Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *152*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Sa va povestesc, "din putzul gandirii" cum se zice, din perlele lui Claudiu:Vroia lapte, dar mai bause azi o cana mare, si am spus ca prima data papa, apoi lapte. -Si cand nu mai avem lapte ce facem mami? Cumparam o vaca?Eu razand ii spun ca da-Mami, dar vreau o vaca Milka, moooooov (mov rules, stiti ca el e cu movul) ca aia din Real.-Bine, mami, mov.-Mami, dar vaca Milka face lapte cu ciocolata.Si alta boacana. A vrut guma "premiu" dupa masa. Dupa ce a mestecat pe ea, ce-a mestecat, jumate a lipit-o pe scaun in bucatarie si jumate a inghitit-o cand a baut apa.-Mami, cum o mai scot din burtica? Daca mi se lipeste de fund cand fac kk?Leeloo multumim! Cu PM, cred ca intri prin forum2, era un subiect de genul asta la "intrebari si sugestii" si asa a raspuns un moderator, cauta la subforumul din josul paginii.Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
ce dragut, cred ca te distrezi super cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Acum canta borcanul formelor de biscuiti incontinuu, nu-l mai suport. Cam matinal si ala.

Define: "borcanul formelor de biscuiti". E un "must have"?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

http://www.jucariidejucarii.ro/bebelusi/jucarii-bebelusi/surpriza-formelor-de-biscuiti/
Dap, must have it, e super!

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Denisa, uite aici e clip promotional...in rusa
http://www.youtube.com/watch?v=RRsClgqzXM0
dar in Ro il gasesti in limba romana. Insa nu am gasit clip in romana. In partea dreapta sunt si alte clipuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodica2008

ILINCA,am vazut pozele impreuna cu Andrei,abia l-am putut tine vroia sa pupe pozele cred ca s-a indragostit

Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.

Ay de mine, io n-am avut in 30 de ani atatia pretendenti superbi cati a avut Sophiphi in 9 luni!! O sa-ntreb si io,ca mashtera:"oglinda-oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tzara?" Si oglinda va zice:"da-te drakului mai incolo, ca n-o vad pe Phiphi!"
Monvass, m-ai mai linistit; in foru' meu interior voi spera mereu ca mananc cheag bio

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
O sa-ntreb si io,ca mashtera:"oglinda-oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tzara?" Si oglinda va zice:"da-te drakului mai incolo, ca n-o vad pe Phiphi!"

Ilinco, esti mortala
lasa ca tu esti mama frumoasa, ca altfel, pe cine sa semene fi-ta asa frumoasa? Doar nu te compari tu cu ea, frageda, roz si dulce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
Olga Of, sa se faca bine big boss sa nu trebuiasca sa mearga la spital!!!Ayla, am citit, suna de maxim bun-simtz. Anamariame, multumim de rezumat! In afara de asta multi pekinezi au dintii iesiti in afara si nu cred ca au supt degetele. Gata, nu ma mai stresez...o vremeGalushcaaa Mi-a fost dor de tine, tufata!mami de Sophia-Diana (Sophiphi)9luni
Nu eu am facut rezumatul, ci Ayla, eu doar am scanat paginile din Brazelton.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
Anamariame, un rezumat despre Scarsdale?... Desi io-s multumita de regimul meu, ma incap toti pantalonii ante-sarcina!!mami de Sophia-Diana (Sophiphi)9luni
Uff, cred ca am uitat, nu?Nu stiu de ce aveam impresia ca am scris...oricum, nu cred ca te va incanta, e o dieta ce tine 2 saptamani, cu menu relativ fix, mai exact ai la pranz intr-o zi pui cu rosii, in alta peste cu legume (poti sa alegi legumele) etc. Daca te intereseaza, iti dau detalii. Sau poti intra la Femina Intim la subiectul dedicat. Pe prima pagina ai menu-ul.Dar sincer, ce-ti mai trebuie? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:

Olga Of, sa se faca bine big boss sa nu trebuiasca sa mearga la spital!!!
Ayla, am citit, suna de maxim bun-simtz. Anamariame, multumim de rezumat! In afara de asta multi pekinezi au dintii iesiti in afara si nu cred ca au supt degetele. Gata, nu ma mai stresez...o vreme
Galushcaaa Mi-a fost dor de tine, tufata!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Nu eu am facut rezumatul, ci Ayla, eu doar am scanat paginile din Brazelton.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Ah, referitor la ce spunea Ilinca de dinti iesiti in afara, scria la prima pagina care mi-ai scanat-o, dar nu era de la inceput, ca degetul in gurita pana la 5 ani, nu deformeaza nimic, si ca riscul e la aparitia dintilor definitivi. Ca cei care au dintii in afara au predispozitie genetica. Nu as vrea sa scriu prea mult sa dau propria mea interpretare, as prefera sa scriu exact ce spune el, daca e cineva interesat pot scrie si acea parte.

Mergi la inceput

Ia cititi aici.
Azi am scris toata ziua pe aici, maine iau o pauza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mireal

ce dragut, cred ca te distrezi super cu el

Da, in cea mai mare parte a timpului. daca nu ar vorbi non-stop, si n-ar fi obositor, ar fi perfect. Nu copilul, el oricum e perfect.

Ah, Bogdana, decat sa ne luam noi dopuri de urechi, n-ar fi mai simplu sa cautam un plasture sa le lipim lor pe gura?

Mergi la inceput