si noi caldura sa putem pleca.Vreau sa-l duc la centrul national de mucoviscidoza din Tm,sa-i faca o evaluare si sa invat sa-i fac eu fizioterapie.( pe care o pot aplica acum..apoi cu cat creste mai mergem,mai invatam si tot asa)Din pacate am tot cautat fizioterapeuti in Cta,nu exista pt copii,lumea nu stie de aceasta boala si ce e mai socant,nu se stie de fizioterapia respiratorie.Pt cei cu care am vbit fizioterapia ins terapie cu curenti galvanici.In fine,nu are sens sa ma lungesc,este o boala mai rara si nu stiu cate cazuri au intalnit,de aceea nu ma supar foarte tare.Mai tare m-a deranjat ca am fost eu luata de nebuna si ca eu confund lucrurile,ca nu se face fizioterapie in aceasta boala..Ei,as fi vrut eu,doar ca din pacate fizioterapia este vitala,nu de fite.
Vreau sa-i mai iau o masca si un cornet care-l vor ajuta tot in exercitiile de fizioterapie si sper s-o scoatem cumva si noi la capat.Si vom merge 1-2 ori pe an la TM pt evaluari si pt a invata una alta.Si in rest sa continuam tratamentul dat de aici,vaccinarile,protejarea si absolut tot ce ins tratamentul lui,care este unul complex si dificil.Voi merge cu el sa faca aerosoli marini dim,cand va fi mai cald,voi incerca sa-l duc la salina,in functie si de situatia financiara...Om vedea,le luam usor usor...
O zi placuta in continuare.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
dani_ionescu spune:
Mari , poti sa-mi recomanzi un tutore care sa lucreze cu Sebi 1-2 h /zi aceasta terapie ABA? Pe cineva care a mai lucrat ? Daca poti trimite-mi un mesaj pm
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dani_ionescu Mari , poti sa-mi recomanzi un tutore care sa lucreze cu Sebi 1-2 h /zi aceasta terapie ABA? Pe cineva care a mai lucrat ? Daca poti trimite-mi un mesaj pm |
dani, nu ai activat PM dar pot sa-ti raspund aici.
fetele care au lucrat cu Ema: una este invatatoarea ei si are un program foarte incarcat pt ca este si la master, una lucreaza tot la scoala speciala si dupamasa lucreaza cu un copil Aba, si una lucreaza la mine 4 ore.
O sa incercam sa cautam o fata pe care sa o ...instruim, daca esti de acord.
astept PM
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 9+ si mami de Ema