**Zmeurici de iulie-august 2009 (27)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Aaa da, vine ziua indragostitilor pe sistem occidental , noi serbam duminica Lasata Secului si dragostea de Dragobete..asa romaneste

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Giova, nu stiu daca gasesc carut mai usor, tocmai asta imi placea la asta vechi. Eu ma tot uitam prin magazine dupa unul de rezerva si nu pot sa zic ca m-am indragostit de vreunul cum am patit cu asta. Dar ma uit acum pe net, am mai vazut unul weekendul trecut, luam noi ceva, chiar aveam chef de ceva nou

Ayda, apropo de carut usor, am vazut unul baby careparca la toyplex foarte, foarte usor, dar cu spatarul la 90 de grade si fara nici o optiune. Arata super bine si era usor ca unul pentru papusi. Eu ma gandeam la unul de-asta pentru la un an poate, acum as vrea unul in care sa poata dormi intins.

Nu-ti face griji cu sarcina, am auzit de multe mamici care au ramas gravi la scurt timp dupa cezariana si totul a fost ok. Chiar cea de la care am cumparat eu trusa de epidurala pentru nastere era graviduta, o surpriza la fel ca la voi. Cand faci Voia lui Dumnezeu, te ajuta El s-o faci bine

Am vazut pozele postate de Claraaaa!!!! Mama, ce frumusete! Si carutul de slabitul arata foarte cool! Spor la alergat, mamico!

Blanca, a facut Eva niste falcute ... Eu cred ca a dat de gustul mancaricii! Cat despre alaptat, la noi nu s-a schimbat nimic, dar nici nu pot sa spun ca mananca Filip foarte mult, de fapt, habar n-am cat inghite. Imi place blogul tau. Am tot avut un feeling la un moment dat cand intrai mai rar ca poate scrii la un blog si nu stiam cum sa te caut

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Odiseea sarcinii
Travaliul

www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Seara buna fetele , tot am zis ca scriu dar nu am mai apucat...din motive binecunoscute.... .

am vazut poze si filmulete cu gasca de zmeurele ,cred ca avem cei mai frumosi copii din univers... maine facem si noi spaghete , sa vedem cum papam.

Alex nu mai vrea sa manance cam de o saptamana refuza fructele ,piureul..tot ,ia 2 lingurite si incepe sa urle, asa ca am renuntat ii dau o umatate de banana in mana ,sau un mar decojit, sa roada la el cat vrea....a papat blat de piza facut in casa cu sos de rosii si cascaval ,asa un picut, si lapte ,ca decand am schimbat laptele, am trecut la topfer ,suntem disperati dupa lapte...el care inafara de puseele de crestere ,cand manca bine....abia saream de 120ml ,iar dupa ce am inceput diversificarea era jale daca nu-i dadeam piureul si voiam sa-i dau doar lapte.
facem si noi cacuta tot pe la 6 dimi, dupa care suntem fresh si gata sa infruntam o noua zi...mai putin eu... ,noua nu ne place sa ne chinuim pe jos , incepe sa urle dupa 2 incercari de a merge in 4 labute , si cel mai nou lucru....nu mai vrea in casa incepe sa miorlaie si sa faca ,ca toate alea de trebuie sa plec cu el de acasa ...(eu am iesit si pe zapada si pe ninsoare ...a bagat si inglesina...la greu ii mai bag niste ulei la roti ca sa se miste mai usor, ca de la zapada merge un pic mai greu) , de dormit adormim pe la 9 , uneori 9.30 daca suntem plecati si ajungem m ai tarziu si baita intre 8 si 9 i fiecare seara, exceptie facand excursiile la capitala din care venim tarziu si Alex adoarme in masina .

La sfarsitul lunii este targul de copii la polivalenta....o sa ma uit si eu de un carut nou mai usor ca m-a cocosat asta ...ma gandeam la mclaren ca se lasa si spatarul si este si usor....

fetele din bucuresti, poate ne vedem la targ daca aveti timp si daca o fi vreme frumoasa sa luam si zmeurelele

ma retrag, ca mi s-au impienjenit ochii

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

super pozel;e Clara, exact ca in filme. doamne ce mi-ar place sa locuiesc intr-o astfel de zona. la noi...doar in vis. dar nici nu as merge asa departe ca sa mi-l realizez...sunt mai patrioata.
Blanca super...eu in locul tau as merge zilnic la bunici, mai ales ca au si casa cu curte.

Cred ca laptele meu e pe duca...vine cand trage Edi, il simt cand vine, dar sanii sunt mici...si-au revenit la marimea lor si lasati rau de tot. Al meu sot mi-a zis ca dupa ce ne oprim din facutul copiilor bagam silicoane. L-am trimis sa faca o programare.

