HAI EVYME!!!HAI ANNAISS!!! Pufuleti (125)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Hai sa va dau vesti bune de la draga noastra PLATEEA. mi-era dor de ea, i-am dat sms si zice:
"Salut. suntem ok, doar ca Teo papa numai bibe si imi ia vreo 5 ore pe zi mulsul si de multe ori n-am vreme nici sa mananc.spalatul pe dinti si pieptanatul sunt un lux si daca mai pun la socoteala si colicile care nu trec cu NIMIC, atunci ies cu o zi de minim 35 de ore. noroc cu socrii ca mai acopera orele suplimentare, ca altfel as fi zombie.incercam sa bagam tzitzi in program, ca mi-e un dor de voi de ma apuca nabadaile. va pup de 1000 de ori si va trimit un tort de biscuiti sa ma iertati de absenta."

HAI,TEO baga sa o lasi pe mami la forumeala

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Si noi folosim NAN1, insa doctorul ne-a spus ca cel mai bun este Aptamil... acuma nu m-a dus capul sa intreb daca sa schimb la asta... il intreb saptamana viitoare

Si, mai am si eu o nedumerire. Fetele care folositi biberoane de la NUK: nu vi se pare ca tetinele devin super lipicioase doar la o saptaman doua de la cumparare? Ca ale mele asa s-au facut si e super ciudat, adica am faze de genul ca in gura lui Andrei, de la cum apasa el cu buzitele pe tetina, le lipeste cele doua parti ale tetinei una de alta si nu mai curge nimic, trebuie sa scot tetina din gura sa isi revina!??! Mi se pare foarte ciudat si ma gandesc ca poate fac eu ceva gresit... le spal cu sapun si le sterilizez in sterilizator Avent... so?

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

eu tot biberoane de la nuk folosesc si asa este,se lipesc in momentul in care bebe trage din ele, dar ma gandeam ca se fac asa din cauza ca sunt anti-colici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Dastefa eu zic ca te stresezi prea mult. Intrebam cum afli cat a papat tocmai pentru ca mie mi-a recomandat medicul sa nici nu ma gandesc sa ii fac proba suptului ca o sa am surprize neplacute.

onitza Asteptam vesti.

Noi avem ceva probleme cu buricelul, care a cazut dar a lasat in urma un granulom. Nici nu putem face baita. Eu ii sterg bine buricelul cu spirt sau betadina si apoi alternativ pudrez cu baneocin sau dau cu violet de gentiana.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

GARMASTAN - cedez si eu pentru cine doreste. Nu am dat decat de doua ori din el. M-a ferit Dumnezeu de data asta de rani, am avut doar vreo 2 zile o jena, dar era suportabil.

CU DORMITUL
- la fel si la noi, tati cu Andreea iar eu cu piciul.

TIPAT,CHIUT , VAITAT IN SOMN - si la noi aproape la fiecare somnic.

Astazi am inaugurat WRAPUL. Nu am avut incotro ca s-a spart o teava pe coloana si a trebuit sa ma descurc singura cu doi copii, curatenie si mancare. Deci este SUPERB, i-am dat sa suga si l-am pus acolo, a adormit dupa vreo 30 min in care a stat cumintel si s-a plimbat cu mami. Dupa al doilea supt nu a mai adormit, dar nu a scos un sunet si asa am reusit sa fac si eu tot ce mi-am propus . Il recomand cu caldura.

GREUTATE - Nici eu nu imi fac griji cat mananca si cand mananca. Nu am cantar si nici nu o sa-mi cumpar, vad cand ajung la pediatru la luna cat a luat in greutate. Nu cred sa fie vreo problema, sunt optimista ca o sa creasca la fel ca Fat Frumos . In rest se vede ca e baiat. Suge la ambii sani in general la 2.5 sau 3 ore (inclusiv noaptea). La noi o masa poate sa dureze si 1 ora. Andreea nu sugea niciodata la doi sani si sugea maxim 15 min. Diferenta tata .

HAI EVYME!!!!!!

SorinaF - BRAVO ca ai reusit cu alaptatul. Pai are o viteza de 1100 gr pe luna , ceea ce e super. E bine sa mai cureti 5-6 zile buricul la fel ca si pana acum. Noi il dam cu o compresa cu spirt + baneocin pudra.

ratusca_mica - greutatea min este de 500 gr pe luna. Oricum tu stii cel mai bine ce are bebe nevoie si daca esti mai linistita si cu lapte praf atunci e OK, e f important sa iti fie si tie bine psihic .

cris.dogarel - multumim de vestile de la plateea

Xela, mamica de Andreea(11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am vazut ca vorbeati de bb constipat de la lapte praf..nu numai NAN-ul are acest efect ci laptele praf in general. Si noi ne confruntam cu aceasta poblema in cazul Nataliei. Intamplator tot Nan 1 folosim. Neonatoloaga noua ne-a recomandat sa amestecam Nan-ul cu Lactogen (tot de la Nestle) care contine si fibre, adica o masura Lactogen si 2 Nan de exemplu pt 100 ml, depinde cum vreti. Unii parinti au mers numai pe Lactogen. La noi a functionat cu o masura din trei sau jumi-juma, ca deja ne ingrijorasem si am marit doza. Si a functionat. Dupa 2 ture de pus supozitor cu glicerina, a facut cacu singurica...si ne-am bucurat de parca descoperisem America. Ce putin iti trebuie sa te bucuri cand ai copii...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

cris.dogorel - f util linkul pus de tine ieri
http://www.askdrsears.com/html/7/T070300.asp. Multe .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Am vazut ca vorbeati de bb constipat de la lapte praf..nu numai NAN-ul are acest efect ci laptele praf in general. Si noi ne confruntam cu aceasta poblema in cazul Nataliei. Intamplator tot Nan 1 folosim. Neonatoloaga noua ne-a recomandat sa amestecam Nan-ul cu Lactogen (tot de la Nestle) care contine si fibre, adica o masura Lactogen si 2 Nan de exemplu pt 100 ml, depinde cum vreti. Unii parinti au mers numai pe Lactogen. La noi a functionat cu o masura din trei sau jumi-juma, ca deja ne ingrijorasem si am marit doza. Si a functionat. Dupa 2 ture de pus supozitor cu glicerina, a facut cacu singurica...si ne-am bucurat de parca descoperisem America. Ce putin iti trebuie sa te bucuri cand ai copii...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Aha, merci de pontul cu Lactogen, am sa incerc, vad ca azi inca nu a iesit afara, a iesit azidimineata pe la 6 si atat....de obicei mai iesea nu la masa de la 10 dar la aia de la 1 iesea sigur.... il pandesc..

de Yannis

Mergi la inceput

Apropo de constipatie imi place ce preocupari am inceput sa avem . Imi vine sa rad ca a avut Andreea o perioada in care a fost f constipata si eram crizati ca nu face copilul kk, suna mereu tati acasa sa intrebe daca a facut copilul kk si radeau colegii fara copii de el grupa mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris. dogarel merci ca ne tii la curent cu palteea..offf parca ma vad pe urmele ei cu mulsul ca asta sta o ora la tzitzi si ar sta si 2 si 3 si ...nu am idee cat mananca ptr ca uneori ok doarme neintors dar alteori urla si io nu stiu..a mancat? nu a mancat??? treaba cu cantaru nu mi se pare ca functioneaza ca il cantaresc inainte si il cantaresc si dupa si mereu arata cresteri cu undeva intre 90 si 130 g ceea ce nu pot sa cred ca bebe a luat atata la o masa si inca urla si daca ii bag formula mai ia si de acolo vro 30-40 ml nu pricep, asa ca prefer muls, dat si stiu exact cat a papat si daca urla asta e incerc alte metode, nu ma reped la formula. Dar e nasol cu mulsu...ia timp , nu curge emreu, mai pun apa calda la san mai curge mai se opreste...

Si DOAMNE! ce bine suna totu ala de biscuiiiitiii!!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Alexutzzza eu somn pot baga pana si 14 ore pe zi, de la somn nu ma dau niciodata inapoi insa daca e cazul pot rezista si fara si mai ales cand voi avea gagaicea mea in brate, cred ca sa si vreau nu voi putea dormi, cel putin la inceput cred ca voi adormi langa patutul ei de altfel in camera ei am pus o canapea pentru a o alapta, cred ca e cel mai comod asa.
Cu placere pentru link insa cred ca mai trebuie sa astepti ceva vreme pana sa te apuci de abdomene.
Asa cum faci tu cu operatia faceam eu cu burta, il intrebam pe taticul Lorenei in fiecare zi daca mi-a mai crescut burta asta la inceputul sarcinii, ca acum nu mai am nevoie sa intreb pe nimeni, vad eu cum creste, pe zi ce trece e mai maaaaaaaaaaaaare.....

In legatura cu alaptatul imi fac si eu un pic probleme, dar sper ca va merge bine.. Poate ca totusi ar fi trebuit sa fi cumparat un aparat de muls, dar am zis sa astept totusi sa vad cum voi presta. Credeti ca gresesc? Ca ma gandesc ca hai ca aparatul in sine nu dureaza mult pana il cumparam in caz de nevoie, insa mai tre si sterilizator si si si si... Imi doresc din inima sa o pot alapta, insa cred ca voi toate v-ati dorit asta, in cazul in care nu merge ne vom baga si noi pe formula. Voi cand ati stiut ca trebui sa intrati pe formula? Erati dinainte pregatite just in case?

37+ Lorena

AMR 14 zile

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput