HAI EVYME!!!HAI ANNAISS!!! Pufuleti (125)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxa spune:

Buna fetele, vad ca am ramas singura pe lista gravidutelor de februarie asa ca acum am avut timp sa intru si sa va scriu ca in data de 3 febr 2010, ora 11.05, prin cezariana, a venit pe lume bebe Mihai, 3.300 gr.

Va doresc numai bine la toate si la bebei la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

...revin dupa atata timp grabita in revenirea mea de telefonul primit acum 5 min de la sotul lui Evyme, care este in travaliu de dimineata, are dilatatie 3 si il asteapta pe bebe ...asa ca ...

HAI EVYME!!!!!! GO !!! GO!!! GO!!!

Elena, fericita de matzulina Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Primele poze acasa, Prima baitza

Mergi la inceput

Rog fetele tehnice sa o treaca pe Evyme la titlul capitolului ...

A ramas ca ma va tine la curent sotul cu ultimele noutati. Sper sa ma lase pitica mea sa vi le impartasesc cat mai rapid

Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Primele poze acasa, Prima baitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

alexxutza multumesc de raspuns.
Pediatra a uitat sa mentioneze ca eco de sold e de rutina...imi faceam griji ca e ceva in neregula.

Aseara ne-a cazut si noua buricul....si vroiam sa va intreb daca se mai curata locul cu ceva special...ca parca au ramas acolo niste cojite.

Eu il alaptez pe Luca numai la san...nu i-am mai dat bibe de o saptamana...si a luat in 4 zile 150 g....sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Bag si eu niste agitate pt EVYME

CURAJ EVYME!!!!!

Mergi la inceput

Si acum cate ceva si despre mine ...

In primul rand vreau sa va multumesc pentru sustinere si pentru majorete ...nu am apucat sa citesc toate capitolele din urma ...dar va multumesc mult pentru galeria facuta ...

Noi ne-am intors acasa martea trecuta ...si suntem inca in perioada de acomodare ... am avut si zile mai negre si altele mai roz ...dar cu siguranta pitica este cea mai mare minune care mi s-a intamplat pana acum ...daca am trait cea mai frumoasa Odisee in 39 saptamanii si 4 zile ...calatoria cea mai frumoasa abia acum incepe ...cu temeri si bucurii si toate cele ...

O sa incerc sa revin si cu povestea nasterii cat mai curand ...pana atunci am pus la semnatura cateva pozici cu matzulina mea , care mi-a cucerit sufletul instant.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SorinaF

alexxutza multumesc de raspuns.
Pediatra a uitat sa mentioneze ca eco de sold e de rutina...imi faceam griji ca e ceva in neregula.

Aseara ne-a cazut si noua buricul....si vroiam sa va intreb daca se mai curata locul cu ceva special...ca parca au ramas acolo niste cojite.

Eu il alaptez pe Luca numai la san...nu i-am mai dat bibe de o saptamana...si a luat in 4 zile 150 g....sper sa fie bine.

de Luca Stefan

Si noua ne-a cazut buricul si doctora pediatra ne-a spus sa dam acolo (prin tamponare cu un pansament steril) cu alcool alb de 70 grade si apoi cu violet de gentiana. Sper sa iti fie de folos informatia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

'Neata fetelor,
Eu pt sani folosesc Bioclin, v-am mai povestit de el, mi se pare f bun, mai bun decat Garmastan si mai nou Proposept cu propolis.
Ratusca mica la greutatea pe care a luat-o in prima luna, ti-a luat ca reper greutatea de la nastere? Am inteles ca se calculeaza in functie de greutatea dupa scaderea fiziologica.
Maria a scazut 320 gr in maternitate pt ca la Municipal sunt nebuni cu alaptatul si nu i-au dat nimic sa manance pana nu mi-a venit laptele. Urla bietul copil de foame, eu ma rugam de asistente sa-i dea ceva si nimic. Acum cand citesc de la alexutzza ca putea sa faca convulsii de la hipoglicemie...brrrrrr
Onitza scoatem fetele agitate?

Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria

da, exact, mi-a zis ca nu conteaza scaderea fiziologica, ci greutatea la nastere. Asa, cu totul, Andrei a luat 600 grame, insa pentru lungime nu avem scuza

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Si noi folosim NAN1, insa doctorul ne-a spus ca cel mai bun este Aptamil... acuma nu m-a dus capul sa intreb daca sa schimb la asta... il intreb saptamana viitoare

Si, mai am si eu o nedumerire. Fetele care folositi biberoane de la NUK: nu vi se pare ca tetinele devin super lipicioase doar la o saptaman doua de la cumparare? Ca ale mele asa s-au facut si e super ciudat, adica am faze de genul ca in gura lui Andrei, de la cum apasa el cu buzitele pe tetina, le lipeste cele doua parti ale tetinei una de alta si nu mai curge nimic, trebuie sa scot tetina din gura sa isi revina!??! Mi se pare foarte ciudat si ma gandesc ca poate fac eu ceva gresit... le spal cu sapun si le sterilizez in sterilizator Avent... so?

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

onitza eu pun pariu ca azi nasti! Vad ca esti la fel de incapatanata ca si mine vezi ca eu am stat totusi in negare de era sa nasc pe drum spre maternitate in masina asa ca vezi tu. Daca nu poti vorbi in timpul contractiilor alea sunt! Eu una nu puteam vorbi in timpul contractiei. Am avut niste musafiri si nu puteam zice "da" sau "ba" iar la maternitate ma intrebau numele, sau imi puneau intrebari ismple si pana nu se termina contractia nu puteam vorbi. Imi lua suflu cu totul.

Mult succes!!

Hai Annaiss !!!

Simon papa destul de bine la san, am iesit sambata cu 2700 din maternitate si ieri a avut 2900 in 4 zile. Eu il pun la san de fiecare data cand se foieste sau cere pentru ca este foarte bun lapticul acesta de inceput si ii dau la orice miscare. Se si satura si mai doarme legat 3-4 ore de joc si eu tontoroiul de cat de plini sunt sanii.

Crema de sani am folosit de doua ori pt un san, mi-am luat lanolina pura si se pare ca este foarte eficienta.

Am sa citesc mai atent tehnicile de a scoate aerul sa notam si noi in carnetel.

De papat eu pap: gratar, fasole verde, ciorbe, clatite cu gem lapte, branza omlete, ficatei, ceva pireu, am papat niste friptura cu mustar ...nu stiu cat de bun a fost pt cel mic dar pofta era mare, paste cu branza , paste cu nuca, am gustat si ceva mazare, cam atat ca sunt abia 5 zile de la nastere si nu am avut timp sa diversificam mai mult

buricul a cazut. Voi mai toaletati cumva buricul ramas acolo negru?

Simon

Mergi la inceput