**Zmeurici de iulie-august 2009 (27)**
Raspunsuri - Pagina 20
meleea spune:
AYDA , felicitari sa fiti sanatosi si sa nu aveti pb. 
ma duc sa bag o felie de piza ![]()
![]()
http://picasaweb.google.ro/meleea9
http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#
ClaraJ spune:
NOCE, GIOVA, MELEEA - va multumesc din suflet.
Si, ca sa fie meniul complet am incarcat si citeva pozici cu cuibusorul nostru de
nebunii -scuzati cucufonia-:)))
http://family.webshots.com/photo/2708332600104756238QyZtMZ
Va pupam cu drag,
Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009
blanca000 spune:
Meleea e targ iar? Daca ajung poate ne vedem si fac cunostinta zmeuricile intre ele 
Giova la bunici nu avem un loc al nostru si toate jucariile sunt aici..e mai greu asa zilnic..oricum in fiecare we suntem la ei.
Moni dar ce credeai tu ca gemenutele noastre nu sunt la fel za toate zmeuricile? Una mai inceata una mai fortzoasa...si eu cand ma uit ce fac alte zmeurici si vad ca Eva nu fac ma ingrijorez pe moment dar imi trece caci ma gandesc ca fiecare are ritmul ei.
Dienuta sa nu ii mai dau laptic ziua? Asa ti-a zis..? Pai unde e regula aia "laptele e baza pana la un an?.." si sanii mei daca ii las toata ziua ori pocnesc ori seaca 
Sa stii ca de la o vreme si Eva numai doarme pe sptate..eu o pun asa in patut si ea imediat se intoarce pe o parte sau alta..doar asa doarme "intr-o rana"
..pe burta inca nu.
Clara super cuibusorul..mai als piscina.intr-o poza ma uitam crezand ca e bucataria si deodata am zarit WC ul..si ma gandeam ce naiba
..![]()
![]()
Noce mersi 
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
ayda_m spune:
La multe lunite pt Maria,Alexandru,Gloria Adelina,Andrei Gabriel,Sara Ruxandra
Moniland la noi problema a fost la sot de aceea am apelat la FIV, ni s-a zis ca e singura sansa....dar uite ca se mai intampla si minuni...cred ca stresul ne-a afectat f mult.
gemenute dragalase!
Ayda
6+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
elena_adina spune:
Buna dimi si de la noi!
Maria,Gloria Adelina,Alexandru,Andrei Gabriel,Sara Ruxandra

Eu m-am saturat de iarna,nu mai suport sa vad alb afara

.Am iesit ieri la plimbare si mai mult m-am enervat din cauza zapezii.
ClaraJ- te invidiez,cred ca cel mai mare vis al meu este sa locuiesc intr-un astfel de cartier,dar nu se va realiza niciodata
.Am vazut si pozici...e atat de frumos...offf,daca as avea ocazia sa plec,nici nu m-as uita in urma,indiferent cat de greu mi-ar fi
.
Ayda m- felicitari pentru samburel,sa dea DD sa fie totul bine in aceste 40 sapt.
Uliiasi- imi era mila de el cand il vedeam cum se impinge cu capul,dar ti-am urmat sfatul si acum il las,mori de ras camd il vezi cum se chinuie
.
Fug la pitic pentru ca s-a trezit,revin.
la toata lumea
POZICI RAZVANEL
Adina
de
Razvan(14.08.2009)
MONITZA86 spune:
salutare mamici!
Ce vreme urata afara numai buna de
.Dar cu o pitica mofturica nu se poate.Oare cand o sa avem si noi nopti linistite,fara 

si tipete si treziri?
De doua zile zmeurica mea nu a vrut nimic decat tzitzi.oare sunt dintii pe aproape?
Icmanu foarte dragalasa Delia si ce frumos sta in fotoliul ei.deci mai avem o zmeurica pe olita
.
chance ce frumos se ridica Maria?si stefania se sprijina de perna si se ridica in genunchi apoi se lsa pe o parte
Dienutza79 oare de ce dr. astia se contrazic in sfaturi?A mea d mi-a spus sa mai profitam cat mai avem
.Adevarul e ca au toata viata inainte sa sr diversifice dar tzitzi e limitata.
|A qm slabit si eu 4 kg cu o dieta noname.![]()
![]()
![]()
Merg sa adorm zmeurica ! si revin
MAMI DE
STEFANIA MARIA
mica mea comoara
MONITZA86 spune:
Maria,Alexandru,Gloria Adelina,Andrei Gabriel,Sara Ruxandra

MAMI DE
STEFANIA MARIA
mica mea comoara
ungaras spune:
ClaraJ, frumos cartier, frumoasa casa, frumoasa familie. Frumoasa mamica!
Elena Adina, nu se stie niciodata, nu renunta, daca nu mai visam unde ajungem?
Giova, pediatrul ne-a spus asa si avem vecini italieni si greci(cu parteneri olandezi) si copii lor vorbesc doua limbi si tot asa au inceput, de cand s-au nascut. Noi asa o sa facem si vedem unde ajungem. Oricum nu avem de ales.
Maria-Catalina e maraita, nu vrea in brate, nici jos, nici in patut, nu stiu ce sa-i fac;or fii dintii?
I-am dat fructe;a mancat 40gr si a baut 180ml lapte, e bine asa? E a patra zi de fructe.Eram curioasa dar de maine nu mai masor. Oricum papa cat vrea.
MONITZA86 spune:
Am revenit,slaba miscare am zis eu ca vremea asta(cel putin la noi a plouat si acum e lapovita).Avem si noi pozici recente si vrem sa vi le aratam si voua.
Claraj intr-adevar o zona parca pentru mine rupta din rai!Super
MAMI DE
STEFANIA MARIA
mica mea comoara
MONITZA86 spune:
ufffffffff din gresela am dat trimite.CE sa ceri dupa atata nesomn!poze recente
MAMI DE
STEFANIA MARIA
mica mea comoara