Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (87)
Raspunsuri - Pagina 3
veronica75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspy Mortala Alice e asa de scumpa!!!! Vad ca se pastreaza traditia in familie cu motoarele Miere ma bucur ca Aidan e OK...mi-a placut faza cu frunzele ... |
Asa e
Sa stiti ca e cadoul nasilor pt 1 an
Chiar daca e de baietei lui Alice ii place tare mult, de dimineata s-a dus direct la ea.
Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
CADIA spune:
citat din mesajul lui cami_antonia fetelor care adormiti copii in patutul lor daca se trezesc cum ii adormiti la loc ca eu ziua o culc pe antonia in patut si ea se mai scoala si nu prea mai poate adormi la loc |
Clara adoarme fara problema, dar cu suzeta
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
CADIA spune:
citat din mesajul lui sdcristian carol are scaun de 3 ori pe zi, in general primul normal, al doilea moale si al treilea explodat rau de tot. ce poate fi? |
SI CLARA LA FEL A FACUT AZI, DAR NU STIU DE LA CE.SI NI S_A MAI INTAMPLAT SI IN ALTE ZILE.
I-am dat la pranz orez cu vita si acum vrau sa-i dau putina banana.
CADIA spune:
Este chiar mortala Alice/.
Miere, ce fain ca-i poti urmari non stop pe camera.
Am inteles ca sunt si la noi astfel de gradinitze.
IRINA.C spune:
Andrei saliveaza intens dupa Alice
Frate nu m am putut abtine , e asa de frumoaaaasssaa!
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita
miereamara spune:
Alice is the best!
Fetelor, mananca baiatul meu de nu are aer, sta la masuta pe scaunel normal si mananca la un loc cu ceilalti copii, pana sa ii puna mancarea in farfurie, isi pusese farfuria in cap si eu radeam pe infundate la birou...i-au ramas niste chestii verzi in farfurie, nemancate, cred ca e broccoli.
Invatoarele stau printre ei si mannca si ele din farfuriile proprii, cred ca pt exemplu...asa o sa fac si eu acasa...
Mi s-a luat o piatra de pe inima...ufff..
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Arriel spune:
TEODORA SIMONA
Greu mai merge forumul...
Fi-mea nu stiu ce a patit, dar asta noapte a dormit fara nici o trezire pana la opt. Nici nu-mi venea sa cred cand am auzit-o maraind la ea in camera, ca e lumina afara. De obicei se trezeste pe la 5 pentru lapticul de dimineata.
Anna simpatica faza cu cartile de joc, sa spunem ca Vladut va fi un tip istet... baiatul sociabil, mai tii minte mamico cand iti faceai griji ca plangea la straini? A crescut baiatul
alinuk neplacuta experienta, intr-adevar...Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, nu am trecut prin asa ceva...Poate trebuie sa te odihnesti mai mult
Dark ce-mi place de voi cum leneviti cu schimbul in week-end. Felicitari lui tati pentru asta. Produsele de mancare pentru copii am constatat si eu ca nu-s neaparat mai bune si mai sanatoase decat celelalte. Ma bucur ca ati scapat repede de infectia la ochisor si imi pare rau ca ati luat altceva
andre_ea nu-mi inchipuiam ca pot fi asa probleme cu intarcatul. Iti doresc sa fi puternica, sa rezisti, ca Ilinca n-o sa moara de foame. La Tudor a fost mai usor?
micola biata de tine, cred ca esti moarta de oboseala
bpaula ce petrecere frumoasa ati avut, va invidiez ca aveti atatea cunostinte cu copilasi mici. Marius a fost un dragalas, se pare ca s-a distrat de ziua lui si a primit o multime de cadouri
bebelusi ce frumos s-a facut Vladut (nu ca n-ar fi fost si pana acum), mi se pare schimbat, parca e putin mai rotofei? Si tuns arata la fel de bine
cami Thea bea seara intre 260-390 ml, in 2 reprize si dimineata in jur de 150 - 200 ml
Cristi felicitari, l-ai si asamblat sau doar l-ai vopsit?
Lisa sanatate multa Anuscai
Veronica m-a innebunit Alice cu rochitele si cu motorul ei ...Dar pentru asa o printesa nici nu se putea altfel, nu? Imi pare rau ca a plans la petrecere, pupam puiul mic bosumflat
miere ma bucur ca e ok Aidan la gradi
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
miereamara spune:
Il pune la culcare, dc adoarme fara sa fie leganat ma impusc (aseara l-am leganat jumatate de ora ca sa adoarma)
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
sdcristian spune:
arriel - am facut tot de la cumparat scanduri, masurat, insurubat luri metalice si tot
Ciufik spune:
Beyyyy, nu mai salivati la Alice ca fi'miu e gelos ! Ucicu Purcicu te rog sa nu uiti de aleasa ta, da?
Miere - Aidan e ca barbatii aia la armata, care se dau pe brazda. Si nu te impusca, pls. Io cred ca imaginile sunt prelucrate .
Naty - ne vom opera tot la Hadidi, insa inca nu stiu unde, pt ca nu se stie dc va mai veni in Ro. Dc nu, in De, la clinica unde opereaza in mod curent.