Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Koruccia da se gaseste...costa cam 7 lei cutia de 450ml cel deja preparat...

Felicitari pt parametri

Multumesc

Bravo lui Razvi ca mananca ca un baiat mare!
Iar tu alunga gandurile pesimiste, poate chiar gasesti o solutie la o gradinita..deja sunt si ei mai marisori si putem lua serios in calcul asta. Pe noi azi ne-a intrebat pediatrul cand o trimitem la cresa, ca sa ne dea certificat, si m-am auzit zicand ca in septembrie..desi nu-s deloc pregatita, daca ar fi dupa mine as tine-o tot acasa, dar din pacate trebuie sa-mi gasesc si eu ceva de munca:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Ledi, ma bucur ca sunteti ok si ca David e in forma. Cu trezirea pt lapte nu stiu ce sa zic, banuiesc ca la el e ok sa manance mai mult, nu? Parca trebuie dieta hipercalorica. Ii iese vreun dinte de nu mai vrea sa adoarma dupa ce se trezeste in creierii noptii?

Paula, multa sanatate lui Marius!

Porumbita, sper sa veniti cu vreo rezolvare de la medic si sa-si revina Robert

Naty, si Caterina are 2-3 scaune pe zi. Iar in perioada eruptiilor dentare e mai moale, mai mult si mai acid (scuze de detalii).

Andreea, sunt de acord cu tine, nu poti scoate mesele de noapte in plina eruptie dentara. Va faceti nervi inutili si tu si ea.

tony, zic si eu ca fetele, reclama-i pe aia ca prea sunt nesimtiti! Auzi acolo ce atitudine fata de clienti..

Dark, ma bucur ca e vioi Lachlan, asa parca trece mai usor si raceala:)Cat despre asteptarea ta, sa fie cum va doriti! Eu tot pandesc care va fi prima graviduta cu bebe2, ma cam preocupa subiectul:)) Ste i-a zis ieri Caterinei, serios si pe romaneste: "Mama-ta are in cap numai sora-ta":))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

intru si eu sa-mi spun pasul!
Lucas e la fel ca Anusca, aseara a facut 39,5 azi noapte dupa Nurofen si Paracetamol la 7-8 ore distanta i-a scazut, azi dimineata l-am dus la cresa, ca nu mai avea febra, la 11 l-a luat sotul ca facuse...40,1°
M-a sunat acum sa-mi spuna ca e marait si slabit, si eu sunt la scarbici si nu pot sa plec ca am o sedinta, si cand oi pleca fac aproape 2 ore pana acasa....offfffff

Anna, ce dulce e Vladut, si nu mi se pare slabut deloc. Am vazut ca v-ati inspirat cu cadoul de la noi. E super carticica, nu-i asa?
Miere, ce te invidiez ca poti sa-l vezi pe web pe Aidan oricand. La noi nu se accepta asa ceva, se considera ca li se ia educatoarelor din drepturi, ca nu e ok sa fie mereu observate. Dar pentru parinti e super!
Veronika, Alice este de-a dreptul superba. Eu asa copil frumos n-am mai vazut niciodata. Seamana cu mama

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Fetele..pe scurt..ca nu ma mai lasa hie mea sa fac nimic..e geloasa rau daca ma pun la calculator Noi suntem bine, putin mucoase, dar bine..vioaie..vorbim o gramada pe limbuta noastra, mergem din ce in ce mai bine si vrem din ce in ce mai des afara la zapada Ma gandesc la voi..incerc sa mai citesc..dar seara pic lata; eu sunt singurica, nu ma ajuta nimeni si deci..intelegeti voi..uneori ma apuca nebuneala, dar ma calmez si o iau de la capat..multa sanatate la bebei va doresc si sa ne auzim cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui koruccia

Eu tot pandesc care va fi prima graviduta cu bebe2, ma cam preocupa subiectul:))

si iooo la fel....

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

NATY noi tot nr. 4 folosim.As vrea si ioo la Roma, dar poate la toamna sau la anu'.Asta in functie de cat de repede o sa vina BB2.Am vz ca sunt oferte la vion, la blueair.

JUSTMEspor la treba, si noi ne gandim la tine

ASPARAGUS, multa sanatate lui Lucas.

TONY, si eu zic sa-i reclami pe nesimtitii aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

De Flo mai stie cineva ceva?

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Vladut La Multi ani, sa fii iubit si fericit in viata!

Andreea, da ai dreptate, aseara a adormit destul de usor, dar azi noapte s-a trezit de vreo 3 ori dintre care o data cu spectacol!
Era rupt de oboseala, ii scot de doua ori pe zi afara, cam 2-3 ore in total...cica la pranz a dormit aproape 3 ore, dar oricum aseara la 8 sforaia!

Ma intorc la munci:((

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Fetelor, am iesit afara cu dsoara, am stat vreo 45 min. E superb!!!
E greu ca nu merge is trebuie s-o tin in brate, iar mijlocul ma omoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Sanatate bolnaviorilor mici si mai mari! Cand aud de posibile reactii la vaccin, ma apuca groaza, ca si al nostru vine acusica. Imi e groaza de tot ce tine de doctori, mai mult decat de boli!

La multi ani Vladut! Asteptam impresii de la balaceala in tortulet!

Anna daca ai lapte iar copilul e in parametri ar fi bine sa-l alaptezi in continuare (daca imi amintesc bine, Vlad are probleme cu diversificarea, nu cu alaptatul). Am sentimentul ca baietii sunt 'setati' sa prefere laptele & alimentele care contin Ca, mai mult decat fetele, care prefera alimentele cu Fe. De aceea, eu cred ca trebuie ca intarcarea sa fie facuta cat mai putin traumatic, mai ales la baieti.

Andreea, i-ai pus Ilincai lapte praf pana acum in mancare? E bine sa fie familiarizata cu el inainte de a incepe intarcarea. Ai urmarit pana acum sa faci cumva completarea de lapte pana la 400 ml/zi?

Cristi, daca te-ai incumetat sa faci un raft, sigur merita sa faci si o fusta, mai ales ca vine vara; daca te intereseaza, am eu scheme clasice, tehnice, pentru tipare care se pot adapta. Referitor la scaune: cand i-am dat Anei sa mozoleasca un colt de gutuie,sarit kk in ziua aceea, g. e un remediu perfect pentru scaunele moi.

Naty, chiar daca Ana e si ea mititica :), folosesc pampers nr.4 cred ca si de doua luni, tocmai ca sa nu mai am surpize. Eu nu as utiliza un pampers mai vechi de 2 ani ( cred ca au si termen de valabilitate pe ele!).

Anuc, facem un club de lectura? Dar unul sportiv? Ca asta e ultimul hobby al Anei, sa arunce jucariile peste grilajul de la patut, muult mai inalt decat ea. Mai nou invata sa se joace cu mingea...

Mergi la inceput