L-am cantarit si a pus cu indulgenta 50 gr in 10 zile. cum naiba e posibil? l-am simtit eu la mana....

merg la somn ca mi se inchid ochii aici.
, pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Si sanii mei la fel..laptele vine doar cand trage ea..altfel si-au schimbat dimensiunea si forma..visez si eu la silicoane insa mai vreau un bebe si dupa....vom vedea ..nici laptele meu nu mai e ce a fost insa nici nu ii bag completare..daca as face-o cred ca intr-o sapt mi-ar disparea de tot ...odata cu diversificarea cred ca e normal sa rarim suptul pana cand ajungem la intarcat...offf si ce placere imi face alaptatul.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ayda, fata draga, FELICITARIIII!!!!! Vezi cum e viata si ce surprize frumoase iti rezerva. La voi cine a fost cu pb de ati apelat la FIV?

Pup toata tufa de mamici si zmeurici.
Sanatate multa bunicilor bolnaviori, sa se faca repede bine.

Azi am fost cu fetele la noua kineto. Mi-a zis ca nu au pb mari, doar ca trebuie pus totul in miscare. Va face asta cu metoda vojta, adica un fel de presopunctura pe anumiti centri care transmit semnale si se inregistreaza pe scoarta cerebrala. Prea complicat pt mine, dar daca da rezultate, de ce nu? Mi-a spus sa nu fortez cu nimic copii. Sa nu le pun in fundulet decat atunci cand se ridica ele de la orizontala. Cica muschii nu le sunt pregatiti.
Irina e iute dar dezordonata in miscari, iar Laura e puternica, dar trebuie aprofundate miscarile. Sa nu va ganditi ca sunt hanidcapate, ca sunt chiar normale , poate grabesc eu lucrurile. Oricum nu vreau genii, vreau copii normali.

In we acesta sunt singura-singurica cu fetitele. Sotul a plecat again la ski in Ucraina. Eu nu am vrut sa fortez lucrurile si sa-mi las din nou copii la bunici, mai ales ca la sf lunii vom merge o saptamana in Austria la ski si atunci intra bunicii in actiune.
Mi-ar place ca maine sa fie o zi placuta, sa ies cu caruciorul. Imi este dor de plimbarile pe stradute, stradute din Rom, nu cum am vazut la Clara
Ma duc la somn ca maine voi avea o zi plina. Noapte buna!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Pup sarbatoritii zilei:
Ely_Ct

si La multe lunite sanatoase:
Daria Alesia
Evelina Maria
Timeea Maria
Alex

Mergi la inceput

Si cei de azi, ca sa fiu prima:

Maria
Alexandru
Gloria Adelina
Andrei Gabriel
Sara Ruxandra

Sa fiti sanatosi, puiuti mici, si mancaciosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Hola fetele!!!
Nu am mai intrat de vreo cateva zile,zmeurelul meu imi ocupa tot timpul,daca nu sunt langa el nici nu vrea sa adoarma,seara nici nu mai zic se maraie pana ma duc eu langa el,trebuie sa ma vada el mereu acolo si dupa aia adoarme imediat.Si el a avut o perioada cand adormea numai pe la 12 noaptea,dar de vreo luna adoarme la 10 pana a 2 zi la 9.
Blanca mie chiar mi-a recomandat pediatra de aici,sa nu-i mai dau ziua laptic,daca papa asa de bine fructele si legumele si iaurtelul,daca i-as mai da si lapte nu cred ca le-ar mai manca.
Noi inca ne luptam cu constipatia si eu si albert,la el vad ca para nu are nici un efect,papa cate una pe zi,mai rau e ca nu mai vrea sa bea nici apa si nici ceai ziua.
De vreo cateva seri ,bebele meu se intoarce si doarme pe burtica sau pe o parte,el care nu a dormit nicodata pana acum pe burta.In 4 labe inca nu vrea s-o ia,daca vrea ceva de la celalalt capat al patului,face rostogoliri pana ajunge acolo,macar bine ca sta bine in fundulet.
Giova multa sanatate ii doresc lui Edisor
tie ti se pare ca a slabit,ca pare grasunel ,maine iar faceti petrecere sau ati facut sambata trecuta petrecere dubla?

Am mai atasat si eu vreo cate poze noi:
http://family.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=576720798&security=gKABmM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Am zis ca dorm dar de unde.... nu vine mos ene la mine deloc.
am vazut si eu pozele cu strdutele si caruciorul de slabit, Clara arati f bine , eu nu pot sa ma mai mobilizez deloc sa intru iar la un regim cat de cat sau macar sa nu mai mananc seara, reusesc doar 2 zile si gata...iar se intampla ceva...si ma da peste cap ,parca asa multe petreceri nu am avut niciodata, maine iar avem un botez...iar mancare seara

Alex s-a trezit un pic pe la 12 si se juca omiduta in patut, l-am lasat eu ,ca poate adoarme ..ti-ai gasit ,parca era din ce in ce mai vioi ,asa ca am bagat un leganat pe picioare si lapta of course si a adormit.
a venit si al meu sot din oras acum....ca eu ..am ramas acsa ca suntem fara ajutoare....

aolica , mi-a adus piza

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput