HAI EVYME!!!HAI ANNAISS!!! Pufuleti (125)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Hai evyme! nastere usoara sa ai! laptic mult si refacere rapida!

cris.dogarel multumim de vesti despre plateea.

ma bucur ca revin mamicile cu forte proaspete.

cristies pe unde esti mama? ai tinut atatea zile forumul asta...si acum cand au revenit mamicile, dispari?

alexutzzza matusa mea i-a dat la fetita NAN si nu lua deloc in greutate.si nu stia de ce. a ajuns iar pe la doctori, analize, etc si i-au dat aptamil.si-a revenit.avea la 3-4 luni doar 1 kg in plus fata de nastere.era asa mititica saraca....

noi papam ....sunt socata ca dorme de 4 ore si nu da semne de trezit.il mai las o juma de h si bagam titi in gura.ca deja pusca.ii dau un san la o masa...vine un san la 6 ore....ce depaseste 6 ore...pusca ...curge instant. dar eu ma bucur ca e de unde....stiu ca o sa bea mai mult acum la sf sapt 2.o sa incerc sa ma mulg putin sa marim productia, sa nu trebuiasca sa trecem pe formule.

din lucrurile pe care le-am achizitionat si nu-mi pare rau: cadita cu forma(bestiala, isi merita toti banii, i-am bagat suzeta in gura...nici mrr nu a zis) pernaa ptr alaptat(parca ai a treia mana, mai zicea cineva pe aici si chiar asa e.il pun pe ea si eu tst pe forum si in plus in primele zile dupa epiziotomie nici nu puteam sta in fund si imi puneam perna => dubla utilitate) asa.. pompa ptr sani electrica(e jucarie, are si parte manuala si electrica, ii dai tu ritmul si apoi isi face ea treaba in ritmul ala,in loc sa tot pompez numa tin sticluta in mana, deci nu-mi pare nici o clipa rau ca am dat banii pe ea.)...monitorul(€am mai zis: papam si noi linistiti fara sa ne uitam din 3 in 3 min la el)
va pupacim dupa cat timp sa incepem sa facem un program?

din 02.02.10 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Hai Evyme! Nastere usoara!!

Onitza fata ca sa nu o mai doara! Tine-te tare si gandeste-te ca in curand iti vei tine comoara mica si draga in brate!

Amiss tu esti cea care a nascut rapid in spital pentru ca nu ai dat atentie contractiilor dureroase, pentru ca le-ai catalogat ca drept false, nu? Ai fost tare draguta!

Am vazut si pui dulci de Dastefa (ce pletoasa eeeeee) si de Elefantica imi vine sa ii fur.. Nu mai am rabdare pana vine motata mea. Si sincer nici nu imi este frica de nastere numai si numai din cauza ca ma gandesc ca la sf. voi avea minunea mea mica.

Contractii eu nu am, adica sunt sigura ca am, dar nu le simt. Sunt tare curioasa cum va fi cand vor incepe. Sper sa fie blande cu mine

37+ Lorena

AMR 14 zile

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

HAI EVYME!!!!VINE BB!!!NASTERE USOARA!!!

Onitza, nu cred ca mai apuc sa intru azi, asa ca las doar o majoreta mica, pitita pe aici, si eu cred ca vine bb Daniel cat de curand

Buricul il curatam si noi cu betadina si baneocin pudra, dar nu cred ca mai fac mult timp asta, a cazut deja de 7 zile, asa ca o sa-l las in pace cat de curand, arata destul de bine locul ala

Annaiss a nascut????

Plateea, pupam micul Teo si mamica, te asteptam cu dragSi un pentru Cris D, multumim de vesti

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Uitasem sa schimbam semnatura, am intrat ieri in 39 de saptamani, chiar ca suntem pe ultima ssuta de metri.

Cris.D multumim de vestile despre Plateea

Xela am vizionat si pozicile cu puiutul tau. Cat de dulce doarme pe taticul lui

38+ Lorena

AMR 13 zile

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Am vazut ca vorbeati de bb constipat de la lapte praf..nu numai NAN-ul are acest efect ci laptele praf in general. Si noi ne confruntam cu aceasta poblema in cazul Nataliei. Intamplator tot Nan 1 folosim. Neonatoloaga noua ne-a recomandat sa amestecam Nan-ul cu Lactogen (tot de la Nestle) care contine si fibre, adica o masura Lactogen si 2 Nan de exemplu pt 100 ml, depinde cum vreti. Unii parinti au mers numai pe Lactogen. La noi a functionat cu o masura din trei sau jumi-juma, ca deja ne ingrijorasem si am marit doza. Si a functionat. Dupa 2 ture de pus supozitor cu glicerina, a facut cacu singurica...si ne-am bucurat de parca descoperisem America. Ce putin iti trebuie sa te bucuri cand ai copii...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Aha, merci de pontul cu Lactogen, am sa incerc, vad ca azi inca nu a iesit afara, a iesit azidimineata pe la 6 si atat....de obicei mai iesea nu la masa de la 10 dar la aia de la 1 iesea sigur.... il pandesc..

