Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
coquelicot spune:
Neatza si de la noi
eu desi am slabit 900 de grame (faceti voi calculul ca mi-e rusine sa scriu cifra aici )
, nu merit floricica ci pe domnul groh cu codita carliontata pentru ca eu in weekend am avut un PUSEU DE CRESTERE si am dat iama in niste Tofiffies.
mai, ca tot votrbiti de diversificare, eu am niste emotii de pe acum, ma gandesc ca la o zi mare asa cum va fi si prima zi la scoala sau nunta coplilului.Eu am de pe acum piticul cu "de unde o sa ii cumpar legumele?" mai ales radacinoasele. Am auuzit-o si p-asta ca taranii nu stiu cat ingrasamant sa puna si legumele lor , in special radacinoasele, salata, cele care cresc apropape de sol sau in sol au cantitati imense de nitriti.
Mere clar voi lua de la tarani dar cu radacinoasele nici nu stiu ce sa zic...
Moama ce complicat va fi...
Simina, felicitari pentru petrecerea reusita mami super gazela si care mai si gateste bine pe deasupra.
Fii serioasa cu numele fetei... Tu nu i-ai spus pe nume pana cum pentru ca nu era botezata??
Maia e asa un nume frumoos...
Revin 

mami de bebe MATEI (10.11.2009)
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lili_a Am vazut si eu poze cu Simina gazela coafata tare frumos si cu Maiuta draguta si gatita. Cam inghesuiala la biserica, nu Simina? Si la noi cica o sa mai fie inca un copilas, iar eu am niste pitici cu bagatul in aceeasi apa |
Daaa...inghesuiala mare ca au mai fost 2 bebei, iar la unul au fost lume multa rau
, mai multi decat am avut eu la restaurantStai linistita in privinta apei, ca doar nu face baie
Pe vremea parintilor erau botezati si cate 10 copii deodata
La rest de ce trebuie sa te duci exact atunci??????? Te duci cu o zi innainte ,da-i tot ce trebuie, fixezi tot cu iei si GATA, sau trimiti sotul

fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
tinonino81 spune:
Offf,multumesc Lili,tare as vrea sa-l vad ca nu se mai chinuie asa.Fata ta cat de des face treaba nr.2
? El face la 3 zile,4 chiar,si numai san papa.
poze poze mai noi
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui coquelicot Neatza si de la noi Simina, felicitari pentru petrecerea reusita mami super gazela si care mai si gateste bine pe deasupra. Fii serioasa cu numele fetei... Tu nu i-ai spus pe nume pana cum pentru ca nu era botezata?? Maia e asa un nume frumoos...Revin ![]() ![]() mami de bebe MATEI (10.11.2009) |

.......de gatit, gatesc din copilarieMi-aduc aminte, cand am gatit prima ciorba de peste
Despre nume...da, pana acum nu i-am spus pe nume, asa mi-a zis mama
Si acum parca mi-e ciudat sa o strig pe ea pe nume, aici este frumos sa scriu Maya, dar cand vb cu ea tot cu "iubita","bubu","delicioasa"etc ai vorbesc
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
tinonino81 spune:
Fetele care aveti probleme cu cojitele din capul bebeilor,cimnata mea e farmacista,si are si ea un bebe de 2 luni,m-a sfatuit sa iau de la farmacie o crema preparata in farmacie pe baza de acid salicilic,am dat 3,70 lei,si ii pun putina inainte de baie,sfarama cojile si se iau cu apica de la baita.Lui i-au trecut,dar avea putine,chiar in zona fontanelei si nu am vrut sa insist cu piaptanul.
poze poze mai noi
laviniablaga spune:
Lili_a ai primit si tu jumate de
-usor!
Coque...tu ai primit o
!!!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
krelia spune:
Meeeeryyyy Chriiiiistttmaaaasss....hooo-hoooo-hoooo....

mai am putin si o iau razna cu zapada asta...nu mai pot..nici macar in fata blocului nu pot iesi ca sunt numai sleauri...poate daca iau printesu in brate si ma plimb ca zdruli inainte si inapoi....nu va mai zic ce mormane de zapada avem pe langa noi....ca sigur e asa si la voi...si iar ma intreb, retoric....dc nu se strange zapada?
bine ca stiu sa se intruneasca in comitete de criza.....sunt curioasa daca deszapezesc strazile laterale (asa cum au zis la stiri ca vor face)...si de fapt, ce-or intelege ei prin strazi laterale....ca de la astia ne putem astepta la orice...
gata, mi-am varsat off-ul zilei de azi 

lili, mda....l-as pune eu...dar numai sa vrea el....eu am mai incercat...dar parca ii dau piper, asa il scuipa (la un mom. dat ma gandeam ca o fi din cauza frenului lingual scurt (si uite ca am uitat sa o intreb pe pediatra)(ma rog, am citit ca si asta poate fi o cauza, ca nu apuca bine)...oricum, cert e ca nu mai vrea si pace...
lavinia, imi pare rau ca ai avut curentul oprit si ti s-au stricat aparatele...si ca a trebuit sa-l infofo' pe Rareshu'.....stiu cum e.....ca noi, in urma unui astfel de "cadou" de la enel..ne-am schimbat calcu' (probabil or fi stiind ei ca era destul de vechi..si ce-or fi zis
)
simina, sa-ti traiasca Maya crestinata! 
(pana la urma, pt cultura mea generala..imi spui si mie care e faza cu "strigatul pe nume"?...mersic
)
apropos de kk....Raru' meu a facut ieri si alaltaieri de 2 ori. A doua oara, mai putin ce-i drept...dar el nu facea decat 1 data....sa fie oare vreo dereglare??
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
DianaR spune:
Neatza, dau fuga raportul:69.4. Dati cu porcul in mine...
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
tinonino81 spune:
Cine ma ajuta si pe mine?va rog

Nu stiu sa mai incarc poze pe fulgusori,nu imi apare optiunea incarcati.
Oare de ce?
poze poze mai noi
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui krelia [purple][font=Comic Sans MS]Meeeeryyyy Chriiiiistttmaaaasss....hooo-hoooo-hoooo.... ![]() ![]() |

ce tare esti

Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes