Primul an de scoala: 2009-2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Aici nu se obisnuieste sa sune parintii la invatatoare acasa, nici nu are nimeni nr ei privat. Cred ca ar trebui sa se intample ceva grav tare sa ii vina cuiva ideea asta :-)) SI doamna voastra chiar nu se supara daca o sunati in timpul ei liber?

Azi a avut dictare, nu stiu cum i-a mers, ea crede ca bine, dar cine stie? Aflam luni.

Maine avem un antrenament in plus de la gimnastica, normal ar fi libera sambata...

Happi, ce fel de dans face fetita ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Face dans modern,intr-un club privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si sotul meu tine legatura cu dna invatatoare, dar nu telefonic. Ci o mai intreaba din cand in cand cum ii merge la scoala copilului (desi nu prea se obisnuieste, insa al meu copil este "extraordinar"), dimineata cand duce copilul. La noi dusul este treaba lui, cand nu este plecat din Viena, adusul este a mea (uneori il mai ia si el, dar rar). Cand se intampla sa nu poata merge la scoala (fevra, nu se simte bine) sotul meu este cel care o suna pe dna directoare sa anunte. Pe telefonul scolii, fixul. Dar cu temele... eu sunt baza. Desi cu germana mea... dar ma ajuta copilul, si avem si dictionare.

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Vine 1 martie!Ce faceti luni?Le dati martisoare pentru toti copiii?Dar pentru doamna?De fapt pentru doamne?Eu am pregatit deja martisoare pentru toti copilasii,sunt multi dar nu vreau sa faca discriminari,doar o data in an e aceasta sarbatoare.Pentru doamna invatatoare un martisor si vreau sa ii ducem flori de primavara,lalele sau zambilute,cred ca mai degraba lalele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Hapi-frumos daca duceti pt toti copiii.Eu l-am intrebat cui va duce martisor si mi-a raspuns ca nimanui, pt ca nu le-a zis d-na
Maine vom merge sa vedem martisoare si voi mai tatona terenul.
Imi place obiceiul, de-aia ieri a fost la gradinita lui si a dus d-nelor.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Ia uite cat ati vorbit de cand n-am intrat eu
Pe rand - sotul se implica foarte putin. E corect asa pentru ca el e cel ocupat, vine tarziu acasa, eu sunt mai libera . Cu invatatoarea n-a vorbit niciodata. Cu copilul a lucrat o singura data cand am avut eu altceva de facut intr-o sambata.
Cu invatatoarea - ea a dat nr. de mobil si adresa de mail la prima sedinta. Si noi i-am dat nr. de tel "sa fie" - adica sa ne poata suna in caz ca se intampla ceva. Cand ne-a dat nr. a zis ca o putem suna intre orele 12-14 sau 18-20. Incerc sa n-o chinui dar o mai sun cateodata.
De 1 martie ii dau martisoare pentru toate fetitele din clasa si ea o sa dea cui vrea, daca vrea.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Daca am fi fost in Ro probabil ca Stefan ar fi dus martisoare tuturor fetitelor din clasa si o brosa-martisor doamnei (asa am procedat la gradi, fara sa exageram cu pretul brosei). Dar cum nu suntem... Si ar fi dus/trimis martisoare tuturor fetitelor pe care le cunoaste, din afara gradinitei.

Mergi la inceput

Vreau si eu un martisor...

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/olahus/425135180/ - Martisor special pentru Adina !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

http://www.flickr.com/photos/olahus/425135180/ - Martisor special pentru Adina !

Multumesc mult si

Mergi la inceput