Primul an de scoala: 2009-2010 (6)
Noi nu am fost la schi,doar cu sania ne-am mai rasfatat ,dar macar am terminat cele 20 de pagini din culegere.Vacanta asta a preferat sa faca la mate,nu stiu de ce,cand vine vorba de romana,de scris,o apuca jalea...A si citit mai mult zilele astea,vad ca desi nu citeste inca repede si cursiv poate sa retina si reuseste sa imi povesteasca din cele citite.Oare ce vor face luni?La mate cred ca adunari/scaderi pana la 20,iar la romana-parca recapitulare era dupa litera S.Asa ca ,bucurati-va de ultimele zile de vacanta,ca dupa..nu se stie!
Raspunsuri
Nicoleta spune:
Felicitari schioarelor!
Am reusit sa lucram si noi cate ceva in ultimele 3 zile (dictari scurtute din lectii si cate 2 pagini cu exercitii la mate 0-10). Speram sa mai lucram si maine.
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
happiness spune:
Noi azi nu mai facem absolut nimic,gata cu temele!
Doar citim,dar asta e si ea de acord ca e ceva frumos si placut,ca doar ea singura si-a ales cartile de la biblioteca.![]()
sorana spune:
Am auzit la stiri ca in Bucuresti nu se deschid scolile luni. Asa e?
Se deschid marti? Voi ce ati auzit?
Sorana si Monica (7 ani)
sorana spune:
Uitati aici:
http://www.ziare.com/actual/educatie/02-07-2010/elevii-din-bucuresti-nu-merg-luni-la-scoala-993364
Sorana si Monica (7 ani)
Sabina spune:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6884381-update-elevii-claselor-viii-din-capitala-nu-vor-merge-luni-scoala-decis-guvernul.htm
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
happiness spune:
Indiferent daca incepeti scoala azi sau maine,va doresc tuturor un semestru mai bun,mai usor,mai plin de bucurii!Copilasilor,inspiratie,rabdare si sa aiba parte de ore interesante si de note maaaaari!!!
cristina22 spune:
noi am inceput scoala.Era trist ca nu a apucat sa faca un om de zapada, asa cum le-a sugerat doamna
.
Era bine sa fi fost mai alunga vacanta, sa poata dormi mai mult!
Succes scolareilor!!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
diana spune:
Ma laud si eu cu Alin
care deja face sarituri cu skiurile. Recunosc eu nu stiu sa skiez si ma apuca nervii cand il vad. Dar imi creste piptul cand il opresc oamenii pe partie sa-l intrebe cati ani are si de cat timp skiaza
. Asa ca am renuntat sa ma duc pe partie sa-l vad. A...si nu mai vrea betele ca il incomodeaza la sarituri
. Dar Alin are 3 ani experienta. Se duce pe Kalinderu(Busteni).
Cu cartea am lasat-o mai moale fiindca dupa 12 urcari/ zi, nu mai era in stare sa faca teme...asa ca trebuie sa intram in priza...
Doresc tuturor boboceilor muuult succes in noul semestru!!!
Va pup
Sabina spune:
wow, bravo Alin!
adevaru e ca la varste mici nu stii ce e frica, asa trebuie!
12 urcari mi se pare fantastic, Sofia a facut ieri pt prima data 6, dar cu monitorul langa ea.
Aici e cred vremea mult mai buna ca in bucuresti, ninge marunt si nu bate vantu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Nicoleta spune:
Wow, super, Alin! Diana, super ca ati avut curaj sa il dati de mic, la al doilea vom face si noi pasul mai repede! Sper sa ne permita sanatatea.
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...