HAI EVYME!!!HAI ANNAISS!!! Pufuleti (125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

noi asa repejor am pus niste pozici aici

poate de maine voi incerca sa intru in ritm si sa pot scrie si pe aici,poate si povestea nasterii!!!!!!

va pup

37+ Dionisios-Ionnas

baby in burtica
hainute bebe

AMR: maine e ZIUA cea mare

Subscriu si eu la ce au spus fetele... Ai un ingeras superb! Cred ca ai uitat deja toate neplacerile din timpul sarcinii...

38+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

AMR 2 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Vazut si bebe Yannis de alexutzzza... Mi se pare mie, sau la odiseea noastra s-au strans cei mai frumosi bebei?

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
cand il iau in brate din pat imi suge fatza, obrajii, daca il ia tati il cauta si pe el de tzitzi! e o figura!

de Yannis

Mi-l si inchipui cum cauta el cu guritza o tziztzi la tati si ce dezamagit trebuie sa fie cand nu gaseste

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

floricel79 Sara nu merge la gradi. Unul din motive fiind chiar teama de a nu deveni geloasa pe cel mic, ea "exilata" la gradi si bebe rasfatat non stop de mami. Va merge abia anul asta. Retete magice nu am. Eu am speculat atractia ei pentru copii, in special pentru bebelusi, si i-am aratat bebelusi pe strada de cand am aflat ca sunt insarcinata si ii ziceam ca asa va fii si fratiorul ei, mic, neajutorat, dar dulce foc. I-am aratat poze de la eco, si am lasat-o sa pupe si sa mangaie burtica cand a vrut. Si mereu am dat vina pe mine nu pe bebe pentru unele restrictii. De exemplu nu lovim burtica pentru ca o doare pe mami nu pe bebe. Si acum la fel. Nu tipam langa bebe ca il trezim si plange si mami e obosita si nu poate sa il linisteasca acum. Cat suge bebe le spun povesti la amndoi, ii alint pe amndoi, atrag atentia fara rusine oricui il admira pe cel mic si nu o lauda si pe ea...
Eu zic ca si fetita ta va reactiona bine. Acum, ceva circ face si Sara dar doar pentru a atrage atentia, nimic grav.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

buna seara si de la noi ..

Ma bag si eu in discutia cu ceza .. La mine a fost ceva neasteptat deci inainte de operatie am mancat tot ce mi-a poftit inima .. Si dimineata inainte sa plec la spital la fel ..
Dupa operatie o zi am supravietuit numai cu perfuzii pana spre seara asa .. dupa care am avut voie doar iaurt .. si banane atat ..
A doau zi am mancat si pui dar asta numai dupa ce am avut scaun .. Iar de prin a 4 zi am mancat tot ce mi-a poftit inima .. Cam asa ..

Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)

23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze

Mergi la inceput

Vi4i fff frumos bebelu tau iar tu esti o mamica scumpica fooc Ma bucur ca esti bine si ca esti fericita .. Si bv dr cas-a purtat ca un profesionist .. Macar atat dupa cate zile fripte ti-a facut

Poze

Mergi la inceput

Si gata am si eu 2 stelute !!

Poze

Mergi la inceput

Noi suntem bn .. Am inceput sa luam in greutate .. Am recuperat ce am pierdut la nastere si am mai luat si 60 de gr peste Stiu o sa ziceti ca e putin .. Dar pt noi conteaza ff mult .. Important e ca luam si nu dam jos ... Si asta in 2 sapt In rest dormim .. dormim si iar dormim .. Azi cand am fost la el am obs ca erau in camera numai fete si toate plangeau .. numai baiatu meu dormea

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Buna seara si de la noi.

De-abia am ajuns acasa, am stat de dimineata la spital si pana la 5, dupa care m-am dus sa imi iau baiatul de la mama. M-am trezit dimineata ca nu simteam miscarile bebelusului, am asteptat pana la 11 si am zis ca ma duc rpd la spital. M-au monitorizat, activitate cardiaca exista,dar bebe dormea. INsa, dupa juma de ora a inceput sa se miste atat de tare, a fost atat de agitat si nu m-au lasat sa plec. Mi-au zis sa fac o pauza de juma de ora la bar sa pap ceva si sa reluam monitorarea. Am asteptat inca 2 ore, nu juma de ora. Am mai stat 1 ora si de data asta bebe se calmase. M-a controlat un dr, colul e inchis dar moale, m-a trimis acasa si ma duc maine iar.

Eu fetele nu mai pot, am inceput sa dau apa la soricei, sunt terminata psihic, sunt preocupata, iar situatia asta e stresanta. Nu mai sunt buna de nimic.

Cred ca nici nu am sa mai intru pe forum pana nu o sa nasc si nu o sa vin cu vesti bune.

40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

In prelungiri de 3 zile

Doamne ajuta!

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

http://www.onetruemedia.com/shared?p=a564e8beab1e3fc0104985&skin_id=701

Un filmulet cu baietii mei!

Mami de ursuleti

Vlad
Albert Cristian !31.01.2010

Mergi la inceput