Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
madutza_bra spune:
Felicitari fetelor care si-au vazut azi samburelul din burtica!!
Eu la prima sarcina am nascut prin cezariana desi eram total impotriva, imi era groaza ca cineva sa-mi despice burta in doua
. Am stat in contractii 4 zile apoi m-a operat. Nu am putut naste normal pt ca bebe avea cordonul de 2 ori infasurat in jurul gatului iar pe deasupra era si f scurt. Il tinea pe bebe si nici nu ajungea cu capul la iesire
. A suferit ceva si am stat in spital o saptamana. Celelalte fete se externau in 2 zile dupa cezariana. A fost un moment destul de greu, am nascut pe 29 dec si pe 31 dec, toate fetele care nascusera in aceeasi zi cu mine plecau acasa. Eu am facut revelionul in spital. Mi-am bocit sufletul din mine, dar macar eram cu bebe
. Mi-am revenit repede dupa operatie, lohiile au durat doar 1 sapt si am avut destul lapte de la inceput. Mi-am alaptat copilul 6 luni.
Acum dr meu nici nu se gandeste la o nastere normala dupa cezariana, asa ca probabil voi naste la sf lui sept cu cezariana programata. Voi vedea ce zice mircuri la control.
In concluzie eu sunt adepta nasterii normale!!!
Mada
5+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Arthurana spune:
Multumesc lui Dumnezeu. L-am vazut si noi pe bebe. I-am vazut si auzit inimioara. Ce mare bucurie :)
maya71 spune:
Viss, am intrat special... veste buna pe ziua de azi.
Nu doresc nici dusmanilor sa treaca prin asa ceva...
Anca Micaela spune:
Arthurana, ma bucur pentru voi! 
Eu am nascut prin cezariana pentru ca BB nu voia sa apara... ii era tare bine acolo, astfel ca trecusem bine de 40 de saptamani. Au incercat in 3 zile sa imi induca nasterea si pana la urma a trebuit cezariana. Nici prin cap nu imi trecea ca asa o sa fie, dar bine ca a fost bine copilul! Refacerea a fost relativ usoara (avand in vedere ca eram slabita dupa cele 3 incercari de inducere). Nu am reusit sa ma ridic si sa zburd chiar de a doua zi, dar daca m-am hotarat sa mai trec o data prin asta, e clar ca nu e nici de nefacut :)
Nu am discutat cu dr, dar din cate stiu dupa cezariana face tot cezariana. Macar stiu la ce sa ma astept si ce sa fac bine fata de atunci. Oricum, dr meu are o mana extraordinara! la jumate de an deja nu se mai vedea nimic iar acum nu am nicio taietura, nici urma de cezariana...
Fug ca mi-a adus sotul fresh de portocale :D Nu de lene nu mi-am stors, dar chiar nu mai aveam in casa si nu am de gand sa ies pana nu se potoleste urgia asta...
Seara frumoasa!
Anca Micaela, mama Emei Ioana si
6+
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
Arthurana spune:
Nike,
Mie mi se face pielea de gaina cand citesc mesajele tale in care scri despre SANSE DE 90% DE MOARTE LA NASTERE??? Ce zice sotul tau? Dar parintii tai? Tu cum supravietuiesti stresului? Cum se numeste boala ta? M-am ingrozit cand am citit ce ai scris si sper din sufletul sa nu fie adevarat si sa te bucuri de puiul tau, sanatoasa.
Viss, ma bucur extraordinar de vestea primita. Ce emotii trebuie sa fi avut...
Bine ati venit noilor fete. Wow ne-am inmultit bine de tot.
Arthurana spune:
Despre nastere: eu am nascut cu inducere la 37 de sapt. si jumatate.
M-au indus la 6.30 dim. si la 4.40 dupa amiaza am nascut. Cu exceptia hemoragiei de dupa nastere (care a fost datorita heparinei care era inca prezenta in organism) totul a decurs normal.
Personalul medical a fost ireprosabil.
Buburuza_10 spune:
Nike, nu am cuvinte... Sa te ajute Dumnezeu! Eu iti urez multa sanatate, putere si sa te bucuri 100 de ani de bebe!
Arthurana, felicitari pentru intalnirea cu bebe!!!
Noapte buna, somn usor, fara purici pe picior!
9+
Karin25 spune:
Buna seara burtici!
VISS Ma bucur din tot sufletul ca totul e ok1 Nici nu avea cum sa fie altfel cand atata lume s-a gandit la tine! Bravo!
NIKE Vorba feleloe... mi se ridica parul pe mine... Sa iti ajute Dumnezeu sa fie bine. Eu am senzatia dupa cum vorbesti ca esti o uptatoare! Foarte bine faci. Daca Dumnezewu ti-a trimis acest cadou nu cred ca nu va avea grija ca bb sa nu aiba si o mama langa el care sa-l vegheze si sa l creasca. Te admir foarte tare! Bravo! 
Am citit ca una din fete zicea ca beaq ceva bautura cu lamaie special pt sportivi... O rog din suflet sa nu ma bea pt ca are tot felul de amfetamine si de chimcale care nu fac bine la bb. Limonada clasica e mult mai sanatoasa!!!
Am vazut ca vorbiti de creme. E... aici sper ca va pot ajuta pt ca as putea spune ca sunt experta
pt ca am un salon de fiziokinetoterapie, masaj si intretinere corporala si printre altele ma ocup s de gravidute si de ingrijirea lor inainte, in timpul si dupa sarcina. Deci... eu recomnad in felul urmator; imediat dupa ce se afla minunata veste s incepe cu crema pt sani. Ei cresc primii; eu recomand Mustella. Din sapt 12 de sarcina se incepe programul antivergeturi care consta n 2 aplicari pe zi: dimineata crema antivergeturi MUSTELLA specal pt gravdute iar seara ulei de migdale. Cremele pt vergeturi se aplica de sub bust pana pe fese si anterir si posterior. Iar pt celulita si drenaj pt ca se va retine apa ; recomand aplicarea de supliform, un gel pe baza de plante produs de HOPHIGAL. Dineva intreba de rok e o crema buna dar mult prea scumpas dupa parerea mea. Chicco am folosit si eu in salon dar nu am fost asa de multumita ca de mustella. Maine seara am sa va spun si o varanta mai ieftina de crema antvergeturi pt cele care nu isi permit Mustella, dar uleiul de migdale si crema de sani mustela eu zic ca sunt esentiale. Nici chicco nici mustella si nici ulei de migdale nu se gasesc in hipermarket. Toate se gasesc in farmacii. Orice fel de intrebari aveti legate de acest domeniu puteti sa-mi puneti si va raspund cu placere.
Apropos... am si ceva cunostiinte pe nutritie si intr-adevar somonul afumat ca si price alt fel de carne cruda fie ea peste sau altceva e INTERZIS in sarcina MAI ALES IN TRIMERSTRU 1
Gata! Cred ca v-am facut capul calendar! Sper ca v-am fost de folos! Va rog sa imi tineti pumnii maine ca merg la eco! Seara o sa va spun ce vesti am.
Pupici pe burtici!!! 

Edith
3+
Karin25 spune:
Am uitat sa felicit mamicile care si-au vazut azi samburei la echo! Ma bucur din tot sufletul pt vo!
Bun venit Nastasie! Sa ai o sarcina usoara si la termen!

Edith
3+