Tauroaicele petrecarete - LMA!!! (36)
Raspunsuri - Pagina 9
anangel_lexi spune:
Eu sunt pe-aici.
Noi avem parte de vreme buna, dar totusi dimineata e inca frig. Cred ca totusi voi acoperi radacinile cu folii de plastic pana se mai incalzeste...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Eftimie C. spune:

La noi a aparut soarele, dar bate groaznic vantul.
Cica in weekend vom avea parte de caldura.Da Doamne!
Gabi_K spune:
si la noi e cald. Am spalat geamurile deci maine va ploua
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am inceput si eu curatenia de Pasti, am spalat geamurile si ramele. Am avut parte de vreme urata si de ploaie, dar totusi am reusit sa mai plantam 2 trandafiri si am constatat cu mare bucurie ca ne iese un crin si o dalie. Doamne ajuta, sper sa se prinda toate florile pe care le-am pus.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
gabitz78 spune:
hello tuturor.
am aparut, deci carmen, tine-te de promisiune!
astept fresh-ul!la pat!![]()
noi suntem bine, nu suntem virisati si sper sa nici nu fim, eliza e ok, face progrese, usurel, usurel...stef cu scoala una clada alta rece...deh...sa nu ma plictisesc.asta e.in rest, toate bune si frumoase, sanatosi sa fim.
va pup dulce.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Ooo, gabitz, ai reaparut! Ma bucur ca sunteti bine.
Succes scolarelului.
Mihaela, tu ce mai faci?
Jenn, silar, cinezee?
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
jenn spune:
La noi e soare,stam pe afara,facem smotru de primavara,cam astea.Gabitz,nu te am vazut de mult,ce bine ca ai scris!
anangel_lexi spune:
Jenn, foarte bine, profitati de soare!
Si noi profitam cand putem, nu se stie cand vin iar ploile si nu mai putem face nimic...
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
gabitz78 spune:
am aparut eu, a disparut carmen...hhhmmm...sa inteleg ca nu vrea sa-si onoreze promisiunea!