Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (87)
Raspunsuri - Pagina 2
DarkBendis spune:
Banuiesc ca din cauza febrei - da' am un mofturos de Mister! L-am servit la pranz cu pui cu zarzavele si taitei (din borcan) - nu a vrut. Mi-am zis- poate vrea supa (cu orez si legume, a la grec)nu a vrut. I-am dat niste toast cu branza Philadelphia... a luat cateva gurite si nici din asta nu vrea (a dat cu ea de podea) Ufff!!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
fetele
am revenit
naty multam de sfaturi si precizari
micola eu o culc de ceva vreme din pacate pe picioare
asta pt ca sunt singurica
si asa adoarme repede
daca o las singura
probabil ca adoarme da ffffffffff greu
nu ii mai dau
desi ma mai cautaaaaaaaa
si deja mi-e dor de alaptat
imi pare rau ca am intarcat-o
da poate e mai bine asa la cate anestezii de dentist tre sa fac
maine si poimaine am programare la dentist
sa vedem daca imi scoate maseaua sau nu
fetelor si de motul fetei
adica pe 14 acum
ii vom sarbatori si pe fratele meu cu alina
ca fac 4 ani de la casatoria civila
si vreau sa le fac o surpriza
si sa aducem un tort si pt ei
si sa le daruim ceva
si sa le cantam la multi ani
fetelor care adormiti copii in patutul lor
daca se trezesc cum ii adormiti la loc
ca eu ziua
o culc pe antonia in patut
si ea se mai scoala
si nu prea mai poate adormi la loc
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
sdcristian spune:
carol are scaun de 3 ori pe zi, in general primul normal, al doilea moale si al treilea explodat rau de tot. ce poate fi?
veronica75 spune:
Fetelor, va pup pe toate multumim de urari
Uff, sunt in urma cu toate
La multi ani! tuturor licuricilor sarbatoriti si La multi ani celor care si-au mai serbat ziua de nastere
Pup licuricii bolnavioari sa treaca repede.
Am inceput si eu treptat sa o intarc pe Alice. Deocamdata am reusit sa ii scot doar mesele din timpul zilei. Deci mancam tzitzi dimineata pana pe la 11 si apoi seara de la 21.
La inceput nu voia sa manance deloc solid dar a trecut ~1 luna si si-a dat seama ca nu mai primeste in timpul zilei si a inceput de 4 zile sa manance bine la amiaza, adik ~120grame nu mai mult. In rest mai ciuguleste cate ceva din mers.
Foarteeee greeeuuuu iti trebuie o rabdare de fier...
Am avut si petrecerea de 1 an care a fost un fiasco total a plaaaanssss toata ziua de ma inebunit inclusiv pe mine a stat numai in bratele mele...era de-a dreptul speriata...in fine...bine ca s-a terminat daca stiam..nu mai chemam pe nimeni. Au foast 23 persoane si a fost fff multa galagie si fiecare tragea de ea....ce mai...oribil. Eu am crezut ca se va bucura...evident m-am inselat.
Avem si noi o groaza de pozici noi la semnatura.
Una speciala pentru Andrei de Ciufik cu mesajul: te astept sa fugim in lume http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#5435835078615194226
Fetelor oricum cred ca pe Alice o deranjeaza ceva...nus ce...poate ii mai ies dinti ...ca e tareeee morocanoasa si sta lipita mai tot timpul de picioarele mele...ma dispera...
Pe 10 mergem la dr. pt vaccin si masuratori.
Va pup si va doresc o seara linistita.
Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
miereamara spune:
La Mutli ani sarbatoritilor si multa sanatate bolnaviorilor.
Deci a inceput Aschiuta noua gradinita.
Stau si ma uit la el de azi dimineata, au cam web pana si la locul de joaca, e tare funny sa ii urmaresti pe pitici, pe mine ma intereseaza mult cum se comporta al meu cu ceilalti copii.
Doar ce au venit de afara, au stat cam 0 ora si ceva, s-a dat pe topogan, s-a plimbat cu tricicleta, a mancat vreo doua frunze:))
Acum , pe la 11.30 urmeaza pranzul, asta ma intereseaza mult:)) sa vad dc mananca si el cu ceilalti, eu i-am dat si mancare de acasa la el.
Apoi ii pun la somn.
Sa vedem ce se mai intampla, oricum sunt bucuroasa ca nu a plans deloc pana acum
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Ciufik spune:
Vaiiiii, ce mumoasa e Alice!
Andrei e innebunit dupa pamponul ei si cica isi ia permisul zilele astea si vine dupa ea!
de la Andrei pt Alice!
Mortala!
Ciufik spune:
./](-8l089k0000000000000000000080I9999uu
;'\[.
{Eu cand vad pozele cu fetite frumoase mai ca imi vine sa ma apuc'
crisspy spune:
Mortala Alice e asa de scumpa!!!!
Vad ca se pastreaza traditia in familie cu motoarele
Miere ma bucur ca Aidan e OK...mi-a placut faza cu frunzele ...
veronica75 spune:
Ciufik
s-a notat
Miere ma bucur pentru Aidan chiar citeam prin ce ai trecut...uf...bine ca s-a rezolvat.
Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png