Cristinica, a te documenta pe netscape e ca si cum te-ai documenta pe Mozilla. Eu stiu ca netscape e un browser ca oricare altul, parca cel mai vechi.
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristinica09 Salut toate fetele! Am fost astazi la vaccinul de doua luni,cel de stat si sa vedeti in ce ceata am intrat... dr a spus sa-i dau cand ajung acasa 3 ml de eferalgan,si dupa ce l-am dat copilului m-a sunat farmacista si mi-a spus ca nu se da dupa vaccin nimic cu paracetamol ca scade efectul vaccinului ![]() ![]() ...ca stie de pe un site stiintific de unde se informeaza mereu...netscape se numeste Acum faptul e consumat...ce naiba sa mai fac? |
laurairina, acum m-am uitat si eu pe linkurile trimise de tine. Sunt superbe hainutele!
Eu nu sunt indemanatica deloc, abia cos cate un nasture desfacut la vreo camasa de-a sotului ![]()
Am vazut ca explicatiile sunt in limba rusa. Daca asta te impiedica sa te apuci de lucru, scrie-mi, si in masura timpului disponibil, iti traduc cate ceva. Am mult de lucru acum (traduceri), dar mai iau o pauza de forumache
, mai las cititul de seara, si iti traduc cate ceva daca vrei sa te apuci de lucru. 
Shtephy, am vazut ultimele poze cu fetita la zapada si cu iusti in papion...m-am

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE