Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Cristinica, a te documenta pe netscape e ca si cum te-ai documenta pe Mozilla. Eu stiu ca netscape e un browser ca oricare altul, parca cel mai vechi.

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

Salut toate fetele!
Am fost astazi la vaccinul de doua luni,cel de stat si sa vedeti in ce ceata am intrat...
dr a spus sa-i dau cand ajung acasa 3 ml de eferalgan,si dupa ce l-am dat copilului m-a sunat farmacista si mi-a spus ca nu se da dupa vaccin nimic cu paracetamol ca scade efectul vaccinului...ca stie de pe un site stiintific de unde se informeaza mereu...netscape se numesteAcum faptul e consumat...ce naiba sa mai fac?

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

laurairina, acum m-am uitat si eu pe linkurile trimise de tine. Sunt superbe hainutele! Eu nu sunt indemanatica deloc, abia cos cate un nasture desfacut la vreo camasa de-a sotului
Am vazut ca explicatiile sunt in limba rusa. Daca asta te impiedica sa te apuci de lucru, scrie-mi, si in masura timpului disponibil, iti traduc cate ceva. Am mult de lucru acum (traduceri), dar mai iau o pauza de forumache , mai las cititul de seara, si iti traduc cate ceva daca vrei sa te apuci de lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Shtephy, am vazut ultimele poze cu fetita la zapada si cu iusti in papion...m-am

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

ma bag sa fac capitol nou

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Cap21

Mamici de fulgusori