Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *152*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Monica, multumesc!
Ca asta vroiam sa va si intreb, cu ce sa-l mai dau la fundulet ca deja imi vine sa plang cand il vad tot rosu. Daca il dau cu crema aia de la Avene antibacteriana cu zinc parca, pare mai bine dar face niste cosulete M-am saturat de bubite! O sa incerc si cu apa termala.Daca mai aveti solutii, mai ziceti, ca incerc tot ce prind, numai sa ii fie bine!

Keutu cheliutu

Buna fetele!
Kea eu il dau pe gabitu la fundulet cu NEO-CUTIGENOL si ii merge fff bine.Cred ca gasesti si tu la farmacie acolo la tine.

Olga ma bucur ca David e mai bine.

Adee felicitari pentru progrese.

Ayla, Luana mica si cantatoare.

Mireal bun venit. Interesant site-ul cu alimente permise si nepermise.

Ilinca mi-ai facut si mie o pofta cu salata ta, de-mi vine sa ma urc pe pereti. Eu nu am acu la dispozitie decat rosii...

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Eu sunt in convorbiri si mailuri cu agentiile, le-am stresat cu intrebari despre Grecia, acum ii testez si la Bulagria. Am selectat deja cateva hoteluri dar mai astept confirmari pt ele si raspunsuri la intrebari, apoi va prezint variantele

Am vorbit cu motanul. Ne metinem pozitia anti-Bulgaria, dar unde merge gashk, mergem si noi.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adee
- zice gata (de fapt data) de fiecare data cand termina o activitate, sau cand se termina o melodie, cand inchid tv...

Hihi-hi! Da. Si Adela mi-a servit azi un "gata" cand s-a plictisit de mancare... Am zis ca mi se pare, asa ca am insistat... am enervat-o si a insistat si ea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Mi-a rupt David mainile si spatele zilele astea. Numai n brate vrea. Si cand doarme trebuie sa-l tin in brate Dimineata ce a dormit si el mai bine si am putut sa mai fac cate ceva, in rest...Si maine am musafiri

Adelina nu vrea deloc in brate... parca as vrea si eu sa o tin in brate... dar nu sta... ea trebuie sa umble... daca ii e somn, musai in patut, ca se supara daca insist...
Multa sanatate bosului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Nu mai stiu care din fetele noi intreba daca mai sterilizam biberoanele. Eu da, ca asa scrie la carte, ca pana la 1 an, si daca asa scrie la carte... Dupa un an parca vad ca nu pot renunta ca, na, m-am obisnuit.

Eu am renuntat de curand la sterilizarea biberoanelor...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Apropo de oua: ca sa-mi fac salata am lasat-o pe Phiphi cu maica-mea si maica-mea bine-nteles cu tv-ul pe stiri (sa nu cumva sa piarda vreo crima-ntre frati, vreun jaf armat, vreo baba sodomizata). Si aud o stire: cica majoritatea oualor din Ro is de proasta calitate (cele din magazine), ca sa ne uitam pe stampile, ca daca incepe cu 3 e grav, ca-s oua de la gaini de-alea stresate rau, saracele, care nu vad lumina zilei veci (stiti voi genul ala de crescatorii horror) si ne pot imbolnavi. Fug io la frigider unde mai era un ou (pentru maica-mea cumparasem cateva) si biensur ca incepea cu 3 numarul! Zic: eei, dracie, de-aia l-o fi vomat fata atunci...
Asa ca vineri cand ma duc la targul nostru eco o sa-i iau si cateva oua la Phiphi, cica-s tare eco, cu 80 de bani...sa vedem daca e vreo diferentza

Hi-hi! Am auzit si noi stirea asta la realitatea fm... Kiar "vorbeam" cu Adelake ca tre sa o punem si noi pe mamaia sa shtampileze ouale!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Ayla, elefantul ala sigur nu e prietenul lui Eeyore al nostru?

Da, e din Winnie the Pooh. Noi avem multe DVD-uri cu desene cu ei, Clau era mare fan cu putin timp inainte...inainte de the Car

Noi suntem in faza de adormit cu Eeyore! The Car ii place lu'tati.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Canta, canta mai ales dimineata cand vrei sa dormi.
Pupam cornuletul. Nu ai mai pus poze noi, mai urmaresc si eu.

Punem-punem! Promit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
PS. Si Denisamada a citit

Am facut ceva?

Mergi la inceput