Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 16
Kea spune:
Revin cu intrebarea: mailul si contul de poze nu au aceeasi parola? N-ar fi mai simplu asa?
Imi scrie si mie cineva parola pt mail?

Ayla21 spune:
Uitati-va pe Romantica. Ma chinui de 5 minute sa deschid sa scriu mesajul asta.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
mireal spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuca Fetelor stiu ca s-a discutat dar nu mai tin minte, cum dati mango la copii? Suc sau piure?La fel si ptr sfecla rosie. Suc sau piure? de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009poze |
Ela78 spune:
Kea, ai PM 
Mireal, super site-ul cu retete bebelusi. Voi incerca diseara ceva de acolo.
Ayla, multumesc!
Foarte furmoase pozele cu Luana si prietenul ei
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui m_monique Ayla21 mi-a placut aia cu guma de mestecat. e chiar logic ce intreaba clau. tot din categoria perle... intr-o seara am avut o discutie filosofica cu andrei ca eu sunt sotia lui tati, iar tati este sotul meu. dupa cateva zile sotul meu a facut prajitura (ca tocmai se terminase), iar eu m-am suparat pe el. andrei foarte serios m-am intrebat: mami, de ce te-ai suparat pe tati? ca doar e sotul tau... ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Pe mine m-a intrebat odata Clau de ce-i spun lui Alex "iubitule" daca e sotul meu.
O sa urmeze pe Romantica ce se intampla cu guma de mestecat inghitita, e interesanta emisiunea.

Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Uh, ce scarbos!! Si se pune cheag de-asta si-n mozzarella, parmezan, swaizer?! Io pe ciorba de burta n-am pus gura, brrr. Ex-boul baga la greu, mai ales cand era mahmur (foarte des ). Carnatzi iara nu mananc. Ca vorbi vorba de slanina Biancai (pardon, mancata de Bianca, ca Bianca n-are slanina), de-asta cred ca n-am mancat de la 11 ani cand faceam excursii cu parintii si prajeam.De cand cu regimul disociat n-am mai mancat carne, ca mi-e scarba s-o mananc fara paine/salata. Este cand bag cremwursti (o data la 8-10 zile); stiu ca nu-s buni de nicio culoare, dar macar nu mi-e scarba sa-i mananc goi si se fac repede mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 9luni |
Stai sa te consolez. Exista si o varianta artificiala a cheagului si, din cate m-am prins, tot aia se foloseste si la branza bio. Cred ca-s chimicale ecologice :))
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Kea A, parca Ayla spunea de apa termala? Unde se gaseste? Keutu cheliutu |
In farmacii, cauta din gama Avene sau Vichy. Mai este si Ivatherm.
http://www.pcfarm.ro/produs/1576/VICHY---Apa-termala-
http://amelie.ro/beauty_queen/apa-termala-avene
http://www.centrofarm.ro/ccE12X015128/detalii_produs/Ivatherm---Apa-Termala-Herculane-X-200ml.html
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Acum canta borcanul formelor de biscuiti incontinuu, nu-l mai suport. Cam matinal si ala. ![]() |
Define: "borcanul formelor de biscuiti".

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

). Carnatzi iara nu mananc. Ca vorbi vorba de slanina Biancai (pardon, mancata de Bianca, ca Bianca n-are slanina), de-asta cred ca n-am mancat de la 11 ani cand faceam excursii cu parintii si prajeam.