HAI EVYME!!!HAI ANNAISS!!! Pufuleti (125)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

onitza ne anunti cand scoatem agitatele ....da?? sa fie mai suportabile conttractiile.

ratusca deci tu acum ii dai si lapte si formula? eu mi-am luat o crema de la avent si deja mi-e gata tubul. f bine inmoaie sfarcurile.nici eu nu stiu ce m-as fii facut fara.sa treaca durerea de sani.

din 02.02.10 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Da, exista doua metode: cea complementara (adica il lasi sa suga si apoi ii dai completare cu formula) si cea alternativa (adica o masa formula, o masa san). Doctorul ne-a recomandat-o pe a doua, ca e mai eficienta.
Bine, doctorul ne-a zis ieri sa il tin o saptamana exclusiv pe san sa vedem cat ia in greutate si abia apoi sa decidem daca bagam formula. Insa cum aseara sanii erau complet goi si mititelul urla de foame, am lasat la o parte experimentul si am bagat formula la greu!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

ana g ce pletos ai si tu! sa-ti traiasca! f dragutz!

carmita_baby baga somn cat mai poti! ca dupa aia bagi si mai mult! LOOL! cel putin asta e cazu nostru, de cand am venit cu bebe aks, in primele zile cred ca am dormit mai mult decat ininte ca ne asteptam , dupa cum ne-au amenintat toti cunoscutii si prietenii sa nu mai apucam nici nani nici papa nici nimic si cum adormea bb pac si noi hai! repede! doarme bb, hai s adormim si noi ca cine stie, acu' se trezeste si ne tine toata noaptea langa el...si cum bebe doarme linistit 4 noaptea chiar 5-6 ore trai nenica
si ms de link! si eu il vroiam

onitza sa treaca contractiile. Da, intradevar, in momentul conceperii cred ca nu eram p-aporoape mama surogat, ce vrei . Dar am degetele! si de la maini si de la picioare! da p-alea nu le vede nimeni

Ratusca eu nu ajung sa se umple sanii rau rau ptr ca imi curg, nu stiu cum dar curg singuri asa ca un robinet uitat deschis si fac lac in pat si peste tot daca nu am sutienu pe mine si tampoanele de rigoare. Bine eu daca de la inceput i-am dat un bibe pe zi (noaptea ca sa stiu soto cat a mancat si sa stiu ca doarme nene) si sanii mei s-au invatzat asa si nu mai produc in exces peste noapte. Multa bafta si multe sute de grame! MIe mi-au zis de la spital ca da, ok, incurajeaza alaptatul la san dar daca bebe nu ia destul cu sanu, atunci fce hipoglicemie si convulsii...si numa de spaima convulsiilor (si la gandul somnicului meu dulce de peste noapte ) bag cate un biberon pe seara. Bine inainte de bibe, ii dau si san un pic asa cat sa ma detensionez.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Onitza, ai sunat dr?
Eu am avut ieri scurgere maronie si eram asa de bucuroasa. Cand am ajuns la spital pt monitorizare, nici nu m-au controlat, am vb cu moasa si mi-a spus ca sangerarea maronie se datoreaza faptului ca o zi inainte mi se facuse un control pe masa. Nu stiu acum tu, daca nu ai fost la nici un control zilele astea, atunci ar tb sa iti anunti medicul ca sigur e un inceput de travaliu.

Alexutzzza, baietelul meu a semanat leit cu taica-su pana la 2 ani si acum ca are 3 vad ca are multe si de la mine, atat fizice, cat si de caracter. Bine ca tot tinde pe partea lui taica-su...in multe chestii.

Ofe27, oricum tu sigur o starnesti pe bebita. Eu am mers ieri asa de mult si am facut febra musculara, am avut azi noapte contractii destul de puternice, dar dupa ioc, am adormit si nu am mai avut nimic. Oricum, mi-au intrat in cap 2 chestii: ori ca bebe vrea sa se nasca pe 13 ca mine ca de data asta m-am rugat sa semene cu mine copilul, ori daca nu vrea sa iasa singurel, duminica dr mi-a spus ca avnd 41s si 3 zile ma interneaza si imi induce nasterea mai intai cu gel. Asa ca eu nu ma mai gandesc la nimic si nici nu mai stau pe canapea asteptand sa mi se rupa ori apa ori sa am contractii.

Ah, stiti ce inseamna col moale, dar inchis?

40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

In prelungiri de 3 zile

Doamne ajuta!

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

ratusca si alicredo si eu am nipple cream de la Mothercare, la fel..bag la greu , aproape dupa fiecare alaptare si dupa dus, inmoaie si catifeleaza tot, are si musetel si da o senzatie de racoare si calmare, f ok, nu as vrea s incerc fara creme!

cris d eu cred ca nu fac nimic pana pe 2 martie cand am ecografie ca mi-e frica de mor, am mereu senzatia ca imi crapa operatia! toata ziua sunt cu chilotu jos si fuga la sotz: a crapat? a crapat? saracu de el e hoo femeie ca daca era riscul sa crape nu iti scotea dr firele si nu te lasa de capu tau nebuna acasa
dar ...asa-s eu , terorizata de taietura am reactionat f bine la nastere dupa nastere, ma recuperez rapid, nu depresii nu ganduri negre nu isterii nu oboseala, dar am si io un pitic cu ideea ca am fost taiata, nu prea ne imprietenim dar...o sa convietuim....In spital eram convinsa ca nu o sa mai fiu niciodata aceeasi ca io nu ma mai ridic never din pat fara ajutor si diverse dulapuri si obiecte de care sa ma apuc, ca io de acum incolo nu ma mai pot apleca sa imi pun chilotii singura, etc
Singura chestie care o fac e masaj. Alternez ulei de migdale, crema de galbenele sau crema antivergeturi de la mustela si ciupesc asa burtica sa "trezesc muschii". Mai am undeva intre 2-3 kile pana la greutatea de dinainte de nastere, burtica nu mai am aproape deloc, e doar pielea un pic mai moale. Am numai 2 sapt de la operatie asa ca inca nu m-as aventura la exercitii...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

onitza eu la ambele nasteri am sangerat la inceputul travaliului. La Sara a fost sange rosu, proaspat, acum a fost maroniu. Eu zic ca vine bebe Daniel. Dar nu scot nicio agitata daca nu vrei.

alicredo dau de baut. Lapte, ceai pentu colici, ceai pentru lactatie, ba si o bere fara alcool cred ca merge.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

EU primesc bucuroasa ceaiu anticolici si cel ptr lactatieee! mie mi-e ca avem niste colici mici. Ori colici ori nu scot eu gazele bine ca se cam maraie dupa masa si se tot lupta in pat, da din maini si din picioare si se aude forfota in stomacel, inclin mai degraba spre gaze nescoase. AM inceput deja de acu 3 mese cu infacolic, azi la a 3a masa a scos gazele bine si repede si s-a dus linistit la nani, sper sa il tina!

CAT DESPRE BEREA FARA ALCOOL, de ce?? de ce fara? eu beau si bere si vin, asa scrie in hartiile de la spital ca am voie un pahar de bere sau un pahar de vin la masa si am baut deja prin weekend mai beau juma de paharel de berica sau vin alb la masa, voi nu beti?

de Yannis

Mergi la inceput

ONITZA cum merge? Scoatem agitatie?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

onitza am si eu emotii pt tine
sa dea Dumnezeu sa ai o nastere naturala si usoara

Miruna a luat acum la san 75ml ,dar cu f multe insistente
intentionez sa verific la toate mesele in urmatoarele 24 ore sa vedem cat adunam

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

alexutzzza si mie imi spusese dr ca am voie sa gust o jumatate de pahar de bere sau vin dar avand in vedere ca in timpul sarcinii cu Sara am dezvoltat intoleranta la alcool(vomit dupa prima gura de bere sau vin. De tarie nici nu vorbesc ca nu pot nici sa torn in pahar din cauza mirosului) prefer berea fara alcool. Macar pot sa beau si eu un pahar intreg.

dastefa cum verifici cat a papat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

'Neata fetelor,
Eu pt sani folosesc Bioclin, v-am mai povestit de el, mi se pare f bun, mai bun decat Garmastan si mai nou Proposept cu propolis.
Ratusca mica la greutatea pe care a luat-o in prima luna, ti-a luat ca reper greutatea de la nastere? Am inteles ca se calculeaza in functie de greutatea dupa scaderea fiziologica.
Maria a scazut 320 gr in maternitate pt ca la Municipal sunt nebuni cu alaptatul si nu i-au dat nimic sa manance pana nu mi-a venit laptele. Urla bietul copil de foame, eu ma rugam de asistente sa-i dea ceva si nimic. Acum cand citesc de la alexutzza ca putea sa faca convulsii de la hipoglicemie...brrrrrr
Onitza scoatem fetele agitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

alexutzzza si mie imi spusese dr ca am voie sa gust o jumatate de pahar de bere sau vin dar avand in vedere ca in timpul sarcinii cu Sara am dezvoltat intoleranta la alcool(vomit dupa prima gura de bere sau vin. De tarie nici nu vorbesc ca nu pot nici sa torn in pahar din cauza mirosului) prefer berea fara alcool. Macar pot sa beau si eu un pahar intreg.

dastefa cum verifici cat a papat?

am un cantar pt bb de la chicco
o cantaresc inainte si dupa masa ,considerand cu aproximatie ca ml lapte baut=gr luate in greutate

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput