HAI EVYME!!!HAI ANNAISS!!! Pufuleti (125)
Raspunsuri - Pagina 3
Yasmine spune:
Fetelor ce ti-e si cu superstitiile astea: mie ieri mi-a spus cineva ca sigur o sa am baiat, ca am burta ascutita, eu, nu si nu, ca am avut amnio, si e fata, doamna nu, sa fiu sigura ca e baiat .
Si a propos de asemanare, ca fetele seamana cu tatii, cel mare la noi seamana cu ta-su ca doua picaturi de apa, si cea mica e bucata rupta din mine, asa ca pas. In schimb eu, seaman cu tata, pana si alunite am in acelasi loc ca si el .
In alta ordine de idei, aseara era s-o taiem la clinica, am avut contractii dureroase la 10 minute cam timp de o ora jumate, dar apoi s-au rarit si au trecut, deci nu mai e mult, nu vreau sa fac pronosticuri, dar ma astept saptamana asta.
Va imbratisez mamici, pititci si burtici.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 37+
gratiana77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Punem si noi repede niste poze aici ca sa nu ne uitati si revenim celtarziu maine la toata lumea Noi suntem bine da incepem sa ne rasfatam si urlam ca din gura de sarpe cand ne pune mami in pat. Nu avem motiv de urlat, numa rasfatz ... 39+ Yannis AMR....Pana luni la ora 12 |
Ce parut are! Super dulce bebita! Sa iti traiasca!
de buburuza Amaris-Stefania
poze
alexutzzza spune:
lorex cine ce? ce fiica ratacitoare? nu stiu nimic
Pletosu seamana cu tati leit, nici nu zici ca-i al meu, norok ca voi imi stiti sarcina altfel....mama surogat ! are destele de la maini ale mele si de la picioare. Aaaaaaaaaa si foamea! tot de la mine! nu ma inteleg cu el, ce baie fetele, al meu daca nu ii dau mancare INSTANT! nu ma inteleg cu el, e rosu tot si suge tot ce prinde: prosop, maini, maneci, cand il iau in brate din pat imi suge fatza, obrajii, daca il ia tati il cauta si pe el de tzitzi! e o figura!
de Yannis
alexutzzza spune:
a propos de ratacit am reusit sa citesc din urma, nu tot dar cate putin cate putin si datorez multe tuturor! multumesc mult pentru incurajari, multumesc lui cris mario si Andrelinei pentru postarea mesajelor ii multumesc si lui cris dogarel pentru mesajele trimise cat am fost in spital
multi tuturor!!!
de Yannis
cris_mario spune:
am vazut super bebei de alexutzza si vivi ... sa va traiasca si sa va bucurati de ei
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
citat din mesajul lui alexutzzza a propos de ratacit am reusit sa citesc din urma, nu tot dar cate putin cate putin si datorez multe tuturor! multumesc mult pentru incurajari, multumesc lui cris mario si Andrelinei pentru postarea mesajelor ii multumesc si lui cris dogarel pentru mesajele trimise cat am fost in spital multi tuturor!!! de Yannis |
cu muulta muuulta placere
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Tanaion spune:
Gratiana acum am vazyut si eu pozele cu fetita. Ce frumusica si dragalasa e!
Dastefa daca vrei sa faci proba suptului nu e relevant doar un singur supt pt ca bebeii mananca diferit de la o masa la alta. Tb facuta in 24 de ore. Dar tb sa ai un cantar f sensibil, eu am avut tentativa aceasta la Toma si m+am lasat pagubasa, cand dupa alaptat a cantarit mai putin decat inainte
floricel79 spune:
Am vazut si eu pozele cu bebeii de alexutzzza si vi4i, sunt nista ingerasi scumpi.
Alexutzzza, bebe al tau rade prin somn? e tare dulcic
Vi4i, bebe seamana leit cu tine, un finut si un frumusel
Sa dea doamne doamne sa avem totate bebei sanatosi si sa ne bucuram de ei muuult si bine
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 37+
catalutza81 spune:
Vi4I bebelushul tau este absolut super, mai rar nou nascut care sa arate asa doamne cat e de dragutz, pot sa te cer de cumatra? e leit tu!!!!
alexutzzza bine ai revenit!
cris_mario fata ta seamana perfect cu tatal ei din ce am vazut eu in poze.
mai am o veste de dat: am reusit sa contactam pediatrul ca sa stabilit detaliile pentru cand o sa vina bblusha acasa...acuma numa sa vrea sa vina o data....
Catalutza 38+ Irina
AMR 2 saptamani
floricel79 spune:
citat din mesajul lui mariucasara Multumim fetele! Sara a fost si este f incantata de bebe si de statutul ei de sora mai mare. Toata ziua il pupa si il mangaie. A inteles ca e mic si neajutorat si nu pare geloasa deloc. Ma ajuta cu mare drag. Imi aduce scutec curat cand il schimb, ma cearta cand ii curat buricul ca "Nu-i place lui bebe, nu vezi mami, ca plange? De ce il superi?" "Ajutor" am dar ma lipsesc de el cu draga inima. Azi am fost singura cu ei aproape toata ziua si a fost excelent. Am facut si ceva curatenie, am calcat, am citit si povesti Sarei. Deocamdata mi se pare mai usor cu 2 decat doar cu Sara. Stiu ca vor veni si zile mai grele dar acum ne intelegem foarte bine. Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 39+ Sebastian Petru AMR ...nu se stie... |
Mariucasara, mi se pare super ce zici tu aici apropo de cat de bine reactioneaza Sara; cum ai procedat cu ea, ai ceva reteta speciala? si roxi a mea e cam de aceeasi varsta dar o vad mult prea posesiva ca sa reactioneze bine cand ma va vedea ca ma "impart" si ma ocup si de al copil... nu stiu, sper sa ma insel si sa reactioneze si ea bine; aici probabil ca depinde foarte mult si de mami, cum pune problema; tu cum ai procedat, cum procedezi din punctul asta de vedere?
sara nu merge la gradi?
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 37+