de Yannis

ciudat... noi facem aproape dupa fiecare masa (bine, ca pana acum toate mesele au fost cu lapte de titi). Sa vedem in continuare, cand e o data da, o data ba!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

carmita_baby nu te panica, pompa se cumpara repede daca ai nevoie de ea si la o adica nu ai musai nevoie de sterilizator, o poti fierbe sau o poti steriliza in cutii incapatoare de plastic cu pastile din alea de sterilizat. Despre formula, eu nu eram pregatita ptr asa ceva, luasem pompa si sterilizator (si astea 2 au avut ambele biberoane incluse) just in case ca dau pe afara cu laptele de san si treb sa il mulg/pun undeva, dar cand am vazut ca in spital ii dadeau completare la fiecare amsa a mea de san am cumparat formula in drum spre casa inca din prima zi ca ma gandeam ca nu se satura bebe cu laptele meu ca mi au zis alea din spital ca acum laptele meu e la inceput si nu e asa satios

ratusca si noi in primele zile aveam 5 mese si 6 scaune!!! dar dupa primele 2 sapt se pare ca s-a mai rarit scaunul, in schimb facem pisu la greu! kile de pishu au pampersii!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

carmita_baby nu te panica, pompa se cumpara repede daca ai nevoie de ea si la o adica nu ai musai nevoie de sterilizator, o poti fierbe sau o poti steriliza in cutii incapatoare de plastic cu pastile din alea de sterilizat. Despre formula, eu nu eram pregatita ptr asa ceva, luasem pompa si sterilizator (si astea 2 au avut ambele biberoane incluse) just in case ca dau pe afara cu laptele de san si treb sa il mulg/pun undeva, dar cand am vazut ca in spital ii dadeau completare la fiecare amsa a mea de san am cumparat formula in drum spre casa inca din prima zi ca ma gandeam ca nu se satura bebe cu laptele meu ca mi au zis alea din spital ca acum laptele meu e la inceput si nu e asa satios

ratusca si noi in primele zile aveam 5 mese si 6 scaune!!! dar dupa primele 2 sapt se pare ca s-a mai rarit scaunul, in schimb facem pisu la greu! kile de pishu au pampersii!

de Yannis

Asa si la mine, eu nu mi-am cumparat inainte absolut nimic, ca eu alaptez exclusiv la san. Si cand am vazut in maternitate ca lapte foarte putin, copilul era prea mititel sa prinda sanul si trebuia sa ma mulg etc... am cumparat in ziua plecarii de la farmacia de jos sterilizatorul, mami s-a dus la o vara sa imi aduca pompa manuala si electrica (aia manuala s-a si stricat intre timp si era Avent... of!), sotul a cumparat biberoane tot in ziua in care am iesit din spital si gata! Deci, daca e nevoie, se rezolva super usor cu toate accesoriile aferente hranirii minunii! A, si bonus si mameloane de silicon (de la Avent ), ca doar asa prindem titi

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Nastere usoara Evyme si Annais

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 37+

Mergi la inceput

Onitza, ma gandesc la tine sa ai nastere usoara si sa decurga totul super bine. Uite o pt tine ca majorete inca nu scot daca nu vrei

Mergi la inceput

Mamici, e mare diferenta in ce priveste cate scaune are bebe in functie de modalitatea de hranire si de varsta lor.

Cei care papa formula se constipa mai des.

Cei alaptati exclusiv, au la inceput multe scaune apoi, de pe la o luna sau mai mult incep sa aiba scaun o data la cateva zile si nu e motiv de ingrijorare, doar ca se digera foarte bine laptele si nu ramane mare lucru de eliminat. Din acest punct de vedere (si nu numai) e foarte simplu cand sunt alaptati - nu trebuie sa te stresezi de scaun, de program de papa, de cat papa - doar sa ia in greutate bine, sa fie o curba ascendenta si totul e ok. Cum spune si Cris.d si Alicredo, si eu am alaptat la cerere, uneori sugea mai putin, alteori mai mult si o cantaream saptamanal. In primele saptamani mi se pare ca nu a pus spectaculos dar la 2 luni de viata avea 6.100 gr, ea fiind nascuta la 3.700 gr - si asta in conditiile in care aveam impresia de f multe ori ca am sanii cam goi si daca ma mulgeam nu puteam scoate nici cu slujbe mai mult de 10-20ml din amandoi.

Despre cea mai buna formula nu am idee stiu doar ca am avut o cutie de Milumil 0-6 luni si l-am mamcat eu cu foarte mare placere si pofta .

Inca o chestie, cand am inceput alaptarea cu roxi, atata nevoie de
dulce aveam ca mancam aproape in fiecare zi o ciocolata alba Lufle si uneori, noaptea, cand alaptam, mai mancam inca o jumatate de cioco-din portia de a doua zi. Si muulta apa.
Deja ma gandesc sa-mi fac stoc de cioco alba

Mergi la inceput