**Zmeurici de iulie-august 2009 (27)**
Raspunsuri - Pagina 8
pooh spune:
Noah,nu stiu ce am facutAm selectat albumul gresit,se parePoze noihttp://picasaweb.google.ro/oroszorsolya77/7Honap#Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
siacob spune:
neatza
Brrrrr...ce vreme urata. Azi nu prea cred ca iesim din casa.
Aseara inainte de masa de tzitzi de seara i-am dat lui Beatrice putin lapte formula cu cereale. A mancat cam 50 ml si nu s-a mai trezit pana la 4.30...incep sa cred ca era nemancat copilul de se trezea atat de des
Elena sunt mortali piticii tai cum mananca ei impreuna.
Am urmarit filmuletele cu zmeurei care mananca singuri, tare dulci mai sunt asa ca o sa incerc si eu.
Corinna1982 spune:
Pooh, vai, dar ce frumos e Balazs , si ce ochi are , de unde i-a luat? Ca vreau si eu . Acum am si eu sperante ca urmaorul poate fi blond cu ochi albastri sau verzi
blanca000 spune:
Pooh e smecheras tare Balasz..ne place iar Timea nu mai zic ZANA
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Mony08 spune:
Giova ce baieti mari si frumosi ai
elenada sunt bestiali Ana si Matei cum se autodiversifica ei
poohce dulce e Balázs ,vad ca-i place sa se joace cu piciorusele lui.Si surioara ce frumoasa e.
Va
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
blanca000 spune:
DUminica e Lasata Secului si eu canasa tre' sa imi invit finii..noroc ca mama sta la curte si mergem acolo facem un gratar si asta e..ca altfel unde bagam eu 8 adulti si 4 copii in apartament plus sa mai fac si pregateli..la anu' o sa mai am inca 2 fini de chemat..musai sa imi fac casa su curte si am loc .
Sa vad cand ma duc la cumparaturi totusi ca sotul iese tarziu saptamana asta si sambata mai si lucreaza pana in pranz..
La noi e un obicei in ziua asta sa aprindem focuri si torte (alalii) asa ca o sa facem si noi una sau doua..cica sa gonim iarna..sa vina primavara cu soare, lalele si ghiocei..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
MONITZA86 spune:
Neata!!
Ce zmeurei dragalasi avem!
Eenada super tare autodiversificarea la voi,mai ales ca sunt doi si se incurajeaza reciproc vizual la papa!.
Mony ce mai face Denis cu ce s-a mai diversificat?Noi am papat ierin orez cu carnita astazi cred ca ii dau pireuas de legume.
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
uliiasi spune:
Buna dimineata, mamici! Ma chinui de trei zile sa va scriu si nu reusesc...Incep cu cafeluta calda, pofteste cineva??
Noi am ajuns in Piatra Neamt, dupa noi codul galben...am ajuns numai bine, daca plecam cu cateva ore mai tarziu nu mai ajungeam. David s-a comportat mai bine, a plans mai putin ca data trecuta, dar a fost si mama cu mine si uite asa am facut eu jumatate de drum cu el, jumatate mama, ca pe mine ma apuca greata cand stau cu el in spate, ametesc si mi se face rau...asa ca mama mi-a fost de folos.
Am citit tot ce-ati scris, dar daca tot ma chinui de 3 zile sa scriu, nu mai retin mare lucru, asa ca scriu din amintiri...
alinutza, ai reusit sa ajungi in Bucuresti? Drum bun si sa ajungeti cu bine, daca nu ati plecat inca. Cum se descurca Ericutu pe drum? In weekend incercam si noi sa ne intoarcem, sa vedem daca avem noroc cu vremea...
maya.maya, mie pediatra mi-a spus ca pot sa-i dau mamaliga cu branza deja(mamaliga fara sare si branzica facuta in casa). Nu am apucat sa-i fac inca, si branzica doar odata am reusit sa-i fac (reteta cu iaurt nu cu tablete) si a iesit foarte bine si a papat-o toata.
ayda_m, eu inca iau Elevit, fara el cred ca lesinam de mult..., si-asa sunt foarte ametita.
Giova, saracul Edi, cat a mai tras si mai trage cu urechiusa lui si cu dintisorii. Multa sanatate, pup la bebe! Am vazut si pozele, ce a mai crescut Edisorul, deja e cavaler.
mqqm, ma bag si eu sa raspund, David are clar o preferinta pentru partea stanga. Apuca cu stanga, se intoarce pe partea stanga, cand se chinuie sa paseasca o face cu stanga. Chiar o s-o intreb si eu pe pediatra ce poate sa insemne asta.
noce, foarte interesant ca ai zis de inforenergetica, am mai auzit de la o prietena de-a mea, care de fapt practica de ani de zile si acum e si intructor in inforenergetica. Dar neavand probleme, nu prea stiu in ce constau tratamentele in domeniul respectiv.
blanca, ce printesa cu codita ai tu acolo. Ce frumos radeeee.
elenada, felicitari pentru debutul in blw, mult spor inainte! Vad ca mai mult Matei e interesat. Ana scoate aceleasi sunete pe care le scoate si David .
pooh, mor de drag cand vad ce gropitze are bebeleul tau. Si ce ajutor de nadejde ai in Timea, ce frumos ii da ea de papa lui Balazs.
Foarte tentanta autodiversificarea, as incerca si eu, dar am o problema cu inecatul, trebuie sa ma documentez mai bine, oricum am de la cine invata aici. O sa mai intru la BLW sa mai citesc, oricum aici la mama n-am conditii sa fac asa ceva, ca n-avem scaun de masa aici, dar la Bucuresti o sa experimentez intr-o zi, sa vad daca David e un blw kind of baby.
Noi cu dormitul suntem la fel, 3-4-5 treziri, nu toate pentru papa, oricum primul gest e sa-i bag tzitzi, cateodata vrea, cateodata nu. Il iau in brate caetva secunde, da cateva parturi si adoarme la loc. Ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca e ceva in neregula in stomacelul lui, desi n-am mai bagat alimente noi. Poate inca sistemul lui digestiv se obisnuieste cu mancarea nonlaptic. De vreo doua zile face de vreo 3 ori kk pe zi, m-am temut ca e diaree, mi s-a parut ca intr-o zi vad ceva ca un mucilagiu...dar kk era totusi solid, nu lichid, asa ca nu mai stiu ce sa mai cred. Il mai las cateva zile.
In rest, e vesel, vrea numai in picioare, lalalizeaza toata ziua, adoarme singurel seara dupa baita daca e foarte obosit, nu mai chiuie asa de tare (nu mai e nevoie de dopuri de urechi).
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu, sunt uimita cat de repede cresc bebeii nostri, deja avem in tufa bebei de 8 luni, nusy, sa fie sanatoasa si fericita comoara ta si tu fa antrenamente ca acusica o iei la picior dupa ea....
Gata, v-am pupat!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)