sa nu mai aud de dr stanciu

sa nu mai aud de dr stanciu | Autor: bebei2009

Link direct la acest mesaj

daca vrei sa iti gasesti copilul bolnav du-l la dr. stanciu de la budimex. m-am dus pt niste sfaturi ( copilul fiind sanatos) si concluzia afost ca trebuie sa ii fac analize care cu greu gasesti laborator ca sa le faca pe toate si daca e sa te iei dupa el bebe meu care era SANATOS mai avea putin si trebuia internat, asa ca sa ma lasati cu doctorul vostru "minune", minune e ca nimeni nu l-a mustrat inca, cred ca prin analizele pe care le reconda aduce prea multi bani tuturor din sistem si d-aia nu se ia nimeni de el.
NU VA INCREDETI IN DOCTORUL "MINUNE"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

si emo de ala de se scarpina-n caü ca zau ca nu pricepe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Sustin cele zise de Oana..Si mie mi-a lasat un gust amar dr. acesta..
Daca era dupa dansul copilul meu ar fi trebuit sa ia antibiotice 3 luni in continuu..si n-avea nimic..doar analize luate prost..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

bey, ma lasati?
daca e vorba de dr stanciu adrian, I'm in love
nu vreau sa va spun prin cate am trecut pana am ajuns la el si a tratat Bia...

Your heart is my piñata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ne poate spune cineva ce a patit EXACT cu Stanciu?
Nu de alta dar eu il consider un diagnostician impecabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Pai hai ca povestesc eu:

Copilul meu a facut o infectie urinara pe la 3 luni (confirmata dupa vreo 2 analize ca odata iesea bine sumarul si prost urocultura, odata invers) si, dupa tratament cu antibiotice (dat de pediatra nr 1), la 10 zile am repetat analiza si iar rezultate ciudate (odata urocultura buna dar la sumar era varza, leucocite, hematii, proteine..tot tacamul apoi sumarul la fel, urocultura cu infectie...), iar antibiotic..

Asa ca, m-am hotarat sa mai iau o a doua opinie pentru ca pediatra1 dadea antibiotice si atat.
Bebe nu avea nici un simptom, ecografie perfecta facuta de un medic foarte bun de la Medlife, si ceva ca niste mucisori la pasarica. Eu, istoric de infectii urinare repetate.

Si am ajuns (dupa o saptamana ratata de programari ca nu prindeam la telefon si dupa ce am batut bucurestiul de la nord la sud sa ma programez direct la cabinet) la renumitul doctor Stanciu.

Am intrat (la timp ce e drept) si a inceput "vijelia", zici ca eram pe banda si trebuia sa ne miscam repede ca deja venea copilul urmator pe banda.
Am dezbracat-o pe bebe in 2 sec, numai noi doua stim cum, in timpul ala si vorbeam, i-am dat dosarul cu zecile de analize (organizate cronologic), l-a rasfoit la repezeala, s-a uitat la copil in ureche (???), a scris o reteta, ne-a zis ca 3 luni sa ii dam antibiotic, a rupt chitantza, ne-a raspuns la cateva intrebari scurte si paaaa..

Asta nu e nimic, dar, ajunsa acasa, m-am uitat si eu ce antibiotic ii daduse, si am descoperit ca la acel antibiotic iesise infectia rezistenta nu odata, ci la toate cele n antibiograme..

Apoi am ajuns la alt doctor, excelent, la fel de bun diagnostician (dr. Stanciu nu e singurul sa stiti), linistit, rabdator, disponibil la telefon oricand, care a zis "inainte de orice vreau sa ii iau eu analiza aici in spital".
I-a facut Maiei analiza (cu furtunas direct de la sursa, nu cu pungutza) in conditii sterile pe care noi nu le puteam realiza acasa.

Si, de cand ii face el analizele Maiei, nu i-a mai iesit infectie urinara.

In mod sigur si Dr. Stanciu e foarte bun dar probabil are prea multi pacienti pe zi si asta strica randamentul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

http://forum2.desprecopii.com/topic.asp?TOPIC_ID=135534&whichpage=1

Motorul de cautare al acestui forum merge excelent. Va incurajez sa il folositi inainte de a deschide topicuri noi.

Mergi la inceput