Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana09 spune:

am o infectie, dar nu se stie rezultatul, pentru ca de-abia joi mi-a luat o lama pentru analize. dar mi-a prescris polygynax ovule. m-a surprins fatul ca mi-a spus "daca ti-e frica, sa nu iei". asa ca nu am luat. le luam daca nu spunea cuvintele alea, pentru ca si eu stiu ca o infectie e mai daunatoare decat antibioticele. ieri dimineata am fost la analize. si la sfarsitul saptamanii o sa am toate rezultatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

pai acum nu am luat ca nu am avut nevoie, sarcina trecuta am avut o infectie urinara si am luat antibioticul prescris

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Dienuca mama,
ce medic e acela de iti spune ca dac aiti e frica de un tratament s anu il ei?
adicatelea luam medicamentele dupa starea de frica sau d erelaxare sau de cand iti e frica se sperie virusul si pleaca rusinat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Diana eu zic ca daca ai suportat pana acum sa mai astepti pana cand iti ies analizele si eventual sa mai ceri parerea unui medic cu analizele in mana. Ar fi trebuit sa-l intrebi pe medic care sunt motivele pentru care ar trebui sa-ti fie frica sa iei antibioticul prescris? daca a mai fost recomandat in sarcina?....

Ariciu capitolul se schimba dupa pagina 20.

Ma duc sa ma culc putin, am somn de pic din picioare.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Sarumana Ddanagh. Chiar nu stiam. Cred ca am avut eu o problema cu incarcarea paginii. Se misca greu, imi arata alt nr. si am crezut ca se inatampla ceva.

Ariciu in 5+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

supita de rosii
un lucru esential pentru rosiile puse iarna>sa nu fie puse folosind corsevant,aspirina etc!!!!!!!!!!!!!!!

pentru vara eu fac asa:

pun la fiert o ceapa, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, una de pastarnac, o jumatate de telina, cand fierb oarece timp, cca 30 d emin, adaugi 1-2 kg de rosii si 2 ardei grasi, mari.mai fierb cca 12 min.strecori, iar partea leguminoasa se belduieste cu un blender.daca vrei o supa clara nu le mai adaugi,daca vrei o supa groasa le adaugi.pt iarna, ilocuiesti rosiile cu cca 3 conserve de rosii decojite,sterilizate, fara conservanti sau pulpa de rosii,facuta in casa, pusa de toamna.

dupa ce se strecoara se pun taieteii de casa,se mai fierbe totul; cca 10 min.se adauga patrunjel verde si uleiul de masline.se stinge totul si se papa.
pofta buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nici eu nu am luat antibiotice in sarcina.nu stiu ce sa spun ca nu ma pricep.
nike, ne faci niste pofte.eu as manca multeeee, dar nu ma lasa bb.zilele astea am avut o pofta fantastica de paste cu sos si branza rasa.am mancat ca sparta.maine pun de o pizza, niste sarmalute si ciorbita acra ca merge asa cate un castron.nu mai stiu ce sa fac de mancare.
aaa, cu somnul, daca as putea sa dorm as dormi non stop.seara pic lata.ma culca fi-miu.si la pranz in we daca vrea ma bag langa el.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

nu vreau sa fac pofte eu.doar vreau sa va zic ca se poate gati fara e-uri.la bebei ma gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

diana,de unde ai scos ca polygunaxul e antibiotic?se da pentru colpita,candida..in locul lui poti lua gynozol,3 buc, de 400 si ai scapat.polygynax se ia mai mult,e mai scump .gynozol se da sigur la gravide si costa 3 buc,60-70.000.lei vechi,in 3 seri scapi.Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Diana, eu imi amintesc la prima sarcina ca am luat de 2 ori antibiotic. O data a fost pentru o raceala puternica care nu a cedat vreme de vreo 2 luni (ma tinusem tare sa iau doar homeopate si sa ling lamai in prostie) si a doua ocazie a fost ca mi-au descoperit chlamidia cand eram prin 4-5 luni. De fiecare data am avut strangere de inima sa iau, dar am avut incredere in doctor - stia ca imi doresc copilul, ba mai mult! sa fie sanatos, asa ca m-am bazat pe indicatiile lui. Si totul a fost foarte bine.
Si eu cred ca e bine sa astepti rezultatele, daca tot mai e putin si le primesti, si vezi atunci ce tratamente se impun. Iar daca medicul e integru, in toate ale lui, nu vad cum ar putea sa iti dea medicament nerecomandat. Daca vezi ceva suspect in prospect, intreaba-l, sa iti dea lamuriri. De cele mai multe ori am vazut in prospecte (care oricum incearca sa fie "safe" pentru categorii cat mai largi) ca este la latitudinea doctorului sa stabileasca beneficiu vs risc legat de acel medicament...
Sanatate multa!

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 6+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput