Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
lylyana.ion spune:
Dana.n, am vazut pozici cu David, are niste ochi superbi 

Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
cristinica09 spune:
COQUELICOT si eu tot in aprilie o sa am botezul pentru ca pana in post nu as fi avut timp destul pentru pregatiri.Am cautat restaurante pana azi si nu am gasit liber nimic,sambata.
Nu mai vorbesc de tinuta ca sunt intr-o dilema totala...imi trebuie ceva ieftin si dragut...poate stiti voi unde sa caut prin Bucuresti.
alinutza_24 spune:
Fetele imi cer scuze ca intervin cu un alt subiect fata de cel despre care discutati voi,dar a-ti mai auzit vreo ceva despre vaccinurile acelea expirate care li s-au administrat bebelusilor in maternitati?printesa mea.. http://picasaweb.google.com/lh/photo/lITKx8Kq-4w9yGULIiiSjA?feat=directlink
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristinica09 COQUELICOT si eu tot in aprilie o sa am botezul pentru ca pana in post nu as fi avut timp destul pentru pregatiri.Am cautat restaurante pana azi si nu am gasit liber nimic,sambata. ![]() Nu mai vorbesc de tinuta ca sunt intr-o dilema totala...imi trebuie ceva ieftin si dragut...poate stiti voi unde sa caut prin Bucuresti. ![]() |
Asta a fost motivul ptr care vom face botezul duminica. Dar este in regula... oricum vom incepe petrecerea mai devreme.
Lylyana.ion

------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
krelia spune:
sa-ti traiasca Iuli' botezat, Monis!
(si nu te mai lua de astia care se plang de zapada
...ca io-s crizata rau numai cand ma uit pe geam si vad un morman de zapada murdara (ma rog, acu' e din nou alba ca doar ce a nins proaspat
)...si cand stiu ca eu dau zapada din fata blocului si din fata garajului (blocul meu e fix langa strada)..iar primaria vine cu plugul si mi-o arunca inapoi.....zau ca ma apuca dracii si mi se ia...din pacate...de toata frumusetea fulgilor de nea
)
in fine...trecem si peste asta.....sanatosi sa fim! 
plec la datorie!
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
floricik spune:
Lumi admirand pozele voastre am uitat laptele pe foc.
Sunteti 2 frumoase.
Monis felicitari .
micutul crestinat. Abia astept pozele.
Am facut mancare, bagat la spalat si bineinteles stat cu Ema. Am vorbit cu ea
ca tare-i place.
Am dat ordine la sot sa nu vina azi acasa fara leagan ca m-am saturat sa o tot legan in scoica auto.
Am facut basici la maini ca noaptea trecuta am tot incercat sa o adorm. Fara reusita insa.
Cat despre diversificare, aman cat pot.
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
miany75 spune:
buna seara ,mamici de fulgusori!!
FELICITARI TUTUROR NOILOR CRESTINI SI MAMICILOR LOR!!

Felicitari si sarbatoritilor de azi!! multa sanatate si sa fiti mereu bucuria parintilor vostri!!
Diana R. multumim mult de info ,legate de diversificare...
Lumi ai o printesa tare frumusica !! ma
pt voi sa treaca problema de sanatate si sa incepeti diversificarea atunci cand iti doresti..
DORIS_71 spune:
Simina am vazut poze cu printesica la botez, e o dulceata.
Monis felicitari ptr. Iulian crestin. Asteptam poze.
Lumi_Richard am vazut poza cu papusica in rosu, sa-ti traiasca dolofanica.
Shtephy mersi mult, in sfarsit am reusit sa pun si eu poze, esti mereu o draguta, astept sa vad pozele cu nasica.
Lidia74 spune:
MONIS pup tare pe Iulian, micul crestin. 
Si pupam toti bebeii crestinati si necrestinati inca
.

Ancutza_Bro spune:
iaca si eu la ceas de seara....
bine v-am gasit dupa vreo 4 zile de chiul
am avut si noi petrecerea sambata (spusei si yo ca o facem dar mai "di dimult")![]()
a fost frumos tare, Sabina a dormit de-a spart vreo 5 ore jumatate , nu a deranjat-o nici bubuiala din boxe nici pupaturile invitatilor, a fost de gasca si a lasat-o pe mami sa se "desfasoare" ![]()
am avut si noi tort de 4 kg si tot 30 de persoane am fost, monis sa-ti traiasca Iulianul crestinat 
cateva pozici aici
Lavi un pupic si o imbratisare ca te-ai gandit si la noi 
ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!