Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Nastasie, eu o sa fac asa: eco simpla in fiecare luna, triplu test cand imi spune dr. si morfo la 20-22s. Asa am facut si prima data. A, si analizele de sange complete la inceput si la sfarsit de sarcina si sumarul de urina in fiecare luna.

Ariciu in 5+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariciu80

Nastasie, eu o sa fac asa: eco simpla in fiecare luna, triplu test cand imi spune dr. si morfo la 20-22s. Asa am facut si prima data. A, si analizele de sange complete la inceput si la sfarsit de sarcina si sumarul de urina in fiecare luna.

ariciu, si eu am facut analizele complete acum la inceput.si mi-a zis sa le mai fac la sf de sarcina.si eu sunt programata la morfo de 20s si eco in fiecare luna.el de triplu mi-a zis ca la mine nu ar fi cazul ca ..peste 35 ani , ca in familie, etc.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Am auzit de "nucala". Dar eu n-am facut-o la prima sarcina. Dr. mi-a zis ca e suficient triplu test din cauza ca nu am varsta "de risc". Nici acum nu am, asa ca... nu cred sa-mi recomande. Eu o sa merg pe mana ei sa vedem ce zice. Poate se schimb ceva avand in vedere ca am avut o sarcina oprita din evolutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariciu80

ariciu, si eu am facut analizele complete acum la inceput.si mi-a zis sa le mai fac la sf de sarcina.si eu sunt programata la morfo de 20s si eco in fiecare luna.el de triplu mi-a zis ca la mine nu ar fi cazul ca ..peste 35 ani , ca in familie, etc.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Nastasie, stai calma, citeste si consulta-te cu medicul tau!!! Eu nu cred ca se mai fac in alta tara atatea analize, teste si echo ca in Romania! Aici lumea este ffffffff relaxata... v-am mai spus ca s-au uitat patrat la mine cand le-am spus ca vreau sa fiu testata pentru toxoplasmoza si listerioza!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Eu stiu ca pentru depistarea sindromul Down se face ecografie in perioada 11 saptamani - 13 saptamani si 6 zile. Se masoara translucenta nuchala si daca masuratoarea nu e in limita normala se recomanda dublu sau triplu test. Se poate face direct si dublu sau triplu test in saptamanile 14-20.

http://www.babycenter.com.au/pregnancy/antenatalhealth/testsandcare/screeningfordowns

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Nastasie, nu-ti face probleme. Eu voiam doar sa-ti spun de morfo 13-14s ca e lipsita de sens. Daca vrei sa faci ceva, vezi de nucala de care vorbeau fetele. Insa n-ai varsta de risc, asa ca stai linistita.

Darene, acum m-am lamurit de ce nu mi-a dat mie de facut nucala. Mi-a dat direct triplu test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

si eu stiu ca sindromul down se depisteaza in perioada 10-14 saptamani si consta intr-un tst format din analize de sange si ecografie. persoanele predispuse sunt cele de peste 30 de ani si cele cu malformatii in familie.
eu am sa-l fac oricum, avand in vedere ca este un bb pe care ni l-am dorit de atata timp, nu as vrea sa fac rabat de 3 mil si sa constat mai tarziu ca are cine stie ce probleme, desi am 27 de ani, iar in familiile nostre nu aufost vreodata cazuri de malformatii.
va sfatuiesc sa-l faceti pt linistea voastra sufleteasca.
triplul test se face in perioada 14-18 sapt, iar morfo in perioada 20-24.

9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

fetele,
multam d eincurajari.
macar voi,ca medicii.............

multam fain.nu fac nimic special.sincer. si mi-e un dor de puiul meu.

mi-am facut testul cu verigheta.cineva profi.si mi-a spus:baiat.10%% si cica altii nu mai fac.

am primit o provocare la munca. o chestie pe care trebuie s ao fac ca departamentul nostru sa iasa ok. Il rog pe Dumnezeu sa ma lumineze.Stiu ca seful ar eincredere in mine,dar imaginea noastra depinde d e neuronul meu,care nu vrea sa se trezeasca si pace.imi plac provocarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

si eu stiu ca sindromul down se depisteaza in perioada 10-14 saptamani si consta intr-un tst format din analize de sange si ecografie. persoanele predispuse sunt cele de peste 30 de ani si cele cu malformatii in familie.
eu am sa-l fac oricum, avand in vedere ca este un bb pe care ni l-am dorit de atata timp, nu as vrea sa fac rabat de 3 mil si sa constat mai tarziu ca are cine stie ce probleme, desi am 27 de ani, iar in familiile nostre nu aufost vreodata cazuri de malformatii.
va sfatuiesc sa-l faceti pt linistea voastra sufleteasca.
triplul test se face in perioada 14-18 sapt, iar morfo in perioada 20-24.

9 +

Mergi la inceput